Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.899
I nije mu ništa.Zbog uštede municije, ukrajinci oklopnim vozilima gaze ruske i severnokorejske vojnike na bojištu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I nije mu ništa.Zbog uštede municije, ukrajinci oklopnim vozilima gaze ruske i severnokorejske vojnike na bojištu
pa oklopno vozilo je, šta ce mu bitiI nije mu ništa.
Gaze svoje koji beže od Rusa.Zbog uštede municije, ukrajinci oklopnim vozilima gaze ruske i severnokorejske vojnike na bojištu
Ne, pitam te po čemu je to bitno pa si osetio potrebu da slaviš?Pirao si me odakle mi to, evo pristojno odgovaram.
Next question?
Koje sjevernokorejske vojnike?Zbog uštede municije, ukrajinci oklopnim vozilima gaze ruske i severnokorejske vojnike na bojištu
kad pricaju sa Zelenskim, prohodaju...kad ti prokomentarises , vracas iz mrtvih u zive...Skotska armija ne postoji od 1707 godine.![]()
Daj dokaz za to.Pričaš bezvezne stvari.Pa to je osnivač „Rusich" neonacističke vojne grupe koju Putin podržava.
postavio sam preko 30 tak videa u poslednjih 3-4 nedelje.Koje sjevernokorejske vojnike?
Pa gde su.postavio sam preko 30 tak videa u poslednjih 3-4 nedelje.
za ovaj video se nz, ali geolokacija odgovara mestu gde su koreanci smesteni
snimak gazenja je i sudzanske severne oblasti gde su koreanci smesteniPa gde su.
Kako su svi prestali da pricaju o njima , tako su nestali.
Ljudi na obe strane brinu sta se desilo sa njima?
Ispod mosta se kriju
https://crazyshit.com/cnt/medias/18...-crushes-russian-soldiers-in-the-kursk-regionI nije mu ništa.
Nije zgazio vojnika.pa oklopno vozilo je, šta ce mu biti
koliko mi je poznato polovinom ovog mjeseca potpisuju strateški sporazum sa rusijom..Ирански канали преносе да ће у наредним сатима свет бити сведок изванредних догађаја и њиховог развоја. Чекамо...
Ko?koliko mi je poznato polovinom ovog mjeseca potpisuju strateški sporazum sa rusijom..
i ovo je fejk?Vodi racuna bar malo o deep fake snimcima, bar ove amaterske pokusaje mozes da izbegnes da delis