Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.179
Znaci NATO Ukropi i Severno Korejanci se skupa povlace...
...
Znaci da trodnevna svo pukla u cabar.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci NATO Ukropi i Severno Korejanci se skupa povlace...
...
Ma kakav GDP... Vidiš da su se počeli urušavati čim su sebi uskratili jeftine ruske energente.Evo još malo
Znam više od Šolca jer je mamatika ekzaktna, i ne trebam politički fantazirati ili dramiti kao Šolc, da opravdam svoju nesposobnost.
GDP Njemačke je 4465 milijardi ojra.
12 milijardi ojra (i to kredit, ne da si iskeširao, ali ajde, neka je keš) je 0.27% GDP-a.
Da ponovimo:
0.27%.
A Šold te pokušava uvjeriti da bi zbog toga sve stalo u Dojčland, nema penzija, nema ničega. Evo, vjerujem![]()
Ne,nego zato što slabo šta znaš pa ne naprežeš tu žicu što ti drži uši.Zašto, zato jer pamtim pa mi ne možeš podvaljivati vlastite fantazije?
Nisam siguran da mi je zato blago
HIMARS ih pogodio genije.Čitaj malo šta drugi pišu.Gornja dva sprata uništena?
Kako se sad to uklapa u teoriju da su to Ukri minirali?
Minirali su gornje spratove?
Roknuo ruski FAB, ni prvi ni zadnji put. Pogledajte prilog 1680117
Jos drugog dana kad su zaglavili kod KijevaZnaci da trodnevna svo pukla u cabar.![]()
Jos drugog dana kad su zaglavili kod Kijeva
Sahista iz Kremlja je neprejebivMa jok, to namerno uradili da zavaraju Nato.![]()
Kada ukrajina kapitulira i raspadne se doci ce takvi sebiNije potrebno previse pameti da se razume tvoj prezvakani sarkazam.
Španjolska odlučila ne pomagati više Ukrajini, radije sami zapale pa nek narod gleda vatrometU Germaniji nista.
Pise Spain na snimku
Nece on nikada "doci sebi". Da bi to uradio, treba da ima cemu da se vrati.Kada ukrajina kapitulira i raspadne se doci ce takvi sebi![]()
Јесте, али то не значи да Русија треба да пропада због рата.moze bit , normalno i da ce se odzati ali kao sto se vidi
EU je postala rupa , i gradjani u EU , itekako i pate
Energenti su preskupi , cene i hrane , stanovanja su otisle puno , industrija i fabrike se sele u druge drzave, Bankrot istih u nenormalnim kolicinama
i sta ti mislis , kome je teze..
Nije,opet bi imali zemlju od 40 miliona stanovnika naoruzanu do zuba,ovako se krcka vojno sposobno stanovnistvoЈесте, али то не значи да Русија треба да пропада због рата.
Ово је могло раније да се заврши.
Sve im je u pistavim kutijama protiv kradja, k'o da su u getou u Americi...Energenti su preskupi , cene i hrane , stanovanja su otisle puno , industrija i fabrike se sele u druge drzave,
ne znam šta je ali ovo rusija neće stići skoro, kako stvari stoje (niti će udariti meteor, niti zemljotres, niti krah dolara...)Što slučilos v Germaniji?
Javio russ infoNije,opet bi imali zemlju od 40 miliona stanovnika naoruzanu do zuba,ovako se krcka vojno sposobno stanovnistvo