S1MCRO
Elita
- Poruka
- 24.550
hahahahzabole nas bas
preziveli smo americke sankcije 90tuh prezivecemo i sad
Neka NIS uvede placanje kriptovalutama
Rado cu nastaviti da sipam tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahzabole nas bas
preziveli smo americke sankcije 90tuh prezivecemo i sad
Neka NIS uvede placanje kriptovalutama
Rado cu nastaviti da sipam tamo
Aham.Zelena traka na uniformi potvrđuje da su Rusi
Ali zaintrigirao si me i malo sam kopao da vidim o čemu se radi.
Radi se o propagandnom snimku SBU. Na snimku su glumci Ukropi.
Promakla im je ta zelena ukropska oznaka, a ako pažljivo pregledaš video, videćeš da ima još propusta, recimo neki vojnici lisicama nisu vezani za nikoga
![]()
Ovo si kuco pre 3 godine pa sta se desi?
Pogledajte prilog 1678426
Samo da pitam a sa cime se ti hranis?desilo se da imate milion mrtvih
a rusi 90.000
jos pola miliona milion NATOvaca da izgine i to je to
Vise nece imati resursa ni ljudskih ni oruzanih
Rusija proizvodi svega sto treba tri luta vise nego citav NATO pakt ZAJEDNO
A inače im je zelenski gromada od čovekaDomoljUpče, malo više takvih slika, možda onda uspore napredovanje.
![]()
Ovo si kuco pre 3 godine pa sta se desi?
Pogledajte prilog 1678426
Arktik? Ah, da ... Amere to ne zanima dok se ne aklimatizuju na Grenlandu.Bas tako pa sad cupaju kose kad treba ici na Havaje ili Bermude.![]()
Rusija druga svetska sila oslobađa gradove a prva sila sveta + nato + ukraina ne mogu da je zaustave.DomoljUpče, zato ukro gradovi padaju jedan za drugim, jer sporo napreduju
Zadnji pao samo za tjedan dana borbi, jer sporo napreduju
Probaj ponovo DomoljUpče
Samo da pitam a sa cime se ti hranis?
HahahahahahaOd aprila 2022 ukrajinci su zvanicna NATO vojska
NATO ih naoruzava
NATO izvidja daje.obavestajne podatke
NATO isplacuje plate
NATO vrsi obuku
Rusija ratuje protiv NATO pakta
Ocigledan si primer kako "kvalitet" zivota utice na ljudsku jedinku. Satanista u mercedesu, prelepo.Za razliku od Rusije, Srbije i Kube.
Da vidiš kako im Orešnik koristi u poboljšanju kvalitete života, čudo jedno.
"Zvanična NATO vojska"Od aprila 2022 ukrajinci su zvanicna NATO vojska
NATO ih naoruzava
NATO izvidja daje.obavestajne podatke
NATO isplacuje plate
NATO vrsi obuku
Rusija ratuje protiv NATO pakta
Takoje, bravooooo a u Rusiji cveta cvece jupiiiiipa desilo se da je sve na zapadu poskupelo i da vas prati stotine bankrota
propadaju vam firme koje su prezivele i prvi i drugi svetski rat
sta ti to govori?
da je stanje na zapadu KATASTROFALNO
Takoje, bravooooo a u Rusiji cveta cvece jupiiiii
Tixi bravotiga.
Šta hvali satanisti u Bencu.Ocigledan si primer kako "kvalitet" zivota utice na ljudsku jedinku. Satanista u mercedesu, prelepo.
Šta misliš, jel Prcoljak viši od tvog ljubljenog Putina?
Jer ako jest, red je da smisliš ime za Putina.
Prcoljčić?
Ne znam sta "hvali", ali znam sta fali. Pismenost, izmedju ostalog...Šta hvali satanisti u Bencu.
Ljubomoran si malkice pa me želiš uvjeriiti da je bolja Dacia jer si ugradio plin?
Ti sam sebi ne verujes sta kuckas.Vase ekonomije su vec par godina u recesiji. Jos od korone.
A Ruska ekonomija i dalje raste
Tako raste da je Rusija pretekla Japan i Nemacku po visini GDP-a PPP
28.10.2024. u 13:15
Putin: Rast ruske privrede u 2024. će prema očekivanjima iznositi 3,9 odsto
![]()
ako je Rusija pretekla Nemačku i postala prva ekonomija Evrope
![]()
(Фото EPA/SERGEI ILNITSKY)
Rusija je pretekla Nemačku i postala je peta ekonomija u svetu i prva u Evropi po bruto društvenom proizvodu merenim paritetom kupovne moći, poručio je ruski predsednik Vladimir Putin.
„Rusija je postala prva u Evropi po ekonomskom obimu, uprkos činjenici da je sa svih strana guše i pritiskaju. Prestigli smo Nemačku i zauzeli peto mesto u svetu: Kina, SAD, Indija, Japan, Rusija”, kazao je Putin, napomenuvši da je to „neverovatan rezultat pod spoljnim pritiskom”.
Za Tixia!
Ti sam sebi ne verujes sta kuckas.
Pa zasto onda jos pre 10 godina Putin nije sam sebi okacio sankcije pa da danas bude prvi u svetu, pitanje za 10.000 Rublji
Uraaaaaaaaa Bravooooooooooooo i sta si ti sa tim dobio?Ministarstvo odbrane Rusije: uništena ukrajinska uporišta u gradu Časov Jar
![]()
(Фото EPA-EFE/CLEMENS BILAN)
MOSKVA – Ruska vojska uništila je danas uporište ukrajinskih snaga u gradu Časov Jar u Donjeckoj oblasti na istoku Ukrajine, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.
"Tenkovske jedinice Grupe snaga "Jug", izvršavajući borbene zadatke u interesu Vazdušno-desantne divizije Ivanovo u zoni specijalne vojne operacije, uništile su uporišta Oružanih snaga Ukrajine u Časovom Jaru. Posade tenkova T-72B3 sa zatvorenih vatrenih položaja napale su uporišta Oružanih snaga Ukrajine koja se nalaze u industrijskoj zoni i mikrookrug sa višespratnicama u Časovom Jaru", saopštilo je rusko ministarstvo, prenosi Interfaks.
U saopštenju se navodi da su tenkovi ispaljivali granate sa udaljenosti od oko pet kilometara na ciljeve.
"Tenkovi u zoni Severnog vojnog okruga pomažu jurišnim jedinicama da zauzmu povoljnije položaje, kao i da nanesu štetu ljudstvu i opremi Oružanih snaga Ukrajine, ometajući rotacije i snabdevanje municijom", saopštilo je Ministarstvo odbrane i objavilo video snimke napada na područje grada Časov Jar.
Ruski portal "The Moscow Times" prethodno je preneo, pozivajući se na pet ukrajinskih i evropskih vojnih i vladinih izvora, da je ključno istočno ukrajinsko uporište Časov Jar palo u ruke ruskih snaga.
Mislis sikter iz Oblasti Kurska?Cekao je da Rusija ojaca ekonomski vojno pa da vam baci rukavicu u lice
I kaze - SIKTER TURCI!