Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Како лупеташ!
Срби су признали МПЦ без без консултовања тих фанариота. И пре њих.
Posle skoro 60 godina trvenja, meni licno je nevazno da li je Makedonska crkva autokefalna ili ne ali zavrsilo se onako kako je moralo, Makedonci nisu vise hteli da im neko spolja kontrolise crkvu isto kao i Srbi vekovima ranije ili Ukrajinci sada.

Fanariot ili ne svi pravoslavci ga priznaju za prvog medju jednakima, Srbi priznali njegovu odluku u vezi Makedonske crkve, nove granice nove podele u pravoslavnom svetu jer su oni sami doneli takva pravila. Nisam siguran da li Vartolomej produzena ruka Amerike ili Vatikana kao ti ali ako jeste nista cudno oni nisu rusili pravoslavne crkve kao nasa braca Rusi.
Pa ti ne možeš da ne lupetaš i da ne lažeš? SPC im je priznala autokefalnost pre nego što je Đurin Fanar mogao da učini bilo šta. Kome je do Fanara eno mu Vatikana, bar su karte otvorene.

Pa ti ne možeš da ne lupetaš i da ne lažeš? SPC im je priznala autokefalnost pre nego što je Đurin Fanar mogao da učini bilo šta. Kome je do Fanara eno mu Vatikana, bar su karte otvorene.
U celoj toj raboti nisu vazni Srbi ili Fanariot nego Makedonci odlucili sami u koju ce crkvu, priznanje je doslo nakon 60 godina skoro u isto vreme tako da je to rezultat dogovora svih zainteresovanih.

S druge strane pogledaj Japance ili Južnokoreance. Prirodni resursi nula bodova, a gle kakva čudesa rade.
Jesi li možda imao Walkman? Hint: nije to ruski izum.
Ne odgovori ti meni,u kojoj državi živiš?
Vokmen se ne jede,ne pije,ne udiše,ne možeš ga natočiti u rezervoar niti možeš naložiti vatru sa njim.Ta vremena kada su menjali ono što im je Bog dao za tehničke uređaje je davno prošlo.Oči dobrog dela zapada su,ne bez razloga,uprte u beskrajna prostranstva koja pripadaju Rusima.

Ne odgovori ti meni,u kojoj državi živiš?
Vokmen se ne jede,ne pije,ne udiše,ne možeš ga natočiti u rezervoar niti možeš naložiti vatru sa njim.Ta vremena kada su menjali ono što im je Bog dao za tehničke uređaje je davno prošlo.Oči dobrog dela zapada su,ne bez razloga,uprte u beskrajna prostranstva koja pripadaju Rusima.
Aha, u 2024 je životni cilj da možeš popit, pojest i natočit u rezervoar :lol:
Svaka čast, izuzetno si skroman. Ja nisam. I šalim se, skromnost je baš očajna osobina, sa skromnih ljudima u čovječanstvu bi još uvijek bio u pećini.

Cak i da se operacija zove miki maus ili lada samara nije ni vazno,verujem da bi rado gledao kako ukrajina osvaja kokosinjce kao sto rusi rade.
Naravno, zato jer Ukrajina ratuje za svoju državu, ne provode nikakve specijalne vojne operacije. A ti me želiš uvjeriti da Rusija, teritorijalno najveća država svijeta, šalje svoje junake u zastrašujuću smrt zbog još pokojeg kvadratnog kilometra. :roll:

Pa ko je birao tih 27 predstavnika koji odlučuju o administrativnim funkcijama u okviru EU?
EU nije parlamentarna demokratija jer Evropska komisija ima vlast nad zakonodavnim procesom a izvršni je organ unije.Tamo sede poslušnici koje postavlja neko sa strane kome je u interesu da EU radi kako on hoće,narod se tu ne pita ništa.Zar misliš da bi Nemci postavili jednu nepismenu Analenu pored toliko mudrih glava iz svog naroda?

Aha, u 2024 je životni cilj da možeš popit, pojest i natočit u rezervoar :lol:
Svaka čast, izuzetno si skroman. Ja nisam. I šalim se, skromnost je baš očajna osobina, sa skromnih ljudima u čovječanstvu bi još uvijek bio u pećini.
Sad bih ti vrlo rado NACRTAO šta sam hteo da ti kažem ali ...nemam vokmen.
Generalno posmatrajući Rusija ima sve za život, sve i da svetska ekonomija sada stane.SVE.
Ostali moraju da se snalaze i da prodaju maglu.Trange frange ekonomija.Cvetna bašta se urušava jer se fondovi prazne,Afriku i njene resurse vam je oduzeo Putin,Kina vas gazi jer joj niste konkurentni,a USA vas šiša visokim cenama energenata jer ste ovce.Odsekli ste sebi ono što vam je donosilo konkurentnost na svetskom tržištu i sada se nadajte da će vetar dovoljno jako da duva da vam pravi struju.

Naravno da su usle ,vojni budzet SAD je mislim 800 milijardi godisnje ,koliko je dato godisnje za Ukrajinu pa sam izracunaj da li ratuju punom snagom,ne razumijes da je to sica za zapad ,recima za zrdavsto se godisnje u Holandiji ,maloj zemlji daje preko 100 milijardi godisnje i sad kad Holandija posalje koju milijardu vi kontate da je to nesto a u stvari smijurija za njih da ne govorim o velikim evropskim zemljama ili pogotovo SAD.
Ima način kako ovo završiti. Napuniti raketle sa 100 mrd-i zelembaća i rasuti ih na široko iznad Rusije. Dok ih ovi navale tražiti, upasti s leđa.

Sad bih ti vrlo rado NACRTAO šta sam hteo da ti kažem ali ...nemam vokmen.
Generalno posmatrajući Rusija ima sve za život, sve i da svetska ekonomija sada stane.SVE.
Ostali moraju da se snalaze i da prodaju maglu.Trange frange ekonomija.Cvetna bašta se urušava jer se fondovi prazne,Afriku i njene resurse vam je oduzeo Putin,Kina vas gazi jer joj niste konkurentni,a USA vas šiša visokim cenama energenata jer ste ovce.Odsekli ste sebi ono što vam je donosilo konkurentnost na svetskom tržištu i sada se nadajte da će vetar dovoljno jako da duva da vam pravi struju.
Sad još meni laiku objasni kako to proizvodi Južne Koreje mogu biti konkurentni na tržištu a od prirodnih resursa imaju nulu. I uvoze tankerima ukapljeni gas iz USA. Da nisu čarobnjaci?
Na Koreancima vrlo precizno vidiš: isti narod, ista povijest, ista kulturna baština: ovi na sjeveru, ruski prijatelji, su čisti odron, a ovi na jugu drmaju svijetom.

Интересантно Руси су јуче први пут објавили да су користили систем електронског ометања против ATACMS ракета, двије оборене панциром, 4 ометене и пале на пар километара од аеродрома, паркинг страдао.После скоро 20 дана изгледа су поново користили америчке ракете, Руси најавили одмазду.

Sad još meni laiku objasni kako to proizvodi Južne Koreje mogu biti konkurentni na tržištu a od prirodnih resursa imaju nulu. I uvoze tankerima ukapljeni gas iz USA. Da nisu čarobnjaci?
Na Koreancima vrlo precizno vidiš: isti narod, ista povijest, ista kulturna baština: ovi na sjeveru, ruski prijatelji, su čisti odron, a ovi na jugu drmaju svijetom.
Pročitaj ti ponovo šta sam ti napisao,pričam o EU.

Odron pravi nuklearne bombe, a ovi sto drmaju ves masine.

Sta bi bilo da odron nije pod sankcijama i da moze da uvozi i izvozi slobodno.

Dug Severne Koreje 10 milijardi, dug Juzne 800-900 milijardi.

Ajde upumpajte 800-900 milijardi u Severnu pa da vidimo sta mogu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back