Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne pričamo o omiljenoj ti alatki nego o izdržljivosti ruske tehnike.I nemoj da ti bude teško,pronađi neke primere pa postavi sutra.I OBAVEZNO da napišeš da Ukri dobijaju u ovom sukobu. Zacelo si pajac jer zabavljaš narod ovde svojim "umotvorinama" .:tick:
Ako zelis izdrzljiv auto bezi od Nive, dobra je u blatu ali na kamenjaru sve stangle vesanja se pokrive, video sam svojim ocima verovatno su iste kao na Ladi Sedan.

Možda nekad bila, danas postoje neuporedivo bolje puške, kako iz Rusije tako iz celog sveta.
Popularnost kalaša, naročito među terorističkim skupinama i raznim vojnim huntama, je u tome što ne postoje zaštićeni patenti na dizajn, i proizvodi ga svatko tko poželi.
Ja u ZNG-u dužio rumunjski kalaš, teško govneto od puške. Nakon ispucana dva okvira saviješ cijev kako god želiš. Ovaj kragujevački je bio zakon prema tom smeću., a kao, ista puška :roll:

Ne postoji "najbolja" jurišna puška.
Postoji popis najboljih jurišnih pušaka, i ako ih je 10 na popisu, na svakom je i M16, i Kalaš, i Hekler&Koch. Svaka od njih je po nečemu bolja i lošija od neke druge.
Recimo, jedna od bitnih prednosti kalaša je što je nevjerojatno jeftin.

Ukrajinski Kozaci danas na proslavi Božića u predsedničkoj palati
I ataman je sa njima

GfrNayVW8AAWLXT

Popularnost kalaša, naročito među terorističkim skupinama i raznim vojnim huntama, je u tome što ne postoje zaštićeni patenti na dizajn, i proizvodi ga svatko tko poželi.
Ja u ZNG-u dužio rumunjski kalaš, teško govneto od puške. Nakon ispucana dva okvira saviješ cijev kako god želiš. Ovaj kragujevački je bio zakon prema tom smeću., a kao, ista puška :roll:

Ne postoji "najbolja" jurišna puška.
Postoji popis najboljih jurišnih pušaka, i ako ih je 10 na popisu, na svakom je i M16, i Kalaš, i Hekler&Koch. Svaka od njih je po nečemu bolja i lošija od neke druge.
Recimo, jedna od bitnih prednosti kalaša je što je nevjerojatno jeftin.
Pricali mi neki Hrvati ucesnici rata koji su koristili sve i svasta da je Zstavin kalas bio ubedljivo najbolji od svih kalasa.

Nemacka nije postojala...Poljska nije postojala...stvarno saopstavas "revolucionarna" otkrica. Rekoh, 95000 Poljaka...Jel znas kako je Napoleon zvao svoju invaziju na Rusiju? "Drugi poljski rat", Djuro.
Tim nazivom je animirao Poljake u svim vojskama u kojima su bili regrutovani, moje pitanje je bilo kako si ih prebrojala kada poljska vojska nije postojala, jos uvek mislim da je etnickih Nemaca bilo vise nego etnickih Poljaka u pohodu na Rusiju.

Tim nazivom je animirao Poljake u svim vojskama u kojima su bili regrutovani, moje pitanje je bilo kako si ih prebrojala kada poljska vojska nije postojala, jos uvek mislim da je etnickih Nemaca bilo vise nego etnickih Poljaka u pohodu na Rusiju.
Znam da si bio sudionik mnogih istorijskih dogadjaja, ali nismo vrsnjaci, tako da nisam bila u prilici da ih prebrojim.. Demantuj me cinjenicama, a ne izgovorom "ja mislim". Dostupno ti je, cak, i na Wikipediji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back