Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.760
Ако вам је досадно у вашој земљи, добродошли сте у нашу✌☺
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda nekad bila, danas postoje neuporedivo bolje puške, kako iz Rusije tako iz celog sveta.Niko to nije napisao, no kalašnjikov je još uvek najbolja jurišna puška ...
Sto na Index? Ne znam sta se tamo desavaovaj forum mi jr vec previse.Slobodno mozes da se presaltas na index
Poljska nije postojala gde ti nadje podatak o 95 000 kada su Poljaci bili vojnici Prusije, Austrije i Rusije.Vrlo jasno sam napisala Nemaca 90000 (nebitno odakle su), Poljaka 95000, prilikom pohoda na Moskvu. Ili tvrdis da u Saksoniji, ili Bavariji, ne zive Nemci?
A kako da im ide protiv ovih specijalaca?
Ako zelis izdrzljiv auto bezi od Nive, dobra je u blatu ali na kamenjaru sve stangle vesanja se pokrive, video sam svojim ocima verovatno su iste kao na Ladi Sedan.Ne pričamo o omiljenoj ti alatki nego o izdržljivosti ruske tehnike.I nemoj da ti bude teško,pronađi neke primere pa postavi sutra.I OBAVEZNO da napišeš da Ukri dobijaju u ovom sukobu. Zacelo si pajac jer zabavljaš narod ovde svojim "umotvorinama" .![]()
Popularnost kalaša, naročito među terorističkim skupinama i raznim vojnim huntama, je u tome što ne postoje zaštićeni patenti na dizajn, i proizvodi ga svatko tko poželi.Možda nekad bila, danas postoje neuporedivo bolje puške, kako iz Rusije tako iz celog sveta.
i sto mozes da ga vuces po bilo kakvom blatu, prasini i snegu i ne moras posle da ga bacisRecimo, jedna od bitnih prednosti kalaša je što je nevjerojatno jeftin.
Pricali mi neki Hrvati ucesnici rata koji su koristili sve i svasta da je Zstavin kalas bio ubedljivo najbolji od svih kalasa.Popularnost kalaša, naročito među terorističkim skupinama i raznim vojnim huntama, je u tome što ne postoje zaštićeni patenti na dizajn, i proizvodi ga svatko tko poželi.
Ja u ZNG-u dužio rumunjski kalaš, teško govneto od puške. Nakon ispucana dva okvira saviješ cijev kako god želiš. Ovaj kragujevački je bio zakon prema tom smeću., a kao, ista puška
Ne postoji "najbolja" jurišna puška.
Postoji popis najboljih jurišnih pušaka, i ako ih je 10 na popisu, na svakom je i M16, i Kalaš, i Hekler&Koch. Svaka od njih je po nečemu bolja i lošija od neke druge.
Recimo, jedna od bitnih prednosti kalaša je što je nevjerojatno jeftin.
Nemacka nije postojala...Poljska nije postojala...stvarno saopstavas "revolucionarna" otkrica. Rekoh, 95000 Poljaka...Jel znas kako je Napoleon zvao svoju invaziju na Rusiju? "Drugi poljski rat", Djuro.Poljska nije postojala gde ti nadje podatak o 95 000 kada su Poljaci bili vojnici Prusije, Austrije i Rusije.
Tim nazivom je animirao Poljake u svim vojskama u kojima su bili regrutovani, moje pitanje je bilo kako si ih prebrojala kada poljska vojska nije postojala, jos uvek mislim da je etnickih Nemaca bilo vise nego etnickih Poljaka u pohodu na Rusiju.Nemacka nije postojala...Poljska nije postojala...stvarno saopstavas "revolucionarna" otkrica. Rekoh, 95000 Poljaka...Jel znas kako je Napoleon zvao svoju invaziju na Rusiju? "Drugi poljski rat", Djuro.
Znam da si bio sudionik mnogih istorijskih dogadjaja, ali nismo vrsnjaci, tako da nisam bila u prilici da ih prebrojim.. Demantuj me cinjenicama, a ne izgovorom "ja mislim". Dostupno ti je, cak, i na WikipedijiTim nazivom je animirao Poljake u svim vojskama u kojima su bili regrutovani, moje pitanje je bilo kako si ih prebrojala kada poljska vojska nije postojala, jos uvek mislim da je etnickih Nemaca bilo vise nego etnickih Poljaka u pohodu na Rusiju.
Postavi cinjenice da je 95 000 Poljaka ratovalo protiv Rusije i mamje od toga Nemaca iz svih nemackih drzava.Znam da si bio sudionik mnogih istorijskih dogadjaja, ali nismo vrsnjaci, tako da nisam bila u prilici da ih prebrojim.. Demantuj me cinjenicama, a ne izgovorom "ja mislim". Dostupno ti je, cak, i na Wikipediji
To je opstepoznata cinjenica, pogledaj npr. Velika armija na wikipediji. Sve ti lepo pise. Videces i da je bilo 3500 HrvataPostavi cinjenice da je 95 000 Poljaka ratovalo protiv Rusije i mamje od toga Nemaca iz svih nemackih drzava.

...na dnevnoj bazi.
Nisu u stanju ni pošteno srušiti civilne avione. A imaju iskustva, i sa MH-17, i sa Prigožinovim avionom...1036 dan, ruska pvo opravdava epitet "najbolje" na planeti.![]()
Hvala, ja nabrojao 116 hiljada vojnika sa etnicki nemackih teritorija, potpuno nevazno.To je opstepoznata cinjenica, pogledaj npr. Velika armija na wikipediji. Sve ti lepo pise. Videces i da je bilo 3500 Hrvata![]()