Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта још каже твитер за орешника? Зељенски тврди да не постоји.

Јесте ли се договорили да ли је то интерконтинентална или крстарећа ракета (и да ли знате уопште разлику)?
Није ракета, у питању је IGBS (InterGalactic Balistic Showell)
или по нашки МГБЛ (међугалактичка балистичка лопата).
ЦНН је уживо преносио слику са шпијунског сателита.

ruska.lopata.jpg

1. Prigožin i Utkin su zaslužni za oslobođenje Soledara, Artemovska i okolnih sela, a ne 5 oblasti. Ako stvarno veruješ da onako izgleda vojna pobuna onda jbg.
2. Ništa nije brzo kako je obećavao drug Tixi. A drug Tixi je koji zvaničnik Ruske Federacije? Nije 15 nego 20. Ne 10, 15 bez Krima.
3. Neuporedivo. Prema toj paraleli, Karadžić je veći vožd od Putina. Ali Karadžić je sada taj koji je u Hagu, a Putin neće nikad. Republika Srpska je ta koja je izgubila rat. Rusija ga neće izgubiti.
4. Ovo se naprosto nije desilo, tu nemam šta da kažem.
5. NATO nije osvojio ni milimetar teritorije SRJ.
6. I ovih 20% je bolje od 0% u trenutku Majdana.
"Camp Bondsteel" je ipak malkice veći od milimetra.

ЈакБ је четвороцевни авионски митраљез 12,7к108 са ротирајућим блоком цеви, креиран за Ми-24.

То је управо оно што су војници инсталирали на камион и њиме обарају беспилотне летелице. Опремљен термовизијским нишаном, без којег је употреба митраљеза као противваздушне одбране скоро бескорисна.

Какве жеље човече ? Јесу убијени ови у шатро авио удесу ? Јесу. Колико територије су ослободили Руси, рачунајући или не рачунајући Крим ? Јесу ове замлате ушле у курску област ? Јесу.
Prigožin se previše zaneo u igri.Bio je ugostitelj sa ekskluzivnim pravom snabdevanja hranom visokih funkcionera države koji je na kraju pomislio da je veći od države.Oslobodili su prilično sa ograničenim brojem vojnika.Nisi spomenuo koliko je sa druge strane bilo Ukrajinaca i ostalih.A bilo ih je mnogo.Solidno ide ova operacija ako znaš da u Rusiji još uvek nije uvedeno (proglašeno )ratno stanje a samim tim nije ni izvršena mobilizacija.Ratuju dobrovoljci i ugovorci.Ovi što su ušli u Kursku oblast su uglavnom pobijeni.Ne zaboravi koliko država stoji iza Ukrajine.Nije naivna situacija.

Vidiš, i ja sam svom frendu prije 40 godina poklonio žvaku.
Jučer ga nazovem, vrati žvaku inače ću je sam uzeti.
A čuj budalu šta mi je rekao::
"Pa jesi li ti normalan, od kada se pokloni vraćaju? Moja je, ne dam ti je. "
Kakav moron.
Sila Boga ne moli. Da si barem malo jak , a ne takav mlitavac, polomio bi ga ko zvecku i naterao da ti svakog dana kupuje celo pakovanje zvaka. Samo nisi trebao pre toga da oteras lokalnog policajca. Sada si prinudjen da sam resavas svoj problem...

Какве жеље човече ? Јесу убијени ови у шатро авио удесу ? Јесу. Колико територије су ослободили Руси, рачунајући или не рачунајући Крим ? Јесу ове замлате ушле у курску област ? Јесу.
Samo dvojica. Vagner ima i treceg osnivaca.

Prigožin se previše zaneo u igri.Bio je ugostitelj sa ekskluzivnim pravom snabdevanja hranom visokih funkcionera države koji je na kraju pomislio da je veći od države.Oslobodili su prilično sa ograničenim brojem vojnika.Nisi spomenuo koliko je sa druge strane bilo Ukrajinaca i ostalih.A bilo ih je mnogo.Solidno ide ova operacija ako znaš da u Rusiji još uvek nije uvedeno (proglašeno )ratno stanje a samim tim nije ni izvršena mobilizacija.Ratuju dobrovoljci i ugovorci.Ovi što su ušli u Kursku oblast su uglavnom pobijeni.Ne zaboravi koliko država stoji iza Ukrajine.Nije naivna situacija.
Какву ћеш замерку наћи Уткину ? Да је нациста или нешто више ? Јесам ли ја ''угоститеља'' поставио да ратује тамо, јесам ли му ја можда дао ордење хероја рата и титуле ? Јесам ли га ја можда онда отписао у том случајном удесу ?

Значи Руси радо иду у војнике, нема уопште робијаша који су амнестирани, нити има мобилизације по мањим и руралним местима, само уговорци и добровољци. Још једна сказка. ;)

A и наши добровољци се нису прославили, односно третман према њима је био лош, чак и Берић је то потврдио.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back