Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
35057887.jpg

Evakuacija iz Pokrovska. Operacija Kursk nije uspela,ni jedna jedinica ruske vojske nije napustila front u Donbasu,kazu da su vise zauzeli ovih dana nego prethodnih par meseci. A Kursk? pa nista,prvo Pokrovsk pa onda Kursk,ukoliko se sami Ukrajinci ne vrate.

35057887.jpg

Evakuacija iz Pokrovska. Operacija Kursk nije uspela,ni jedna jedinica ruske vojske nije napustila front u Donbasu,kazu da su vise zauzeli ovih dana nego prethodnih par meseci. A Kursk? pa nista,prvo Pokrovsk pa onda Kursk,ukoliko se sami Ukrajinci ne vrate.
Teletabisi, opet naseli na foru. U Kursku oblast svi došli uspravnoo a vraćaju ih vodoravno. Bačiše živote za malog firera

Који изговори мајко божија... Исто као и чувено Руско уздржавање да докрајче Украјину. Неспособност... Него, јел су избацили Укре из Курска, неко рече три дана, исто као и за рат...
“Kao što neko reče”. Naučio si se da postavljaš rokove Rusima da bi posle dokazivao da “nisu uspeli”? Kad su ono beše Ukri trebali da “dođu na Krim”?

Teletabisi, opet naseli na foru. U Kursku oblast svi došli uspravnoo a vraćaju ih vodoravno. Bačiše živote za malog firera
U stvari Rusi nisu naseli. Secam se mnogih komentara kao sramota za Rusiju,sta cekaju ,treba svi da krenu i ociste taj rejon.
Medjutim vojne vestine se uce i studiraju godinama. Ocigledno nasi forumasi umeju da pogrese u proceni,kao i Ukrajinski vrh. Ove snage i novo oruzije bi im vise koristilo kod Pokrovska a i sama akcija kao da je raspalila uspavanog medveda/Rusiju/.Bolje da vise ne pokusavaju izlete tipa upad u Rusiju.

Мени је утеха да наводно једна од највећих светских сила, изгуби преко 300 хиљада војника за две и по године. Па ИСИЛ и Талибани би били поносни да имају толико самоубица. Стаљинистичка тактика, добро је да нису једном дали пушку а другом оквир, па кад се један разнесе да други настави.
Ја сам поставио извор да је из Руског министарства стигла изјава да ће за три дана да падне Украјина, и исто тако у документима који су били процурели су биле процене Руских обавештајаца и министарства, али су се мало зајебали. И као што сам наводио већ, довољан је доказ видети на који начин су кренули у рат, веома траљаво, наивно и глупо. То се дало видети на почетку самог рата, што потврђује да је Руски врх био уверен да ће бити слично ко 2014е када су им скинули гаће.
Ја сам поставио извор да је из Руског министарства стигла изјава да ће за три дана да падне Украјина
Kada si to postavio? Gde?

U stvari Rusi nisu naseli. Secam se mnogih komentara kao sramota za Rusiju,sta cekaju ,treba svi da krenu i ociste taj rejon.
Medjutim vojne vestine se uce i studiraju godinama. Ocigledno nasi forumasi umeju da pogrese u proceni,kao i Ukrajinski vrh. Ove snage i novo oruzije bi im vise koristilo kod Pokrovska a i sama akcija kao da je raspalila uspavanog medveda/Rusiju/.Bolje da vise ne pokusavaju izlete tipa upad u Rusiju.
Pomalo menjaš stav? Ranije si čini mi se pomalo navijao za Ukre?

Плаћајући школовање будућим интелектуалцима, официрима, пилотима, градећи социјалне станове за младе брачне парове,
финансирајући струју, воду и гориво за становништво које то није плаћало, наводњавајући пустињу из три хиљаде километара
далеког подземног резервоара... Све у исто време док диктатор живи у шатору.
Да не ширим причу на Ирак и Сирију и употребу исламских радикалних фанатика од стране САД-а за извршење тих прљавих
послова. Након оваквог твог писања човек може само да ти пожели Гадафијеву судбину.
Da li si ikada cuo za rec propaganda, malo stanovnika mnogo nafte nema Gadafijeve zasluge za navedeno. Ranije si mi pozeleo oduzimanje imovine u Srbiji, sada stap u dupe kao Muameru a ja tebi zelim sve najbolje iako iskreno zalim takve kao ti i Gadafi jer vam se neko gadno p[osro u lobanju.

Dva-tri miliona Jevreja is Rusije, ne Rusa. Tu je velika razlika. Po raspadu USSR-a svako ko je mogao dokazati jevrejsko poreklo dobijao je papire za USA. Masa ljudi je dosla trbuhom za kruhom i u tom trenutku nisu imali ni J of jevrejstva, niti mrznju prema rusiji, ali je sve to polako izgradjeno u zadnjih 30 godina. Tako da si tu u pravu, ima 2-3 miliona Rusa u USA koji mrze Rusiju ali ne Putina vec Rusiju. Pa znamo I sami iz iskustva sa bivsom bracom da si konvertiti najgori jr moraju nesto da dokazu
Tacno je samo da su otisli "trbuhom za kruhom" netacno da mrze Rusiju, poznajem dosta Rusa koji su dosli nakon propasti SSSRa nikada nisam primetio kod njih mrznju prema Rusiji a prema Putinu vrlo retko, ja nisam nikada napisao da su to izdajnici i mrzitelji tu umotvorinu moze smisliti samo neki Putlerofil.

Izvor za tih tvojih čuvenih “tri dana rata: britanski Gardijan i NEXTA, poljski propagandni Tviter kanal.

Izvor za tih tvojih čuvenih “tri dana rata: britanski Gardijan i NEXTA, poljski propagandni Tviter kanal.
Оно је горе Руски чланак ако ниси приметио. И још ћеш да кажеш да Лукашенко ништа није рекао.

Овде да се постави да Путин отворено каже да ће Украјина пасти за три дана, ви би слегли раменима и само рекли, па шта.

Amerikancima je najmanja briga rat u Ukrajini . Lako oni mogu otići od tamo i praviti se da nisu tamo nikada ni bili . Sjetimo se Afganistana odakle su pobjegli navrat nanos . Ko još od svjetskih medija koji su američki mediji spominje Afganistan ?. Njima je puno veća briga što im se vraćaju u državu dolari koje su štampali bez pokrića a to znači da ih čega žestoka inflacija . Drugi im je problem što ih se niko više na svijetu ne plaši osim slugu iz EU . Turci i Francuzi već razmišljaju da pretrče u protivnički tabor . Nije Makron dolazio u Srbiju ni zbog aviona ni zbog metroa . Veća je igra u pitanju .
Makron trazio dozvolu od Vulina da se prikljuci Ruskom svetu.

Tacno je samo da su otisli "trbuhom za kruhom" netacno da mrze Rusiju, poznajem dosta Rusa koji su dosli nakon propasti SSSRa nikada nisam primetio kod njih mrznju prema Rusiji a prema Putinu vrlo retko, ja nisam nikada napisao da su to izdajnici i mrzitelji tu umotvorinu moze smisliti samo neki Putlerofil.
Pa vi ste napisali 2-3 miliona ruskih izdajnika i ja sam vam objasnio ko su tih 2-3 miliona. Ja sam dugo ziveo u NYC gde se 90 % te zaiednice nalazi. U Brooklyn-u ima delova gde je sve na ruskom I osecate se kao da ste u Moskvi a ne u Americi. Druzio se sa njima I video transformaciju kroz godine. Masa njih je I falsifikovala poreklo da bi dosli tu. Na Brighton Beech-u su 90-tih bili posteri na kojima je na ruskom pisalo objasnjenje zasto jevreji ne smeju da veruju u Isusa. Video svojim ocima. 30-tak godina kasnije ti isti ljudi posle “ponovnog” pronalazenja jevrejstva i programiranog “vracanja korenima” najveci rusomrzci, dakle pravi izdajnici kako ste ih vi sarkasticno nazvali. Ili ako cemo srbovati, “prodali veru za veceru” Voleti Rusiju I biti Jevrej je anomalija koja nije dozvoljena. I sad sam Ja za vas putinofil. Ccc…

Pa vi ste napisali 2-3 miliona ruskih izdajnika i ja sam vam objasnio ko su tih 2-3 miliona. Ja sam dugo ziveo u NYC gde se 90 % te zaiednice nalazi. U Brooklyn-u ima delova gde je sve na ruskom I osecate se kao da ste u Moskvi a ne u Americi. Druzio se sa njima I video transformaciju kroz godine. Masa njih je I falsifikovala poreklo da bi dosli tu. Na Brighton Beech-u su 90-tih bili posteri na kojima je na ruskom pisalo objasnjenje zasto jevreji ne smeju da veruju u Isusa. Video svojim ocima. 30-tak godina kasnije ti isti ljudi posle “ponovnog” pronalazenja jevrejstva i programiranog “vracanja korenima” najveci rusomrzci, dakle pravi izdajnici kako ste ih vi sarkasticno nazvali. Ili ako cemo srbovati, “prodali veru za veceru” Voleti Rusiju I biti Jevrej je anomalija koja nije dozvoljena. I sad sam Ja za vas putinofil. Ccc…
Сад је још и горе, сваки Рус је Украјинац...

Pocelo je od Xicorove tvrdnje da iz Rusije odlaze samo mrzitelji i i izdajnici a ja sam ironicno pitao kakva je to zemlja sa toliko izdajnika sto ne znaci da ih i ja smatram takvima, suprotno Vasem iskustvu moje je drugacije o Rusima ovde koje poznajem i kontaktiram, nikada nisam sreo nekog koji mrzi Rusiju a vrlo retko one koji kritikuju Putina. Pozdrav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back