Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.970
Tako NAFO dokazuje svoj superiorni IQ…Ne znam da li je ovo samo glupo pitanje ili je loš spam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako NAFO dokazuje svoj superiorni IQ…Ne znam da li je ovo samo glupo pitanje ili je loš spam?
Mislis da je korisnije potrositi zivot na "velikog" moskovskog firera?
Prema svecu i tropar, ubijen Rus donosi $100Britanski Dejli ekspres objavio je „cene” za strane plaćenike, koji se navodno koriste u ruskoj vojsci.
Prema pisanju britanskih medija, najisplativije je pucati na američke i francuske plaćenike u redovima ukrajinskih formacija. Plaćanje za njih je 5.000 dolara i 3.500 dolara, respektivno.
Sami Britanci ili nisu na listi, ili su u kategoriji „drugi za 500 dolara“.
Evropski mediji danas su izašli i sa zanimljivim člankom, koji kaže da životni vek stranih plaćenika u službi Oružanih snaga Ukrajine ne prelazi 5 dana.
![]()
Lisicja faca.957 dan, zelimo Volodji da spasi Rusiju i popije cuveni caj.![]()
Patent za pravljenje takvih fotomontaza pripada Ukrajincima, oni su prvi poceli.Misliš na ovo? A stvarno su nezgodni ti Rusi, ubacuju dronove u Ukro transportere:
па и путин и зел. су јевреји, поштују своје људеOve izgleda ne diraju ni Putin ni Zelenski, šetkaju se gde hoće.
а ЦГ најпрвији савезник Русима некад билаИ док из суседне Хрватске стижу вести да Милановић не дозвољава одлазак војника у Украјину, из Црне Горе стиже вест да су они прихватили учешће у тој мисији.
истоMislis da je korisnije potrositi zivot na "velikog" moskovskog firera?
ако ово није слика свега овога ужаса и бесмисла
Ne volite ga jer je od Rusije napravio državu koju poštujete,hteli vi to ili ne.A nekada je bilo drugačije,ruski tajkuni su pljačkali njena bogatstva i prebacivali taj kapital na zapad.Te ekipe više nema,zapad nema mogućnost da na čelo Rusije dovede svog čoveka,zato ga i mrzite.957 dan, zelimo Volodji da spasi Rusiju i popije cuveni caj.![]()
Znači uopšte nije napadnut Kaljingrad nego je izvršena sabotaža na jednom brodu.
Ma da Informer je to bre,ali valjalo bi da je istina.Znači uopšte nije napadnut Kaljingrad nego je izvršena sabotaža na jednom brodu.
Велика цензура влада на западу, чак КАБАЛА Харис прети укидањем интернет канала који нису по вољи дубоке управе тј државе.sad čitam za Toreck..Rusi ga zauzeli još pre 15 dana ali EU naci mediji tek sada objavljuju vest
Rusi se trenutno nalaze u centru Torecka već jedno dva tjedna. Sada pokušavaju da se probiju u industrijsku četvrt i podjele grad na dva dijela. Vijest su vam kronično zastarjele.
Nije spam, jasno mi je posto je kinzal i njegov ucinak, cini mi se da je neko cak i na ovoj temi postavio snimak naknadnog udara nakon obaranja.Ne znam da li je ovo samo glupo pitanje ili je loš spam?
Molim te ne prozivaj me u kontekstu koji ti trenutno odgovara, moji stavovi po pitanju ukrajinskog sukoba su uglavnom poznati ukljucujuci NATO i njegovo prisustvo u Evropi.Tako NAFO dokazuje svoj superiorni IQ…
zar nije jedan od pravila crkve "ne ubi".. a ovi to blagosiljaju???