Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I jesu gazde tamo jer je Ukrajina uglavnom,većim delom njihova.Nisu oni uleteli nego je zapad hteo da uzme sebi ono što je smatrao da mu pripada.Rusi ne daju.U ostatku tvog teksta ima prilično glupih stvari o kojima ne bih ovom prilikom jer tvoj bezobrazluk i nepriznavanje činjenica ide na ...
Ti si onaj sta je piso da je Mongola bilo vise nego Rusa u vrijeme invazije. Pa vis da nemas pojma o povijesti I tom dijelu svijeta.De, sad cemo brzo I kratko, izbliza, ispitat tvoje postenje, oko nama bliskih stvari, a ne da glumis eksperta oko ovoga sta to je daleko I o cemu pojma nemas

Poslednja izmena od moderatora:
Ti si onaj sta je piso da je Mongola bilo vise nego Rusa u vrijeme invazije. Pa vis da nemas pojma o povijesti I tom dijelu svijeta.De, sad cemo izbliza ispitat tvoje postenje, oko nama bliskih stvari, a ne da glumis eksperta oko ovoga sta to je daleko I o cemu pojma nemas...............................................Jel Knin hrvatski ili srpski grad?
Ne,ja sam onaj što je pisao o silovanju Švabica.Zaboravan si.

Нема љутње. Прихватам да имаш своје гледиште које желиш да ми приближиш.

Јасно ми је да је хтео да се његови услови не прихвате али ми није јасно што је од Украјине тражио. Исти би ефекат имао (можда чак јачи) када би то тражио од Колективног Запада.
  • pa ne pregovaraju rusi uopste sa ukrajinom, nego sa zapadom [tu je verovatno nastala greska sa frckom i tvoj ispust]
  • oni testiraju zapad da vide da li ce da ratuju ili ce da se zakljuci mir [u igri je evropska bezbednosna arhitektura koju do danas ameri diktiraju, i vidimo dokle smo stigli]
  • lazna primirja su vec upoznali sa minskim
  • vidi, mi smo mozda prihvatili sankcije kao nesto normalno, ali rusiji nuklearnoj sili nije normalno da je zapad prevaspitava kao neko deriste sa sankcijama, ozbiljni smo ljudi, sa sankcijama se ti spremas da udaris vojno na zemlju koju sankcionises, tu nema zbora, nema dileme, rusi nisu sisali vesla jos od prvog kruga sankcija
  • nije on hteo da se njegovi uslovi ne prihvate, tu ti principijelno gresis, vec ih testira da li su za rat ili za mir, a fakticka situacija na terenu diktira rusku pregovaracku poziciju, jer ne mogu sada nalevo krug i ajde kuci, sada su te nove oblasti rusija - razumes, sad je opet i krim i malorusija njihova kuca ne idu odatle makar se svet unistio?

Ne,ja sam onaj što je pisao o silovanju Švabica.Zaboravan si.
Kako kometiraš sliku iz Moskve od prije par dana

20240617_034737.jpg

To su naknadna preseravanja. Ima onaj video gde pet dronova pogađa onesposobljeni Leo2 i ovaj ni da trzne. Ruski ne prežive jedan dron.
Ima gdje 5 Javelina jedva da skinu boju sa T-72.
A kako bi to uništeni Leopard od skoro 70 tona trebao da trzne kad ga pogodi dron od par kg?

Fakt je da ni jedan NATO tenk nije nigdje ništa pokazao. Osim onih Moskvi. Oni još uvijek pokazuju.

:ceka:

Upadljivo fale ukrajinski i beloruski gradovi. Kijev bi sigurno bio meta takvog napada.
to je sada visa matematika sto ti trazis od mene, ali ajzenhaurov kabinet je morao znati da bombi nece biti dovoljno da se pokrije ceo sovjetski savez, tako da klica ovog sto i duda danas kakofonise se najverovatnije rodila jos tada, tako da ne mora da znaci sto ti kazes, naprotiv! - upadljivo fale jer je ta klica razdora kao ideja tada zaceta! [potom su sovjeti iznikli tu klicu,. jer su im ambicije bile svetske, pa su razdavali ukrajini teritorije u decenijama potonjim], aha, ozbiljna analiza, mozda nije za ovo mesto? eventualno @mijak da baci koju pametnu?
ja sada nemam dokaza da je jos tada sve ovo isplanirano sto se danas desava, ali smo sigurni da nije od 2014

Poslednja izmena:
Јесте ли коначно утврдили - јесу ли Руси агресори или не? И шта ако јесу?
pojam agresora je izmišljotina...da srbija pošalje dvije oklopne brigade u prištinu zvali bi je agresorom iako se radi o srpskoj teritoriji otetoj NATO pljačkom...kažu hitler agresor na poljsku...kako agresor?...može biti agresor samo na dio koji je pripadao ruskom carstvu a koji su anglosasi darovali poljacima kao i ovaj zapadni dio koji je do 1914. pripadao njemačkoj...to što je netko jači pa odredi granice nije zalog za budućnost...svi su se odrekli komunista ali nitko se nije odrekao granica koji su oni iscrtali...čisto licemjerje

Ameri zabranili da spomente Abrams ?

Chris Pratt Laugh GIF by Parks and Recreation
Брегами - колико је претекло абрамса, пантера, гепарда и осталих животиња? Ценим да имаш тачне информације.
Даље, колко је украјинских војника тренутно ангажовано, колико је изгинуло итд...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back