Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Рамштајн, Авиано... НАТО авијација је опасна. Американци имају нуклеарно оружје и у Турској. Не верујем да би ненуклеарним оружјем Руси ударили по не баш тако блиским базама. Искандерима или нечим сличним?
Срећа да је Србија неутрална. Пасош држим задње време стално уза се, да могу на време за Србију.

Браво!

Имао сам пар дистракција па сам направио пар грешака у упису, исправио сам их. Ударили би, ако сам добро разумео, Сараматима са ненукларним главама. Огромна кинетичка и додатна разорна експлозивна моћ. Довољна за потпуно, ненуклеарно уништење база у Немачкој, Пољској и Румунији.

Ватерло је био могућ након Наполеоновог дебакла у Русији и потоњег руског и савезничког уласка у Париз. Пре тога их је Наполеон водио као магарце на источни фронт да гину за његову визију Европе.

Значи, код тебе образовање - никакво.

Inace Rusi su usli sami u Pariz, nije bilo nekih Nemaca naprimer?

Зна ли се колики је тачан домет искандера са тактичким нуклеарним оружјем. Докле могу Руси из Калињинграда или Белорусије таквим искандерима досећи на запад?

Laka mu zemlja, al ona u RF. :sad2:

rduHvRF.gif

Inace Rusi su usli sami u Pariz, nije bilo nekih Nemaca naprimer?

Како оно иде, "не кара мајка Мују што се коцка него што се вади".

:hahaha:

Ти савезници при уласку у Париз су претходно били Наполеонови партнери у нападу на Русију. Узми неки курс историје, ништа не знаш Мстиславе, црни Мстиславе.

Мене чуди да Руси нису у знак одмазде за досадашње ракетне и сличне нападе по Криму и "ужој" Русији, одговорили озбиљно на Западу. А претили су итекако Медведев, Захарова и остали. Само да су минирали подморске комуникацијске каблове, направили би озбиљну штету Западу. Можда нешто и раде по том питању, ако није пропаганда у питању и лов на вештице. Сумњиви пожари по Пољској:
https://www.dw.com/sr/poljska-gradi-istočni-štit-i-lovi-ruske-agente/a-69238065

Зима 2024/25. ће бити за становништво Украјине катастрофална у енергетском погледу.

Ово је моје мишљење. Окончаће се ово у Украјини пре зиме, а да ли ће се проширити на Европу и свет, то је енигма.

Шеф радне групе за координацију помоћи Кијеву при немачком Министарству одбране Кристијан Фројдинг на ТВ каналу АРД признао је да је Немачка допустила Украјини могућност употребе ПВО система Патриот за уништавање ваздушних циљева на небу изнад руске територије. RT на руском.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back