Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.217
Evo rješavam.To resi s njima,meni nije problem da priznam i na moju stetu nesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo rješavam.To resi s njima,meni nije problem da priznam i na moju stetu nesto
Nisu.
Korišćenje vazdušnog prostora se do sada nije računalo, pa zašto bi sada.
Jel' iz hrvatske napadana SRJ kada je NATO prašio po SRJ?
Uzeli ste sebi za pravo da sve tumačite kako vam odgovara, a ne kako jeste.
Da,čudno ako imamo u vidu da je Ukrajina 2023-će prema procenama imala oko 36 miliona stanovnika. Tih 31000 ljudi ne bi trebala da im pravi problem,zar ne?Samo 31k poginulih on vapi za ljudstvom i kuka, očigledno matematika nije ok
Pogledajte prilog 1553622
Već sam pitao al niko nema odgovor, ko laže mali firer (31k poginulih) ili javni tužilac ukraine na nacionalnoj tv (500k poginulih)Da,čudno ako imamo u vidu da je Ukrajina 2023-će prema procenama imala oko 36 miliona stanovnika. Tih 31000 ljudi ne bi trebala da im pravi problem,zar ne?
Mandat je prestao, Ukrajina nema predsednika.
Poslednji, legitimno izabrani predsednik, mora da preuzme dužnost.
![]()
Ili samo promjenom ustava pa da Zelenskij bude doživotni predsjednikBez brige Frzzi, to se u Ukropistanu rešava revolucijom.![]()
Zar nije Koštunica pobedio 5. oktobraA Porošenko, zar on nije pobedio 2014.
Kome da opravda?Pa za Rusiju ratuju dobrovoljci.A u Ukrajini šinteraj,ne mogu da nakupe dovoljan broj ljudi za front,što znači da je kraj vrlo blizu.Rusija neće moći opravdati svoje zastrašujuće gubitke, koliko god život ruskog vojnika bio jeftin. A tek slijedi užas za Ruse.
Dobrovoljci? Ja mislio da je to ruska vojska.Kome da opravda?Pa za Rusiju ratuju dobrovoljci.A u Ukrajini šinteraj,ne mogu da nakupe dovoljan broj ljudi za front,što znači da je kraj vrlo blizu.
Vojska je zapravo sa Marsa ali nose Ruske uniforme jer je takvo naređenje.Dobrovoljci? Ja mislio da je to ruska vojska.
Sad si nesvjesno priznao da je ruska kopnena vojska izginula u Ukrajini...Pa za Rusiju ratuju dobrovoljci.
@Mstislav zaebo si se, roknuli su danas supermarket u Belgorodu.
S time da nisi postavio sliku staru 700+ dana i nakon što sam ti posalo link sa slikom iz 2022 rekao "nije to ta slika"
Generalno, to gađanje "civilnih ciljeva" je vrlo često upitno."S time da nisi postavio sliku staru 700+ dana i nakon što sam ti posalo link sa slikom iz 2022 rekao "nije to ta slika"
Та слика је са видеа гдје је дрон пратио неколико километара возило и преко њега гледали гдје ће ући, испоставило се у тржни центар и то је било давно на почетку СВО.
"@Mstislav zaebo si se, roknuli su danas supermarket u Belgorodu."
То од твог друга није везано за ову слику већ закључак да тако нешто није било, нити да су гађали цивилне циљеве
6:07 PM · May 25, 2024
Саопштавају да је украјинска граната погодила тржни центар у предграђу Белгорода
![]()
Njemu je istekao mandat.A Porošenko, zar on nije pobedio 2014.
Pa on je dirigentДа ли је дебил Јилмаз (Блинкен) погледао ове снимке?
![]()
Generalno, to gađanje "civilnih ciljeva" je vrlo često upitno.
Nije dovoljno da je građevina civilna pa da bude civilni cilj.
Ja sam X puta imao zborno mjesto u školi, vatrogasnom domu itd, sve "civilni ciljevi"
Samo 31 hiljada Ukra zaglavila? Pa zašto onda toliko kukaju?Samo 31k poginulih on vapi za ljudstvom i kuka, očigledno matematika nije ok
Pogledajte prilog 1553622