Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.377
Nivo licemerja u tvojim postovima je dosad nezabeležen.Значи, побиће стотине хиљада/милионе Украјинаца због тога што су неки Таџици побили цивиле испред носа Росгвардији?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nivo licemerja u tvojim postovima je dosad nezabeležen.Значи, побиће стотине хиљада/милионе Украјинаца због тога што су неки Таџици побили цивиле испред носа Росгвардији?![]()
Ja znam a ti očito ne znaš da su se u Rusiji kupovali i prodavali kmetovi...Pročitaj negde.
Дакле, овако:Nivo licemerja u tvojim postovima je dosad nezabeležen.
Te 1958. je to bila učestalo pojava u Zoološkim vrtovima Europe?Te 1958 kad je slikano crno dete u zoo vrtu Brisela u Jugoslaviji je studiralo mnogo mladih afrikanaca.
S obzirom da je kontraofanziva trajala pola godine Rusi su u nedostatku ljudstva ucili medvede krave i tigrove da rukuju puskom i bacaju bombe.Дапаче, онај ко се брани има мање губитке. Изузетак је украјинска офанзива - ту је русоагресор такође имао губитке у омјеру 20:1
Slika je iz Brisela, sedišta EU.Te 1958. je to bila učestalo pojava u Zoološkim vrtovima Europe?
И данас се продају корпорације или њихови делови са свим запосленима! Друго име за робље. Додуше, прогрес је видљив, можеш да одбијеш и одеш на биро.Ja znam a ti očito ne znaš da su se u Rusiji kupovali i prodavali kmetovi...
Drugo ime za roblje
Pa je, Putin je šepajući mrtvac, samo to još ne shvaća.Smanji malo. I spusti se na zemlju. Rat je pri kraju.
Ne razumes,Rusija sada pravnim putem preduzima korake da bi ukrajinu proglasila teroristickom drzavom,onda se intenzitet rata debelo menja,a svaka drzava spolja koja bi pomagala ukrajinu bila bi sponzor terorizma.Дакле, овако:
- 4 Таџика побију 150 цивила у Москви, ******* траже одштету у виду милион Украјинаца (ЊТФ???)
- Хамасс џихадисти побију 1500 цивила у Израелу, ******* небензијанишу "Фром тхе Ривер то тхе Сеа"
Interes za etnografske izložbe s živim ljudima kao izlošcima počeo je slabiti 30-ih godina 20. stoljeća, jer je publiku počeo fascinirati film. S Drugim svjetskim ratom potpuno su nestale. Da ironija bude potpuna, Hitler ih je prvi zabranio. Posljednja je ipak održana još 1958. u Belgiji.Slika je iz Brisela, sedišta EU
Neusporedivo sa kmetovima...И данас се продају корпорације или њихови делови са свим запосленима! Друго име за робље. Додуше, прогрес је видљив, можеш да одбијеш и одеш на биро.
Rusija i Izrael imaju specifičan odnos i mislim da ga ne smiju kvariti.Да, крајње време је да се све у Сирији полако враћа у границе њеног националног суверенитета и териториралног интегрита као признате чланице УН! Сувише дуго је била силована и пљачкана у материјалном и сваком другом смислу.
Мислим да тај процес није заустављив, зато што Дивљи Запада трајно губи Африку и Блиски Исток. Само мало стрпљења уз помоћ ФАБ-овки и ПВО.
Nisu.Ja znam a ti očito ne znaš da su se u Rusiji kupovali i prodavali kmetovi...
Drugo ime za roblje
Ја нигде нисам рекао да је Русија напредна земља и слично. Ти си тај који дође и каже тако нешто.Ništa Ivan Grozni
Ruski kmetovi = robovi
Rusija napredna zemlja? Ja to rekao?Ја нигде нисам рекао да је Русија напредна земља и слично. Ти си тај који дође и каже тако нешто.
Поента приче је да се покријеш ушима и на паметујеш превише јер свако има путера на глави, ви нарочито.
Ко о чему, ***** о поштењу.
А правни пут је да украјинско циљање кримског моста представља "тероризам", док уништавање железничког моста између Николајева и Одесе представља слободарски чин мултиполарног света?Ne razumes,Rusija sada pravnim putem preduzima korake da bi ukrajinu proglasila teroristickom drzavom,onda se intenzitet rata debelo menja,a svaka drzava spolja koja bi pomagala ukrajinu bila bi sponzor terorizma.
A to nikome ne treba.
Сећаш се кад је Путин правио референдумску фарсу у Херсону, Купјанску, Изјуму?Tako da ce u zavisnosti od vremena trajanja pravnog procesa zapoceti konacan nestanak ukrajine,da ce berlin i drezden biti decija igra sta ce Rusi uraditi ukrajini.
Али полако и уз прецизне преговоре! Израел и РФ их се углавном држе. Значи, враћање Голана ни и каквој комбинацији не сме да угрози безбедност Израела и у уопште не сумњам да ће РФ ту да буде веома јак гарант, неупоредиво јачи него било какав дивљезападани патуљак.Rusija i Izrael imaju specifičan odnos i mislim da ga ne smiju kvariti.
Aha... Ujedi se za d.. Donji deo leđa od muke jer mu zapad ne može ništa. Vidiš li da nemaju mooda ni da zaprete Rusima a ne da preduzmu nešto?Pa je, Putin je šepajući mrtvac, samo to još ne shvaća.
Neš ti mostaPočelo je! Rusija ruši mostove širom Ukrajine!
"Ruske trupe uništile su most u gradu Guljajpolju u Zaporožju, koji je pod kontrolom Kijeva, i koji se koristio za glavne zalihe ukrajinske vojske, izjavio je u ponedeljak Vladimir Rogov, predsednik javnog pokreta "Mi smo zajedno sa Rusijom".
„Vazdušni napad na Guljajpolje u Zaporoškoj oblasti uništio je važan most za militante ukrajinske vojske. Mostovi su izbačeni iz rada kako bi se sprečila isporuka municije i rotacija banderovaca. Neonacisti su ovaj most koristili za glavne zalihe na toj liniji fronta. oblasti u Zaporoškoj oblasti“, napisao je on na svom Telegram kanalu.
Udar na most naneli su avioni 11. RV i PVO i bespilotne letelice ruske borbene grupe Istok, precizirao je on.
Nisu.Ruski kmetovi = robovi