- Poruka
- 12.133
Mrak, mrak, mrak ….. jel stigla struja?Oooo eto BARONU podloga da slini na monitoru zbog nestanka struje u Ukrajini samo ti slini to ti jedino i preostaje i da al FABOVKE bajo moj ali na frontu mrka kapa. I ti ćeš uskoro na fabrička![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrak, mrak, mrak ….. jel stigla struja?Oooo eto BARONU podloga da slini na monitoru zbog nestanka struje u Ukrajini samo ti slini to ti jedino i preostaje i da al FABOVKE bajo moj ali na frontu mrka kapa. I ti ćeš uskoro na fabrička![]()
Slinio si ti na rafinerije,a sad places.Oooo eto BARONU podloga da slini na monitoru zbog nestanka struje u Ukrajini samo ti slini to ti jedino i preostaje i da al FABOVKE bajo moj ali na frontu mrka kapa. I ti ćeš uskoro na fabrička![]()
Ako Rusija proglasi aneksiju cele ukrajine, nema ko da vraca dugove. Duznik je mrtav, a naslednika nema.sada ce EU da odbije i struju da da jadnim ukrama, samo su hteli da opljackaju jadnu ukrajinu
Zvanicno do prvog januara Rusija ce i dalje isporucivati 100 miliona m3 plina EU, po postojecim ugovorima. Plin nesmetano tece…Najvece skladiste gasa u Evropi kaput.
Sad cemo po cenama plina da vidimo da li se kupuje od Rusije
Po skoku cena u eu cemo imati jasnu slikuZvanicno do prvog januara Rusija ce i dalje isporucivati 100 miliona m3 plina EU, po postojecim ugovorima. Plin nesmetano tece…
A koliko su se lozili hrvati da su to neki rusi koji su krenuli na Moskvu.Ukro profesionalni vojnici izigravali “oslobodioca Belgoroda”, posthumni GoPro video:
Oooo eto BARONU podloga da slini na monitoru zbog nestanka struje u Ukrajini samo ti slini to ti jedino i preostaje i da al FABOVKE bajo moj ali na frontu mrka kapa. I ti ćeš uskoro na fabrička![]()
Struja će doć ali ti do pameti nikadMrak, mrak, mrak ….. jel stigla struja?
Ima rafinerija za skrkat ali kod tebe ni faze ni nuleSlinio si ti na rafinerije,a sad places.
Na frontu napredujete ovde,slinio bi i ti na fabovke da se zelja od vasih para ne igra narkomana.
Sto se tice fabrickih,ne spajaj fazu i nulu ako se penjes na dalekovod u lavovu
Zato nema struje,plina vode,a moze i gore,vidim da je ukr propaganda mutava od jutros,mozda zbog hidroelektranaIma rafinerija za skrkat ali kod tebe ni faze ni nule![]()
Mrak, mrak, mrak….Struja će doć ali ti do pameti nikad![]()
Ma jok bre. Trebao je mesecima da prica o napadu, o detaljima napada, pravcima napada.............kao sto to rade "zapadne demokratije".Vrlo lako proverljivo, dan pre invazije tvrdio je da su u pitanju vezbe sa Belorusijom a ne pripreme za napad na ukrajinu.
Uklapaš se...Ne...glede teme, rata, imam obiteljsku tradiciju...oću da me regrutiraš za Vagner skupinu....
Kaži uvjete...ti naplaćuješ po 1 grlu glupaka koga otpremiš na frontu.
I to je vest??