Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тешко је то поуздано знати, али пратећи овај рат са дистанце, стичем утисак, дакле о утиску је реч, да за наставак рата није већински ни Бандерина Галиција, а камо ли Украјина у целини. Не верујем да таквих има и 20%, а камо ли 60% како то сугерише анкета тренутне власти у Кијеву.
Kao da je to bitno.

На жалост, данас, у западној хемисфери више нема људских колоса какав је био сер Монтгомери.

Финансијска олигархија која је зајахала западну хемисферу генерише идиоте какви су Макрон, Бербокова од 360 степени и сл.
Сам римски папа, користећи метафору "бела застава", је заправо, то се је десило непосредно после када се је онај несрећни Макрон изјаснио да је жељан да опет шаље Французе на Русе, увидео четворицу јахача апокалипсе: Бајден, Перхан из УК, Шолц и Макрон... Лично знам, читао сам доста о његовом образовању, да је он један од најбољих познавалаца Јовановог Откровења и зато је и нагласио како је потребно разумом победити те неразумне ...

Сам римски папа, користећи метафору "бела застава", је заправо, то се је десило непосредно после када се је онај несрећни Макрон изјаснио да је жељан да опет шаље Французе на Русе, увидео четворицу јахача апокалипсе: Бајден, Перхан из УК, Шолц и Макрон... Лично знам, читао сам доста о његовом образовању, да је он један од најбољих познавалаца Јовановог Откровења и зато је и нагласио како је потребно разумом победити те неразумне ...
О томе је, као његов алтер его, говорио надбискуп Вигано који у данашњој Русији види Катехон из Светог писма. Има ту позадинских ствари који су изразито католичке природе а тичу се од Ватикана потврђеног "чуда из Фатиме", чије су поруке пренете папама а у којима се спас човечанства везује за хришћански преображену Русију.

Столица данас није уз САД, напротив.

I tako....druga linija obrane posle Avdijevke polako nestaje

GJ8KHbDXMAAE27_

Nego jel netko jači od čovjeka,
tkoji svoje gnjezdo brani,
sitnu djecu i krupnu ženu hrani.
Nema dušmana, tkoji može
takvom zavrat stati,
biće partizanije i gerile,
do sudnjeg dana i časi.
Nema nikakve partizanije i gerile, niti ce biti...sto Rus pregazi cizmom, tu Ukra vise nema....sta su tražili, to su i dobili...

Poslednja izmena od moderatora:
Nista spektakularno, gotovo na svim bojisnicama Rusi nastavljaju da potiskuju Ukrajince, negdje to ide teze, a negdje se Ukrajinci sami povuku bez borbe.
Dva robota koje su Rusi testirali u borbi unisteni dronovima, nakon sto se iz nepoznatog vise nisu kretali.
Dvije termoelektrane unistene, jedna od njih u Krivom rogu, satelitski snimci pokazuju velike stubove dima i nepopravljiva ostecenja.

Nista spektakularno, gotovo na svim bojisnicama Rusi nastavljaju da potiskuju Ukrajince, negdje to ide teze, a negdje se Ukrajinci sami povuku bez borbe.
Dva robota koje su Rusi testirali u borbi unisteni dronovima, nakon sto se iz nepoznatog vise nisu kretali.
Dvije termoelektrane unistene, jedna od njih u Krivom rogu, satelitski snimci pokazuju velike stubove dima i nepopravljiva ostecenja.

I jesi otreso vršnjaka na uništene termoelektrane :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back