A teta od Zelenskog, znaš kakvu kosher sarmu pravi!Kuhareve ubojice.
Kuhar je najbitnija funkcija kod Imperatora...ovaj bio Putinu.
Oba Židovi....Putinov djed bio kuhar Stalinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A teta od Zelenskog, znaš kakvu kosher sarmu pravi!Kuhareve ubojice.
Kuhar je najbitnija funkcija kod Imperatora...ovaj bio Putinu.
Oba Židovi....Putinov djed bio kuhar Stalinu.
Kao da je to bitno.Тешко је то поуздано знати, али пратећи овај рат са дистанце, стичем утисак, дакле о утиску је реч, да за наставак рата није већински ни Бандерина Галиција, а камо ли Украјина у целини. Не верујем да таквих има и 20%, а камо ли 60% како то сугерише анкета тренутне власти у Кијеву.
Битно је. За САД, за ГБ, за НАТО и њихове пијуне у Кијеву. Како да наставе рат када огромна већина више то не жели.Kao da je to bitno.
Putinov djed bio kuhar Stalinu.
Сам римски папа, користећи метафору "бела застава", је заправо, то се је десило непосредно после када се је онај несрећни Макрон изјаснио да је жељан да опет шаље Французе на Русе, увидео четворицу јахача апокалипсе: Бајден, Перхан из УК, Шолц и Макрон... Лично знам, читао сам доста о његовом образовању, да је он један од најбољих познавалаца Јовановог Откровења и зато је и нагласио како је потребно разумом победити те неразумне ...На жалост, данас, у западној хемисфери више нема људских колоса какав је био сер Монтгомери.
Финансијска олигархија која је зајахала западну хемисферу генерише идиоте какви су Макрон, Бербокова од 360 степени и сл.
ti si neki doseljenik u srbiju ha? pitam jer slabo parlas srpski, pa se potrudi malo vise
О томе је, као његов алтер его, говорио надбискуп Вигано који у данашњој Русији види Катехон из Светог писма. Има ту позадинских ствари који су изразито католичке природе а тичу се од Ватикана потврђеног "чуда из Фатиме", чије су поруке пренете папама а у којима се спас човечанства везује за хришћански преображену Русију.Сам римски папа, користећи метафору "бела застава", је заправо, то се је десило непосредно после када се је онај несрећни Макрон изјаснио да је жељан да опет шаље Французе на Русе, увидео четворицу јахача апокалипсе: Бајден, Перхан из УК, Шолц и Макрон... Лично знам, читао сам доста о његовом образовању, да је он један од најбољих познавалаца Јовановог Откровења и зато је и нагласио како је потребно разумом победити те неразумне ...
Isključi prediktivni unos teksta, ništa te ne razumemo.Đaba fab, đaba sukoji kada u Ukra bije srce u junaka.
A u ruke Mandušića Mikole svatka puška, dron, biće ubojit.
Jer on brani prag i dom SVOJ,
od ubojica i orki podrpanaca,
robijaša, pljačkaša, silovatelja...
Fejkara.. bolje idi pomozi piciju da tovari haubice, vidis da vam se urusava Ukrajina…Ali BRT BARON vlaži na fabovke i na nedužne civile a to mu jedino i preostaje pošto na frontu oni Burjati i ostali russki tužnjaci ginu ko žuti mravi![]()
BRT XICOR TIXI udjelite koju rublju
Nema nikakve partizanije i gerile, niti ce biti...sto Rus pregazi cizmom, tu Ukra vise nema....sta su tražili, to su i dobili...Nego jel netko jači od čovjeka,
tkoji svoje gnjezdo brani,
sitnu djecu i krupnu ženu hrani.
Nema dušmana, tkoji može
takvom zavrat stati,
biće partizanije i gerile,
do sudnjeg dana i časi.
Fejkara.. bolje idi pomozi piciju da tovari haubice, vidis da vam se urusava Ukrajina…![]()
Mlogo će pomogne onim russkim nesrećnicima8TU95 je krenulo
I jesi otreso vršnjaka na uništene termoelektraneNista spektakularno, gotovo na svim bojisnicama Rusi nastavljaju da potiskuju Ukrajince, negdje to ide teze, a negdje se Ukrajinci sami povuku bez borbe.
Dva robota koje su Rusi testirali u borbi unisteni dronovima, nakon sto se iz nepoznatog vise nisu kretali.
Dvije termoelektrane unistene, jedna od njih u Krivom rogu, satelitski snimci pokazuju velike stubove dima i nepopravljiva ostecenja.
Slabe koristi od tvog prozivanja,nisi ni zanimljiv a ni elektricar.TU95 krenuo ali ovima će bit od slabe koristi
Ali BRT će to da oslobodi sa sve FABOVKAMA