ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.813
Zar gospođa nije BIVŠAGospodja Nulad je najavila da Putina cekaju nasty iznenadjenja
ili sam ja nešto loše ispratio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar gospođa nije BIVŠAGospodja Nulad je najavila da Putina cekaju nasty iznenadjenja
da, loše si ispratio.Zar gospođa nije BIVŠA
ili sam ja nešto loše ispratio

Ma fotonske cigle koriste na kerozinukrajinci odavno već koriste krematorijumske dronove. Suočeni sa problemom ogromnog broja leševa okupatora koji su nekad i mesecima ležali po ukrajini i pri tom bili opasnodt od zaraza, ukrajinski oslobodioci su razvili takozvani krematorijski dron koji najpre prilično humano umrtvi i eliminiše okupatora i odmah nakon toga ga spali.
izumitelj je predložen za nobelovu nagradu iz ekologije
Sto se moze smatrati priznanjem da amerika ucestvuje u teroristickim napadima na rusiju. A mozda je to ipak privatni stav hazarskog smeca koji koristi drzavu USA kao proksi magare?
Serbs, a Nigerian and a Syrian in the SVO zone
![]()
Jel treba da placemo zbog ovoga ili se ti veselis sto je ovo bitan dogadjaj za ukrajinu?
To su muškarci Mstislave.A tebi onaj četnik u Bileći zadlanio dva šamara i ti pobegao u Laponiju 3500 kilometara dalekoKakav buckuris placenika. Dokaz da lova ne poznaje ni naciju, rasu i veru.