- Poruka
- 48.611
Dakle nacisti se ogolili do kraja, očekivao sam ovako nešto pre ili posle...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grafit se baca na naponske kablove, nadzemne i bez izolacije, ne na elektrane, to nema smislaZasipali su grafitnim nase elektrane...ko im kriv sto su smotani...
A Rusi su bolji hausmajstori:
...
Sad slediLikvidirano. Ukro terorizam.
upozoravale ambasade Britanije i Amerike da će biti terorizam i povukle građane pre 2 nedelje, Maks svima govorio da su ovo muslimani a niko nije slušaoDakle nacisti se ogolili do kraja, očekivao sam ovako nešto pre ili posle...

Ašov BRE, možda i lopata. Zapaziti kako ašovčić lepo izbacuje IC mamce pred udar.Zasipali su grafitnim nase elektrane...ko im kriv sto su smotani...
A Rusi su bolji hausmajstori:
...
pa to su oni Rusi sto su glasali u ruskoj ambasadi u Beogradu 3% za Putina a 97% protiv PutinaSnovi i želje, čudo jedno.
Koji to “neovisni Rusi”, u to ne veruje ni CNN.
Dosli smo do kriticne tacke ovog rata...ali Rusi jos ne idu do kraja, jos drze vrata otskrinuta....pokazali su da u nekoliko sati mogu POTPUNO razoriti energetski sistem Ukrajine, dakle ostaviti ih bez struje, ali definitivno i dugorocno...ako Ukrajinci nastave sa ovom suludom strategijom, slusajuci Ovalni Kabinet i Pentagon, bicemo za korak blize sveopstoj kataklizmi...pa onda - bujrum gospodo, i prijatan tek....

treba(t?) će nam svima govorio sam mesecima da smo najebali idemo thermonuclearKupuj konzerve i čisti podrum, trebat će ti![]()
Tebi netreba ti si skeletorKupuj konzerve i čisti podrum, trebat će ti![]()
tebi nije smehotresno sto napaljeni Goljas predlaze napad termonuklearnim oruzjem i to povecanim fontom?Tebi je ovo smesno mnogo si mi vickast
Upravu si Fabovke su dovoljnetebi nije smehotresno sto napaljeni Goljas predlaze napad termonuklearnim oruzjem i to povecanim fontom?
Čovek se qoorchi po svom običaju.Tebi netreba ti si skeletor
I dalje si ubedjen da ce ameri da upadaju u fajt zbog Ukraine??
treba(t?) će nam svima govorio sam mesecima da smo najebali idemo thermonuclear

Tebi netreba ti si skeletor
I dalje si ubedjen da ce ameri da upadaju u fajt zbog Ukraine??

Podrum ce vama natovcima trebati. Mi smo neutralni, možda neka konzerva, testera za drva i dobri smo.Kupuj konzerve i čisti podrum, trebat će ti![]()
A tebi nece ?!?Kupuj konzerve i čisti podrum, trebat će ti![]()
Ko ce to da ratuje??Govorio sam i ja da ovo Rusija neće dobiti po cijenu svjetskog rata, pa ste se sprdali![]()
Jaoo sad smo u vrticuTebi radijacija ne može oštetiti mozak, eto imaš bar jednu prednost![]()

ne sećam se da je iko izgubio rat zbog terorizma samo da se pojačaloGovorio sam i ja da ovo Rusija neće dobiti po cijenu svjetskog rata, pa ste se sprdali![]()