Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.171
Mogao bi Berić u gulag.
Ju, ruski antinacisti sa svastikama i keltskim krstovima po telu ljute srpske dobrovoljve smatraju Ciganima. Podla vatikansko-reptilska laz.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogao bi Berić u gulag.
Jel si ti slep?Kakav je ovo simbol na zastavama?Jel ti mislis da bi Rusi u Petersburgu dozvolili nacistima da paradiraju?!Jel ti vidis policiju na ovoj slici?!Ko zna kakav je ovo simbol.Postojanje odredjenih nacistickih grupa je tebi dokaz da je zapad nacisticki? Interesantna nacin logickog zakljucivanja.
Je li ovo dokaz da je Rusija nacisticka drzava?:![]()
...Procitaj sta sam postavio, nema ni jednog ruskog srafa u njemu, stize u rusku fabriku u delovima gde se sastavi.
Necu,jer je tema Ukrajina a ne to sto si nabrojao.Penite ovde a ne znate ni delic njihove istorije dok vam se drzave dave u sluganstvu i dodvoravanju zapadnim fabrikama lazi.otvori ti stare istorijske knjige i pronadji hrvatsku, srbiju, bosnu, crnu goru...
Onda,kako ti ono rece,pricaju o lego kockicamaTo nije bila Ruska TV, nego ukrainska i to usred ukraine. Zašto bi ga neko pustio da priča nešto što ne ide u korist Ukraine, zašto neko nije to demantovao ?
Ja ovde na forumu, za razliku od vas, nikad nisam tvrdio da znam tačan brroj poginulih na obe strane. Vi ste ti koji imate uvek tačne i pouzdane informacije, a mi uvek izmišljamo. Kad vam se predoči dokaz e onda nestajete sa teme ili uopšte ne odgovarate
Eoooooooooo hahahaOnda,kako ti ono rece,pricaju o lego kockicama![]()
Sta god koristio-smanji,unistava te.Zakljucak je da je to unutrasnja stvar Ukrajine i da Ukraijnici imaju pravo da na sljedecim izborima smijene Zelenskog ako im se njegova politika za vrijeme mandata ne svidja.
Ukrajinski narod je preveren i gurnut u rat od strane Kremlja i zato ce Rusija biti kaznjena.
Iako je Rusima vec i danas jasno da su si sami pucali u koljeno, jer ce ih ovaj rat u najboljem slucaju vojno, ekonomski i drustveno do te mjere oslabiti da nece igrati nikakvu ulugu u 21. stoljecu.
Odličan predlog, odavno si zaslužio da se nađeš na toj listi.Ja cu odgovarati kako mislim da je ispravno. Ti naravno imas pravo da me stavis na foe i da ne citas moje postove.
Ti sto su organizovali ta desavanja na Majdanu se jos uvek nadaju da ce neko cudo da ih spase od Rusa,kao sto se onaj iz Nemacke nadao 1944/45.Potpuno nebitno. Da narod sa njim nije bio zadovoljan mogli su ponoviti Euromaidan. Nista od toga ne legitimira zlocinacku invaziju pocinjenu od strane Kremlja.
Ne pravi se Englez. I djeci je jasno da su ovo neonacisti koji marsiraju St. Petersburgom. Ili mozda i ovi iz Italije nisu fasisti jer ne nose svastiku?Jel si ti slep?Kakav je ovo simbol na zastavama?Jel ti mislis da bi Rusi u Petersburgu dozvolili nacistima da paradiraju?!Jel ti vidis policiju na ovoj slici?!Ko zna kakav je ovo simbol.
Nego,da se vratimo evropskom fasizmu i nacizmu.Cemu ono u Italiji?
Uh, bas si me ubio argumentima.Sta god koristio-smanji,unistava te.
Naprotiv, cudo moze samo spasiti Rusiju da se ne raspadne. Ova SVO je pocetak njenog kraja.Ti sto su organizovali ta desavanja na Majdanu se jos uvek nadaju da ce neko cudo da ih spase od Rusa,kao sto se onaj iz Nemacke nadao 1944/45.
Koliko je ovo u HILJADAMA?I dalje se radilo o unutrasnjoj stvari Ukrajine. Da je Janukovic imao potporu naroda skupio bi vec par stotina tisuca protudemonstranata.
Da zlocinac Putin nije napao Ukrajinu bili bi vec odrzani.
A to su?Isti kao i oni koje su Ceceni cinili Rusima.
Zato su se i separatisali.Da narod sa njim nije bio zadovoljan mogli su ponoviti Euromaidan.
Nerealan si,da se ne izrazavam drugacije.Treba da shvatis da je 90% teritorije koju koristi drzava za kojom ovih dana patis u stvari istorijski Ruska zemlja.Drugo,da je bila bogata dok je bila u sastavu SSSR i trece,da je svo ovo zlo krenulo odbijanjem legitimno izabranih predstavnika vlasti da se okrenu EU.Dalje,da su Majdan organizovale i odrzale nacisticke formacije desnog sektora o kojima se sada skoro sve zna jer su pevali,morali su.Peto,da su Nulandova a kasnije i Dzonson i ostali koji su dolazili u Kijev da daju podrsku Zelenskom iskljucivi krivci za patnju ukrajinskog naroda,od tada pa do danas.I da,nece se Rusi odreci svoje zemlje,budi siguran u to.Njihova je bila,jeste i ostace tako!Uh, bas si me ubio argumentima.