Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.115
2024 je tu. Ja verujem u ZSU za razliku od tebe i tvoje vere u rusoagresora.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GeskiktNjet penzija. Arman Tolegenovic kaput .
![]()
I dalje se jubitelji NATO osvajanja i nacizma smeju dok Ukrajina gubi mesto po mesto.Od pada Kijeva, Harkiva i Odese doslo se do ulazenja u kokosinjce i supe sela Donbasa. Kakav pad standarda za tzv drugu vojnu silu sveta.![]()
Neka se ovako kiselo raduju cele 2024I dalje se jubitelji NATO osvajanja i nacizma smeju dok Ukrajina gubi mesto po mesto.
Meni odogovora takvo stanje.
Analiziajmo ovaj video:
Podržavaš terorizam, pa to je baš NATO-vsko zločinački, očekivano.
Цркли ти Леопарди и Бредли2024 je tu. Ja verujem u ZSU za razliku od tebe i tvoje vere u rusoagresora.![]()
Vidim očaj, ali idemo dalje 20% + Krim, u bem ti sve neki kokosinjciZa mapu doslovno treba povećalo da se vidi koje selo je prešlo iz ruke u ruku, jel' donja pripizdina ili gornja![]()
Ne, mislim na Rusiju. Njeni dani su odbrojani. Proteste u Njemackoj pozdravljam. Sto prije aktuelna vlast bude smjenjena to bolje.
Ko je odustao od Odese, kako vi ukro nacisti preskacete neka predavanja. Ali sva sreća pa smo mi tu da vam ponovimo gradivo.Ti si odustao od Kijeva, Harkiva, Hersona, Mikolajiva i Odese,ali ni sa tim mrsavim apetitom nije nista bolje. Kokosinjci i supe Avdijivke i Vuhledara i dalje nepremostiva prepreka za drugu vojnu silu sveta.![]()
Kako ukrainski nacisti likuju na prvu bi covek pomislio ovo u Rusiji
Šta ti smeta kod njih, nisu se dovoljno samoubili za Ukrajinu?Ne, mislim na Rusiju. Njeni dani su odbrojani. Proteste u Njemackoj pozdravljam. Sto prije aktuelna vlast bude smjenjena to bolje.
On to radi ceo svoj vek na forumu,dovoljno sam dugo ovde da ih pamtim sa sve 15 klonova da troluju o raspadu Rusije.Analiziajmo ovaj video:
Bez odgovora je jos jedan u nizu "Trust me, bro" objava ocajnika koji se hvataju za sta god da "imaju"
- Na kom kadru videa se vidi da se radi o osobi?
- sta nam govori da se radi o Ruskom vojniku?
- sta bi jedan jedini vojnik radio u sred nicega?
- sta nam govori da je ovo Ukrajina?
- Sta je eksplodiralo na videu?
- sta je dovelo do eksplozije?
Можда ова братија из Хрватске што тролује овде раде као конобари и помоћно особље у тим хотелима? Нова газдарица им дала додатне послове док сезона није у јеку.Тетјана Глиеана ,,Сива Еминенција,, украјинске корупције која је задужена за дистрибуцију хране украјинској војсци купила је 7 хотела на Хрватском приморју од тога 4 у Сплиту.
Izmedju ostalig, i to. Mada sam zadovoljan sa zadnjom odlukom o slanju taurus raketa Ukraijini. Mislim da da ce nanjeti mnogo stete ruskoj vojsci.Šta ti smeta kod njih, nisu se dovoljno samoubili za Ukrajinu?
Ne, lažeš. Niti je tako bilo niti to negdje piše.piše da predsednik mora da ide na posao i ne sme da beži tajno iz zemlje.On je to prekršio i u skladu sa zakonim otpušten je sa tog radnog mesta
Znaš li proceduru za opoziv koju propisuje ukrajinski ustav?Nezna On da li pise a bogami ni Ti, logicno je da ako pobegne bude smenjen.
Da zna ne bi govorio takoZnaš li proceduru za opoziv koju propisuje ukrajinski ustav?
Ali ti verujes i u zelenu travu u sred Ukrajinske zime.Pa ja vam lijepo napišem da Rusija, a pogotovo Kina su u ajme demografskom stanju