Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Njet penzija. Arman Tolegenovic kaput . :mrgreen:

GDSjlgnW4AA1uu4
Geskikt:think:

Analiziajmo ovaj video:
  • Na kom kadru videa se vidi da se radi o osobi?
  • sta nam govori da se radi o Ruskom vojniku?
  • sta bi jedan jedini vojnik radio u sred nicega?
  • sta nam govori da je ovo Ukrajina?
  • Sta je eksplodiralo na videu?
  • sta je dovelo do eksplozije?
Bez odgovora je jos jedan u nizu "Trust me, bro" objava ocajnika koji se hvataju za sta god da "imaju"

Analiziajmo ovaj video:
  • Na kom kadru videa se vidi da se radi o osobi?
  • sta nam govori da se radi o Ruskom vojniku?
  • sta bi jedan jedini vojnik radio u sred nicega?
  • sta nam govori da je ovo Ukrajina?
  • Sta je eksplodiralo na videu?
  • sta je dovelo do eksplozije?
Bez odgovora je jos jedan u nizu "Trust me, bro" objava ocajnika koji se hvataju za sta god da "imaju"
On to radi ceo svoj vek na forumu,dovoljno sam dugo ovde da ih pamtim sa sve 15 klonova da troluju o raspadu Rusije.
Poceli su 2008.sa Gruzijom,od tad aktivno pratim Ukrajinu i desavanja.

Тетјана Глиеана ,,Сива Еминенција,, украјинске корупције која је задужена за дистрибуцију хране украјинској војсци купила је 7 хотела на Хрватском приморју од тога 4 у Сплиту ,,Морати,, Ора, Ми Оза ,Лухе те Пош Хотел Бутик у Звонимировој улици!!! Све је то купљено крвавим новцем !!!
,,Зен Адриа,, ,,Пигмент,, су компаније преко којих извлачи новац и краде грађане Украјине уз дозволу тамошњих власти!

Тетјана Глиеана ,,Сива Еминенција,, украјинске корупције која је задужена за дистрибуцију хране украјинској војсци купила је 7 хотела на Хрватском приморју од тога 4 у Сплиту.
Можда ова братија из Хрватске што тролује овде раде као конобари и помоћно особље у тим хотелима? Нова газдарица им дала додатне послове док сезона није у јеку.

На интернету се појавио снимак са симулацијама напада на зграде када се користе Калибр, Искандер, Бастион и АВБПМ

Видео показује зашто се напади на цивилне објекте (за које Кијев оптужује Оружане снаге Русије током масовних напада) нису могли извршити оружјем из нашег арсенала.

Очигледно је да ако би мета руских трупа биле стамбене зграде, онда од удара од њих не би остало ништа. Али кијевски режим наставља да лаже да су руске ракете „све оборене“, а оне које нису оборене наводно су погодиле цивилне циљеве.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back