Brainpain
Aktivan član
- Poruka
- 1.970
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo je mrznja u pitanju !!!Baterija ruskog Smerča u stanju je da pobije živu silu na površini jednog srednjeg evropskog grada, MSTA haubice mogu ispaljivati i taktičke nuklearne projektile, KA-52 mitraljezima mogu probijati oklope borbenih vozila i gađati sa 10 km mete vođenim raketama, Onix i Yakhont ni Patriot ne može da zaustavi, MiG-35 otkriva i uništava bilo kakav radar a Krasuha gasi svu elektroniku na bilo čemu i onda dođe lik i kaže "ma to je samo show"
Koliko neznalica Bog te, doduše to više iz mržnje ili pakosti pišu nesrećnici od rođenja.

Skoro kompletno naoružanje je NATO, municija je sva NATO, sve informacije dolaze iz NATO leteica i satelita, obuka je u NATO državama, "plaćenici" su NATO vojnici poslati u Ukrajinu da ratuju, skoro sve što ima Ukrajina danas je NATO, jer su izgubili skoro sve svoje u prvim mesecima rata.Koja NATO jedinica ratuje u Ukrajini

"Rheinmetall" plans to defend its plant in Ukraine with its own air defense, - Rheinmetall CEO
https://twitter.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1682314742067523584
Luftwaffe nastupa
Zato se ruski nacoši kupaju na vrućem Krimu
nista od kupanja na Krimu za nato naciste bezanija pocinje
A pokazao se kao loš?Pogledajte prilog 1381683
Ma hajde!
Biće potpuno zaštićena vlastitim njemačkim PVO sistemom koji se toliko dobro pokazao da mislim da Rusi neće trošiti kinžal da slupaju fabriku dovoljan je onyx!
JaštaPogledajte prilog 1381683
Ma hajde!
Biće potpuno zaštićena vlastitim njemačkim PVO sistemom koji se toliko dobro pokazao da mislim da Rusi neće trošiti kinžal da slupaju fabriku dovoljan je onyx!

Fala qrcu da vi ne pušite propaganduSkoro kompletno naoružanje je NATO, municija je sva NATO, sve informacije dolaze iz NATO leteica i satelita, obuka je u NATO državama, "plaćenici" su NATO vojnici poslati u Ukrajinu da ratuju, skoro sve što ima Ukrajina danas je NATO, jer su izgubili skoro sve svoje u prvim mesecima rata.
Bez NATO-a, Ukrajina bi pala za nekoliko meseci.
I propaganda koju vi iz EU pušite je NATO.
O, dragi Bože! Ni to ne znaš!Kad je Grčka ušla?
Nisu rukavice, ali jesu gaće.Neprijatelj je uništio 100 tona graška i 20 tona ječma. Dvoje zaposlenika poduzeća je ozlijeđeno", objavio je guverner Odese.
Šta je sljedeće, denjacifikacija rotkvica i patlidžana?
Sad će Dmitri Buljavi Peskov opet pričati "Rusi gađaju samo vojne mete" i kmeketati o Mostu kao civilnoj meti, šmrc.
A Ukri još nisu ni skinuli rukavice.
Ne, daj mi link pošalji. Informiši me!O, dragi Bože! Ni to ne znaš!

Tako što svako veče žrtvuješ jednu koku Bafometu? To se ne računa.Trebali bi biti, jer im pomažem i konkretno, za razliku od glupiranja na forumu.
Nizbrdica...Newly installed PV capacity in Germany hit 6.26 GW in the first six months of this year
I tako Rusija trajno gubi Europu, Švabe ubacile u višu brzinu![]()
Pretpostavka je da, kad neko daje svoje mišljenje o odredjenoj temi, ima osnovno predznanje o istoj. Ako je znak uzvika naredbodavnog karaktera, moram ti skrenuti pažnju da ne komuniciraš sa svojim ukućanima.Ne, daj mi link pošalji. Informiši me!
"Rheinmetall" plans to defend its plant in Ukraine with its own air defense, - Rheinmetall CEO
https://twitter.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1682314742067523584
Luftwaffe nastupa
E moj Marine, blago tvojoj majci što ima tako pametnog sina, ti će topići zaštiti fabriku od kinžala ! Ima da vam sve te topiće nabije u zemlju, sve zajedno sa fabrikom !
Da ne spominjemo narkomane, šljam, kriminalce iz NATO zemalja, tzv. pse rata.Skoro kompletno naoružanje je NATO, municija je sva NATO, sve informacije dolaze iz NATO leteica i satelita, obuka je u NATO državama, "plaćenici" su NATO vojnici poslati u Ukrajinu da ratuju, skoro sve što ima Ukrajina danas je NATO, jer su izgubili skoro sve svoje u prvim mesecima rata.
Bez NATO-a, Ukrajina bi pala za nekoliko meseci.
I propaganda koju vi iz EU pušite je NATO.
Nemam Tviter nalog, niti bilo koji drugi sličan. Ne dotiču me rekla-kazala, samo snimke gledam i tome verujem u određenoj meri.Fala qrcu da vi ne pušite propagandu