Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad samo pomislim da si nekada bio relativno ozbiljan forumaš a danas se takmičiš sa Jaguarkom u besmislicama

Kakvo posrnuće, greota

Elem kako misliš da 500 vojnika drži ceo front u Bahmutu, pogledaj mapu rasporedi ti tih 500, baš me zanima šta ćeš pokriti.

Uzgred nemoj da misliš da ja navijam da ostanu i izginu, ja sam od starta govorio da je besmisleno baciti toliko života na odbranu tačke koju znaš da ćeš na kraju predati.
ја сам за то да остану. многи Укри пријете да ће се борити до смрти сви, ја би им испунио задњу жељу. и није ко зна какав губитак за људство.

Kad samo pomislim da si nekada bio relativno ozbiljan forumaš a danas se takmičiš sa Jaguarkom u besmislicama

Kakvo posrnuće, greota

Elem kako misliš da 500 vojnika drži ceo front u Bahmutu, pogledaj mapu rasporedi ti tih 500, baš me zanima šta ćeš pokriti.

Uzgred nemoj da misliš da ja navijam da ostanu i izginu, ja sam od starta govorio da je besmisleno baciti toliko života na odbranu tačke koju znaš da ćeš na kraju predati.
Očaj ga čini agresivnim.

Druga armija sveta, za ove i vojska Bijafre izgledala kao ozbiljna vojna sila.

medium_2022-09-09-b141ee76c2.jpg

znaci , ma ne treba im MIG 29 , pa ce sve to dati ukrajini...

Slovakia is ready to transfer all its MiG-29s to Ukraine

Slovakia is ready to transfer all its MiG-29s to Ukraine

The Slovak authorities are ready to transfer to Ukraine 10 out of 11 of their Soviet-made MiG-29 fighters, one more is reserved for the national aviation museum of the republic.

This was stated by the Minister of Defense of Slovakia Jaroslav Nagy, reports AP.
"We will never use MiGs again. They have no real value for us. We will give them to Ukraine so that they protect their skies," the Slovak defense minister said.
Combat aircraft and other weapons will be sent to Ukraine in the coming weeks. The provision of such assistance will be in support of NATO and its desire to protect its members.

4 ARTICLES ON THE TOPIC
Providing weapons to Ukraine has sparked heated debate in Slovakia, but the country's government insists the move is necessary to protect the interests of Slovakia and its allies.
The Slovak army stopped operating Soviet fighters in the summer of 2022 due to a lack of spare parts and maintenance personnel.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back