- Poruka
- 5.859
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ја сам за то да остану. многи Укри пријете да ће се борити до смрти сви, ја би им испунио задњу жељу. и није ко зна какав губитак за људство.Kad samo pomislim da si nekada bio relativno ozbiljan forumaš a danas se takmičiš sa Jaguarkom u besmislicama
Kakvo posrnuće, greota
Elem kako misliš da 500 vojnika drži ceo front u Bahmutu, pogledaj mapu rasporedi ti tih 500, baš me zanima šta ćeš pokriti.
Uzgred nemoj da misliš da ja navijam da ostanu i izginu, ja sam od starta govorio da je besmisleno baciti toliko života na odbranu tačke koju znaš da ćeš na kraju predati.
Gori vaš Bahmut sa Zelenim Vermahtom.
Očaj ga čini agresivnim.Kad samo pomislim da si nekada bio relativno ozbiljan forumaš a danas se takmičiš sa Jaguarkom u besmislicama
Kakvo posrnuće, greota
Elem kako misliš da 500 vojnika drži ceo front u Bahmutu, pogledaj mapu rasporedi ti tih 500, baš me zanima šta ćeš pokriti.
Uzgred nemoj da misliš da ja navijam da ostanu i izginu, ja sam od starta govorio da je besmisleno baciti toliko života na odbranu tačke koju znaš da ćeš na kraju predati.
Druga armija sveta, za ove i vojska Bijafre izgledala kao ozbiljna vojna sila.
живковић је војвода а берић само блогерНемам ништа против Берића, али Живковића су позвали на Путинов говор. То говори више и од медаља.
које пиздурине ови УкриDruga armija sveta, za ove i vojska Bijafre izgledala kao ozbiljna vojna sila.
Imaju iste poslodavce.које пиздурине ови Укри
ово исто ко да си ИСИСу упао у руке, иста памет и понашање
sve do RumunijePogledajte prilog 1303809
Koliko li ce zute boje ostati na kraju?Sta mislite hoce li Rusi stati kada zauzmu ove cetiri oblasti ili ce ici dalje?...
Ko preživi Sibir, prosta stvar.Sta mislite oce li ukrowermaht da izgine ko macke u Bahmutu ili ce da se predaju ko Njemci i ustase u Staljingradu, pa da idu za Sibir?