Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je bilo kada su Rusi imali demografski i ekonomski kapacitet te jake saveznike. Danas nista od toga nemaju.
да ли је могуће да си толик глуп !
русија је данас јача него икада !
испоставило се да су јој некадашнји савезници били у ствари подмукли непријателји
Срећа да су маске пале и да је то Путин провалио на време и спремао се и он 10 година за ово што следи !

Nema drugog rješenja, je li shvaćaš?

Rusija se mora uništiti, nema tu drugog rješenja, šta ti misliš, da će nuklearne sile gledati kako Rusija pobjeđuje? Ja ne znam kako vi to zamišljate, da će Rusija raditi šta hoće a zapadne nuklearne sile će se povući u ćošak i biti sikter?

Promislite još jedamput 🙄🙄🙄
Promislite vi još jedanput, jer je njihovih 150 miliona razuđeno na 17 miliona km2, dok je situacija mnogo gora na vašoj strani.

Samo par raketa bi pobilo desetine miliona "civilizovanih", cunami kod Njujorka ili blizu Lamanša takođe...

Smanjite besnilo, niko se više ne plaši kolonizatora, naprotiv, rado bi im naplatili dugove. A kad ostanete bez gazdi šta onda?

Ne, neće se tako odigrati.
NATO će se pobrinuti da Ukrajina ostane država a ne da je Rusija uništi - to si valjda shvatio. I to je sve što će učiniti.
A onda stvari u Rusiji same dolaze na naplatu.
Nisam nešto osobito star, i vrlo dobro se sjećam rokanja ruskih tenkova po ruskom parlamentu. Zašto si uvjeren da je to nemoguće opet?
Tako nekako, mada mislim da to nece biti dovoljno, posto ce Putin i nadolazeci poraz predstaviti kao neku medijalnu pobijedu. Jako je bitno da se sankcije odrze i da se Rusija kao i SSSR krajem devedesetih, ekonomski dotuce. Onda ce scenarijo sa tenkovima na crevenom trgu biti mnogo izvjesniji.

Promislite vi još jedanput, jer je njihovih 150 miliona razuđeno na 17 miliona km2, dok je situacija mnogo gora na vašoj strani.

Samo par raketa bi pobilo desetine miliona "civilizovanih", cunami kod Njujorka ili blizu Lamanša takođe...

Smanjite besnilo, niko se više ne plaši kolonizatora, naprotiv, rado bi im naplatili dugove. A kad ostanete bez gazdi šta onda?
Šta šta onda? Onda ćemo biti kao ponosna Srbija bez gazdi! :hahaha:

да ли је могуће да си толик глуп !
русија је данас јача него икада !
испоставило се да су јој некадашнји савезници били у ствари подмукли непријателји
Срећа да су маске пале и да је то Путин провалио на време и спремао се и он 10 година за ово што следи !
Manje od 2% svjetske populacije, i cak manje od 1% mlade svjetske populacije, te manje od 1,5% svjetskog GDP-ja. Bez ikakvih saveznika.
Ti mene zahebajes.

The Israeli missile warning system will be tested in Kyiv, - Ukrainian Ambassador to Israel Yevhen Korniychuk.

When Russian planes take off, for example, in Belarus, the alarm is activated immediately in all the northern regions of Ukraine.
Israel has powerful radars that calculate exactly where the rocket is flying, and the siren turns on sectorally in a specific place, Korniychuk reports.
In addition, the siren gives a special signal indicating how many minutes the population has to take cover in the shelter, he added.

https://www.thedefensepost.com/2023/01/16/israel-air-attack-alert-ukraine/
Dobra vijest za Ukrajinu...
Izrael je na pravoj strani i pomaže..

Pazi, čak ni kriminalni Iran ne smije javno reći "Da, šaljemo dronove Rusima"
Мудар народ
Није битно курченје
Важно да шалју , као и кинези и индијци

Само 2/3 света :namcor: Руси могу тако да ратују деценијама
Па да видимо ко може да изржи дуже
Запад и јенки кад праве шараде и кезе се највише
Знај да су се усрали у гаће !

stanje