Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.908
Колико оно има од Кршког до Загреба?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tooo kad Hrvatsku pogodi tisuću nuklearki , Srbija će zasvijetliti.Синоћ је речено, циљеви су одређени а у питању су хиљаде нуклеарки. Само се чека наређење!
Ајде да видимо запад како је то када се прети и притиска?
Ајде, ко хоже да буде прва мета, можда хрвати, пошто су овде најбучнији? Желели неку тактичку нуклеарку по Загребу, у маниру САД-а?
На западу је представљају малтене као бољшевичку.Ni u naznakama. Rusija je ultra kapitalisticka drzava danas.
Taman da BOSH postane rusko vlasnistvo.Има ли назнака да ће Москва национализовати западњачку имовину у Русији?
Ako ih prime, valja naglasiti da smo mi ukrajinski uslov (totalna agresija na zemlju) ispunili još 1999!Zeli i Srbija pa je zavlace vec dve decenije.
Ako ih prime preko veze,to je samarcina pre svega zapadnim podguznim muvama u Srbiji.
A zbog čega ste zapenili da uđete u tu Evropu? Kad 70% države je protiv. Mislite da ćete živeti bolje? Pa evo vidim kako hrvatska živi u toj EU...Не, ниси у праву. Србија би политичком одлуком ушла у ЕУ када и Хрватска само да је Супер-дека својевремено потписао план Махтија Ахтисарија за Косово.
Ja ne zelim dokle god je clanstvo u nato uslov za eu.Zeli i Srbija pa je zavlace vec dve decenije.
Ako ih prime preko veze,to je samarcina pre svega zapadnim podguznim muvama u Srbiji.
To je samo naknadna pamet super-deke.Не, ниси у праву. Србија би политичком одлуком ушла у ЕУ када и Хрватска само да је Супер-дека својевремено потписао план Махтија Ахтисарија за Косово.
Znači Lažov siČestitam. Jedina istinita vest koju ste postavili ovde. I ja ne vidim ovde ništa loše,čak štaviše ovo su i zaslužili smrdljivi zapadnjaci.
ne vjerujem za ukrajinu ali ove banana drzave na balkanu sad ce po hitnom postupku biti ugurani u eu i nato
Kolaps ekonomije već prve sedmice, ovo Putin nije mogao ni zamisliti a hvalio se da može 2 godine bez problemaПа немој Добри да нам разочараваш форумске Чечене! Они мисле да је и Кинезима Русија "Мајчица".
Kapitalizam sve zasniva na lažima i kriminalu a igra na glupost i pohlepu većine. Win win kombinacija.На западу је представљају малтене као бољшевичку.![]()
Još 43.998.123 za pobiti i pobjedaКабинет председника Украјине саопштава да је један од најбољих пилота Ваздухопловства ове земље, и према овој канцеларији, света, пуковник Олександар Оксанченко, погинуо у ваздушној борби са руским борбеним пилотом.
Pogledajte prilog 1111856
Мислио је да је најбољи али Руси имају бољег. Ко на Русе крене, из места је нахебо
Tvrde da nije....Ja ne zelim dokle god je clanstvo u nato uslov za eu.
pa zbog ovog sukoba i izbio gradjanski rat.Srbi su pukli odavno , zbog neznanja.
Evo sad domace patriote verglaju na TV da srbija ima srecu da jedna stranka drzi parlament I vlast inace bi nas posvadjali I onda bi gradjanski rat bio u srbiji.
Kao I da sledecih par godina mora ponovo biti tako dok se ne slegne ovo sa rusijom.
Sad ili sns ili rat.
Tako kazu na TV.
Vidi ovog sto preti iz Rusije.Синоћ је речено, циљеви су одређени а у питању су хиљаде нуклеарки. Само се чека наређење!
Ајде да видимо запад како је то када се прети и притиска?
Ајде, ко хоже да буде прва мета, можда хрвати, пошто су овде најбучнији? Желели неку тактичку нуклеарку по Загребу, у маниру САД-а?
Žive duplo bolje nego srbi srazmerno nivou samosvesti mada je tako bilo i u doba sfrj.A zbog čega ste zapenili da uđete u tu Evropu? Kad 70% države je protiv. Mislite da ćete živeti bolje? Pa evo vidim kako hrvatska živi u toj EU...
Можда су га тако саветовали они мудри и надасве видовити монаси са Свете горе?Kolaps ekonomije već prve sedmice, ovo Putin nije mogao ni zamisliti a hvalio se da može 2 godine bez problema,
Не конкретних. Праве план за одговор. Кажу, пажљиво проучавају да ударе тамо где највише боли?Има ли назнака да ће Москва национализовати западњачку имовину у Русији?
Da, i mene zanima ko će voditi Rusiju za 15 danaOpasna njuška, 1996. odlazi u Moskvu i 1998. postaje direktor FSB ex KGB
Interesantno je sad ko će biti Putinov naslednik, ipak ima 70 godina.
Ovi nasi jadnici na celu drzave vec decenijama resavaju neke klastere a Ukri preko reda.Ako ih prime, valja naglasiti da smo mi ukrajinski uslov (totalna agresija na zemlju) ispunili još 1999!
#LiderEUintegrejšn

IZgubice vise rusi haha.Reciprotitet.
Vi nama oduzimate i zamrzavate,mi vama nacionalizujemo.
MAda sve je to trenutno,posle odredjenog vremena sve se vraca u normalu.