Odosmo izgleda na spavanje. Rezime današnjeg dana, Soledar opkoljen, borbe u Kliščijevki, Podgorodno i Krasna Gora oslobođeni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Precenjene kurave.Šteta što će jednom i ovo završiti na frontu. Kako su krenuli, i dečica od 11 godina koja jedva da mogu da drže pušku će ratovati...
Odesa i tada ce Crno more biti u potpunosti u Ruskim rukamaTada će sve već biti gotovo. Ostatak Hersona i Zaporožja, to je ono što Rusi žele i što ih interesuje.
za razliku od hrvata u vukovaru ukropi nece slaviti svoju masovnu predaju u soledaru

Izuzetno. Zna se gde im je mesto.Precenjene kurave.
Skadar i Istra....Vukovar i Prishtine zadrzite za vas nacionalizam...A di bi ti dečko jurišao
Prema Vukovaru ili prema Prištini
znaci isto ko kod susjedasve je to tamo ispranog mozga !
Peru im mozak intezivno od 2014 i upumpavaju drugu istoriju i neke narative .
Oni žive u totalnom matrixu
ja iamam tamo familiju koju sam još 2014 prebacio u Poljsku i koji su tamo otvorili firmu i dobro im ide !
Oni još uvek žive u ubedjenju da Rusi gube
njima fali 1/3 teritorije koja ostaje u Rusiji za vjek vjekova i jedno 10 milona stanovnika , što raseljenih , što poginulih ...
da su slagali da se analena vozila 12 sati vozomŠta si ti sada napričala
a ti mislis da nece,Pa da, pao Lavov
Gde čitaš to?Три проређене чете са 90-100 украјинских војника (има их доста рањених) се предало јединицама Вагнер групе. У обручу остало око 350 украјинских војника који су одбили предају.
![]()
valjda treba da bude srecan ako mu u zagreb dodju.a ti mislis da nece,
i da rusi ginu da bi zadrzali samo par gradova
budi srecan ako ti u zagreb ne dodju
Ako te napada neka od svetskih sila - može te zaštititi samo nuklearno oružje, a i to je diskutabilno kada je u pitanju mala zemlja skromnih mogućnosti. Možda i naneseš neku štetu, ali velika je šansa da ćete prilikom tog pokušaja ispariti i ti i tvoja zemlja u odmazdi. Nije baš mudro.Sve što ti treba da bi izbegao takav scenario jeste oružje. Zato se treba naoružati po svaku cenu, pogotovo ofanzivnim oružjem.
Dok god imaš šansu da uzvratiš po teritoriji napadača miran si...
da li tu iko ima mozga od tih 40 miliona ljudi
ne mogu da verujem da ne mogu da se odbrane
Шта урадише нато-фашисти... страшно.sve je to tamo ispranog mozga !
Peru im mozak intezivno od 2014 i upumpavaju drugu istoriju i neke narative .
Oni žive u totalnom matrixu
ja iamam tamo familiju koju sam još 2014 prebacio u Poljsku i koji su tamo otvorili firmu i dobro im ide !
Oni još uvek žive u ubedjenju da Rusi gube
njima fali 1/3 teritorije koja ostaje u Rusiji za vjek vjekova i jedno 10 milona stanovnika , što raseljenih , što poginulih ...
pa ono,...jeste, mozda i postane covek od njegavaljda treba da bude srecan ako mu u zagreb dodju.