Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FljYipFWYAE7deN
Cry me a river baby!

29498ABA-6338-4A93-BB09-F06133891B73.jpeg
07432A52-092D-4A5A-A211-7DF371CCFB98.jpeg

Pa bilo ko, svako ima mobitel s kamerom, sve zivo procuri prije ili kasnije. Osim unistenog Himarsa. :think: dronovi s kamerama stalno snimaju ...
Hajmars ima jednu tajnu sposobnost, tzv. "Eastern egg": a to je da u slučaju uništenja sprži CCD senzor svakog uređaja koji ga pokušava snimiti.
Zato ne postoji niti jedan snimak od do sada uništenih 176 Hajmarsa

@Mstislav i @Mej bregami nam nisu jedini, zapazite ovog NAFO trola koji je uspeo da ga baš svi živi na Tviteru zafrkavaju - lepo se vidi ogromna detonacija i nestanak struje, a on lupa o Ukro PVO koja “obara sve rakete”. Čovek i ne sme drugačije od Zelenog i SBU, a ova dvojca sami sebi to rade, sve da bi nekog možda iznervirali:

A275AC57-0F48-483F-927A-645760A906DD.jpeg

Dobar video koj analizira jel su HIMARSi pogođeni ili ne

Ja iskreno uvek čekam video ili fotografije pre nego što poverujem u bilo šta što Konašenkov kaže
Ma nema to. Da ima, bilo bi ih posvuda. Jednostavno, premalo ga ima na frontu, veoma je mobilan, i kao takav... neuhvatljiv. A rusija ne sme da koristi avijaciju nad teritorijom Ukrajine tek tako... a HIMARS opali i ode. Nema kad da ga uoce i gadjaju.

Možda nekakav ruski betmen.
Šalu na stranu Rusi uopšte ne objavljuju satelitske snimke Ukrajine i tamo neke pozadinske pozicije.
Amerikanci bukavalno posle 24 sata od napada na vojni aerodrom objave rupčage od eksplozija i polupane avione.Poprilično je misteriozna ta ruska neuvezanost kontrainformacijama i način rada.Amerikanci pokrivaju medije, vojsku, predsjednika, službe sve radi kao uhodana mašina u službi države i njenih interesa od Nase do najobičnijeg CIA činovnika.Niko im ne može osporiti ovu mašineriju, Rusi su male mace za ove velike igre.
pa sad holivud je dokaz koliko mogu amerikanci oblikovati laž i obmanu i treba im skinut kapu na tome...ja do jučer nisam znao da ljudi u americi gube svu svoju životno stečenu imovinu zbog troškova lječenja i da dok je u njemačkoj bio antisemitizam sa klupama samo za židove u americi je bio samo aparthejd za crnce i da je hitler objavio rat americi a ne obratno ..i tako to uobičajeno ...nego primječuješ li da nakon napada na ruske pozicije bilo u rusiji bilo u ex ukrajini rusi odmah objavljuju fotografije sa mjesta udara i prikazuju oštečene avione i priznaju vlastite gubitke ..to mi je ipak veča misterija...da u pravu si...amerikanci zaista imaju diktatorsku medijsku mašineriju koja jeu stanju proturiti pričiu da je hanterov laptop sa slikama kurviša nadrogiranog bajdenovog sina ruska izmišljotina..

Nešto najmorbidnije što sam videla od početka. Dakle šef Wagnera, Putinov intimus, estremni desničar i neofašist snima se pored leševa svojih sopstvenih vojnika i ladno govori ugovor im je istekao idu kući...

Evo snimka
https://novidani.com/putinov-kuhar-...-ugovor-im-je-istekao-iduce-sedmice-idu-kuci/

Ljudi iz same one morbidne ideologije koju su promovisali 20 godina videlo se da je to zlo al da je ovoliko nisam vjerovala...

Nešto najmorbidnije što sam videla od početka. Dakle šef Wagnera, Putinov intimus, estremni desničar i neofašist snima se pored leševa svojih sopstvenih vojnika i ladno govori ugovor im je istekao idu kući...

Evo snimka
https://novidani.com/putinov-kuhar-...-ugovor-im-je-istekao-iduce-sedmice-idu-kuci/

Ljudi iz same one morbidne ideologije koju su promovisali 20 godina videlo se da je to zlo al da je ovoliko nisam vjerovala...
Da, nekima je ugovor isteknuo pa se vraćaju, ali Vagner ostaje i rotira ljude

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back