Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.688
Sve je postalo pepo i dim
Samo rokaj po russcicima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je postalo pepo i dim
Samo rokaj po russcicima
Ubijen 1 (jedan) civilPogodjeni hotel u Kijevu gde su bili nato savetnici, oficiri, prvog dana Nove godine.

Која Украјина? Шта је то?Po kapetanumarku
Ukrajina ne postoji
Kao u Majuriopolju? Pikac, opet mešaš žuto sa drogom. pa ti se pojavljuju zmajevi koje jaše drogirani ukrajinski p.eder.To vi izmišljate pošto vam je teško pao poraz rusije od azov bataljona
Pa zbog Marijupolja ste i izgubili ratKao u Majuriopolju? Pikac, opet mešaš žuto sa drogom. pa ti se pojavljuju zmajevi koje jaše drogirani ukrajinski p.eder.
Tipično ramišljanje jednog krvatskog ujkana, sa novim modernim izrazom derusifikacija ebene Ukrajine, kako prozaičan izraz za zemlju koja već desetak godina ubija rusku djecu u Donbasu, pale Ruse u Odesi i ubijaju maljem one koji se slučajno spašavaju iskakanjem kroz prozor! Trenutno ubijaju i kastriraju ruske zarobljenike,i ah da ubijaju čak i svoje sveštenike, koji pominju pomirenje dva bratska pravoslavna naroda ! Rusi su većinom azijski i surov narod (to najbolje znaju švabonje u drugom svjetskom ratu ),a zašto su ovako mekani prema dotičnim, mislim da je najviše kriva neka Putinova fantazija, da ih još može vratiti na pravi put! Koliko će ta fantazija da traje nemam pojima, ali trenutno košta veliki broj ruskih života i ako se nekim slučajem ostvari to što stalno priželjkujete, da Putin ode, bojim se da na čelo velike sile Rusije neće doći neko kao perestrojka Gorbačov ili pijani Jelcin, nego neki pravi okrutni ruski azijata poput Staljina i da će taj cijelom zapadu na čelu sa Amerikom da se usere u život!Za očekivati je daljnji proces derusifikacije Ukrajine. Putin je uništio svaku budućnost Rusa u Ukrajini, ako mazne neki komadić teritorija, super za njega, ali izgubio je kompletnu Ukrajinu, zauvijek, uz dramatične posljedice za Rusiju i potpuni raspad ruskog društva.
Bravo Putine, teško da bi to Amer tako vrhunski antiruski odigrao.
Taj dio mi nikako nije jasan, kuneš se da ideš uništiti nacizam, uhvatiš kao te naciste i onda ih pustišPa zbog Marijupolja ste i izgubili rat
Prva 3 meseca su bila vreme da pobedite
Ali heroji Azovstala su vas zaustavili
Naknadno, čak ste bili primorani da ih pustite uz počasti
 .
.A ti si taj vlasnik Adidasa! Izvini, nismo te prepoznali !Ja sam vlasnik Adidasa.
Odlučio sam ne prodavati više niti jedan par tenisica u Rusiju.
Imam tvornicu u Bangladešu.
Kako zamišljaš proces, ovaj u Bangladešu izvozi u Rusiju bez da ja to znam?
Sve će to dobro doći Ukrajini..
Nisu, nosioci Ukro nacionalnog identiteta su unijati iz Galicije. Grkokatolici iz Ukrajine (najveća katolička crkva posle Rimokatoličke - Latinske Crkve je Ukrajinska Grkokatolička Crkva, sebe zovu Unijatima (ne vređaju se zbog tog naziva) a sve Pravoslavne “neprisajedinjenima”.a da evo sada su satanisti krivi kada ponestane nacista!
a taj narod ukrainski pravoslavan kao i mi..
Beograd na vodi?

Putin vjerovatno vuce neko srpsko porijeklo pa se sazaljeva na Ukrajince i stedi ih. Medvedev medjutim, ne bi imao milosti. A i ne treba imati milosti prema nacistima pa makar i da su Sloveni. Da sam ja vlast u zemlji koja je najveca zrtva nacizma i gdje je od nacisticke ruke zivot izgubilo 27 miliona ljudi lako bi ja...Tipično ramišljanje jednog krvatskog ujkana, sa novim modernim izrazom derusifikacija ebene Ukrajine, kako prozaičan izraz za zemlju koja već desetak godina ubija rusku djecu u Donbasu, pale Ruse u Odesi i ubijaju maljem one koji se slučajno spašavaju iskakanjem kroz prozor! Trenutno ubijaju i kastriraju ruske zarobljenike,i ah da ubijaju čak i svoje sveštenike, koji pominju pomirenje dva bratska pravoslavna naroda ! Rusi su većinom azijski i surov narod (to najbolje znaju švabonje u drugom svjetskom ratu ),a zašto su ovako mekani prema dotičnim, mislim da je najviše kriva neka Putinova fantazija, da ih još može vratiti na pravi put! Koliko će ta fantazija da traje nemam pojima, ali trenutno košta veliki broj ruskih života i ako se nekim slučajem ostvari to što stalno priželjkujete, da Putin ode, bojim se da na čelo velike sile Rusije neće doći neko kao perestrojka Gorbačov ili pijani Jelcin, nego neki pravi okrutni ruski azijata poput Staljina i da će taj cijelom zapadu na čelu sa Amerikom da se usere u život!
Da, da, Moscow City. Jaguarisala bi DŽegi i onamo, samo da je neko pusti.Beograd na vodi?

Bila sam ja u Moskvi u XX vekuDa, da, Moscow City. Jaguarisala bi DŽegi i onamo, samo da je neko pusti.
Kako prezimljavaš činjenicu da je lovačko društvo Stefan Bandera porazilo rusku vojsku?Putin vjerovatno vuce neko srpsko porijeklo pa se sazaljeva na Ukrajince i stedi ih. Medvedev medjutim, ne bi imao milosti. A i ne treba imati milosti prema nacistima pa makar i da su Sloveni. Da sam ja vlast u zemlji koja je najveca zrtva nacizma i gdje je od nacisticke ruke zivot izgubilo 27 miliona ljudi lako bi ja...