TTokarev
Poznat
- Poruka
- 9.652
O Leonidu imam pozitivno misljenje.Чика Токарев, а шта мислиш о генерал-пуковнику Ивашову?
Да ли си можда читао?
![]()
Cuj citao, bio s njim na kafu jednom prilikom u GUM-u.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O Leonidu imam pozitivno misljenje.Чика Токарев, а шта мислиш о генерал-пуковнику Ивашову?
Да ли си можда читао?
![]()
Čitaš li ti tekst ili samo deo naslova?Putin(Hitler) potpisuje kapitulaciju
Odustaje od osvajanja, denacifikacije i ostalih osvajački pretenzija
Uvidio fašistički gad da se gadno shebo
https://www.index.hr/mobile/vijesti...3184.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
to ono sa Ivana IvanovićaČitaš li ti tekst ili samo deo naslova?![]()
![]()
![]()
Intersantno, a skim je to menjao zlato?Staljin je bio tipičan gruzinski lopov. on je čak napisao naredbu da se hrana menja za zlato u Lenjingradu (i to pod opsadom), ali tu nije bilo ništa lično za razliku od Lenjina
Често за гледам на Рен ТВ, његове емисије "Војна тајна" и "Шокантне хипотезе".Makse, pre nego krenes da sa nekim diskutujes na ovaj nacin, savetujem ti da prvo uzmes dobru knigu u ruke:
Pogledajte prilog 1238471
Pa kad shvatis sta je tamo napisano, onda dodjes da cika TTokarevu postavljas pitanja i potpitanja...
Ne moze ovako, jbg..
Знам ја зашто питам, а и кога питам.O Leonidu imam pozitivno misljenje.
Cuj citao, bio s njim na kafu jednom prilikom u GUM-u.![]()
Pročitaj dnevnik, zaboravio sam kako se zove, od jednog od partijskih ljudi u lenjingraduIntersantno, a skim je to menjao zlato?
Често за гледам на Рен ТВ, његове емисије "Војна тајна" и "Шокантне хипотезе".
Imas tu jos jednog tipa koji se s njim druzi, tacnije cesto piju kafu zajedno, zove se: Андрей Тюняев, ima svoj kanal na YT.Знам ја зашто питам, а и кога питам.![]()
Pogledajte prilog 1238472
Ruska publika je inače ovako ocenila knjigu o SSSRu "kakuju strani mi poterjali"
Ne pravi se ti lud. Krenulo je apsolutno isto - ........
Ne znam koji deo ti nije jasan? Onda je moglo, a sad ne moze? Pa nece moci tako, ili ste teroristi i vi i ovi iz Donbasa, ili ste u pravu i vi i oni. Isto vazi za Rusiju i NATO, kao uloge zastitnika onih koji zele da se oslobode "velikoukrajinske", odnosno kako ste vi to predstavljali "velikosrpske" hegemonije.
.........
A doci cete i vi na red za denacifikaciju, ako mislite da smo vas zaboravili nismo.
mnogi od tih "zombiranih rusa" se seća da u raju Švedske tvorevine SSSR nisi imao ni toalet papiraMani me zombija i debila. Ja ne citam knjige na osnovu recenzija, nego na osnovu toga ko je autor.
Mislio sam šta kažu ruski mediji, naravno da ne sediš pored Putuna. Mnogi mediji u Srbiji navode da je Putin naredio obustavljanje udara po dubini Ukrajine, to svakako navode i mediji u regionu. Ustaše su u slavodobitnoj ekstazi zbog toga. Pa sam te pitao ima li govora o tome u ruskom javnom mjenju, ti ipak živiš tamo.Ајде уозбиљи се. Чуј, нисам ти одговорио на питање и ти доносиш закључак.
Прво, мете одређује армија на основу података. Друго, Путин је врховни командант и само одобрава.
Треће, не седим поред Путина и нисам у генералштабу да би ти дао конкретан одговор.
После качења оног попа, и узимањем његових небулоза за повод за оваква питања, само сам се прекрстио.
Имаш на ЈТ.Nama u EU ukinuse REN TV pa ne mogu vise ni da ga gledam. Ali covek zna znanje, kapa dole.
A to... rece mi jedan covek.. ok.Pročitaj dnevnik, zaboravio sam kako se zove, od jednog od partijskih ljudi u lenjingradu
Hrane nije falilo za partijske činovnike tokom opsade, ali običan narod je morao da menja zlato za hranu pred vojskom
Dzabe:
bajdevej od gladi u Americi tokom 1930ih je umro totalan broj od 110 seljakaA to... rece mi jedan covek.. ok.
Не, није било на медијима.Mislio sam šta kažu ruski mediji, naravno da ne sediš pored Putuna. Mnogi mediji u Srbiji navode da je Putin naredio obustavljanje udara po dubini Ukrajine, to svakako navode i mediji u regionu. Ustaše su u slavodobitnoj ekstazi zbog toga. Pa sam te pitao ima li govora o tome u ruskom javnom mjenju, ti ipak živiš tamo.
Пробаћемо нешто друго....
Не ради, ни у Србији такође. Ја имам већ годинама софтвер преко кога пратим руске канале.
Пробаћемо нешто друго....
Чекај, јел имаш ВПН? Ако имаш, постави Русију?
Пробај и ово: http://rustv.cc/
Hvala ti sto o meni imas pozitivno misljenje, ali lazes da si pio kafu sa mnom.O Leonidu imam pozitivno misljenje.
Cuj citao, bio s njim na kafu jednom prilikom u GUM-u.![]()