Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чика Токарев, а шта мислиш о генерал-пуковнику Ивашову?
Да ли си можда читао?
knjiga-3191.jpg
O Leonidu imam pozitivno misljenje.
Cuj citao, bio s njim na kafu jednom prilikom u GUM-u. :D

Makse, pre nego krenes da sa nekim diskutujes na ovaj nacin, savetujem ti da prvo uzmes dobru knigu u ruke:

Pogledajte prilog 1238471

Pa kad shvatis sta je tamo napisano, onda dodjes da cika TTokarevu postavljas pitanja i potpitanja... :D
Ne moze ovako, jbg..
Често за гледам на Рен ТВ, његове емисије "Војна тајна" и "Шокантне хипотезе".

Знам ја зашто питам, а и кога питам. :per:
Imas tu jos jednog tipa koji se s njim druzi, tacnije cesto piju kafu zajedno, zove se: Андрей Тюняев, ima svoj kanal na YT.
Oni krenu normalno da pricaju, a onda uvek zavrse nekako da mislis da se bave nekom samo njima poznatom "ezoterijom"... :D
No, bez obzira, volim ljude od kojih nesto mogu da naucim...

Ne pravi se ti lud. Krenulo je apsolutno isto - ........

Ne znam koji deo ti nije jasan? Onda je moglo, a sad ne moze? Pa nece moci tako, ili ste teroristi i vi i ovi iz Donbasa, ili ste u pravu i vi i oni. Isto vazi za Rusiju i NATO, kao uloge zastitnika onih koji zele da se oslobode "velikoukrajinske", odnosno kako ste vi to predstavljali "velikosrpske" hegemonije.
.........

A doci cete i vi na red za denacifikaciju, ako mislite da smo vas zaboravili nismo.

Ako se tko pravi lud onda si to ovdje ti.
Ništa nije isto. Bivša SFRJ je bila savezna država a Ukrajina to nije.
U bivšoj SFRJ su postojali ustavni uvjeti pod kojim je ta država postojala, nakon nestanka tih uvjeta nestala je i savezna država.
Ukrajina je 2014. pa ponovo 2022. imala direktan upad vojnih snaga susjedne države, bez objave rata sa ciljem okupiranja dijela teritorija Ukrajine.
Također, to što sada ti ovdje drobiš o tome da se može i mora izjednačavati proces raspada bivše SFRJ i današnje Ukrajine ne može proći na ispitu prve godine pravnog fakulteta pa čak ni u Prištini za vrijeme profesora Šešelja.
Upravo ste vi Srbi pokušali prvi tu metodu sa pobunom dijela stanovnika prvo Hrvatske pa onda BiH i intervencijom u početku savezne vojske pa onda ispod žita vojske susjedne države koja je pomagala tu pobunu.
Samo što to vama nije uspjelo i to je cijela vaša tragedija pa sada taj princip koji vama nije upalio pokušavati opravdati Rusima.

Što se tiče Kosova, da samo ponovim ono što sam ovdje mnogo puta izjavio, to je bilo protuzakonito i protuustavno odcijepljenje ali za to su krivi kratkovidni i pogrešni potezi tadašnjeg političkog vrha Srbije. Prvo u rušenju ustavnog poretka SFRJ gdje se Vojvodini i Kosovu uzelo pravo glasa u federaciji a onda bi se poslije i sve do danas žalili kako eto nisu se svi držali slova Ustava SFRJ. Vi ste prvi počeli i obilo vam se o glavu.

Ovo što će se dogoditi Rusiji je isto samo na skali uvećano mnogo puta.
Ovaj rat Rusija ne može dobiti i danas je upravo i Putin priznao to, on nije glup čovjek samo je na kraju svoje političke karijere vukao krive poteze. toga je svjestan i pokušava spasiti što se spasiti da, nisam siguran da će završiti bolje od Miloševića.
Za Rusiju kao državu možda i ima spasa.

Ајде уозбиљи се. Чуј, нисам ти одговорио на питање и ти доносиш закључак.
Прво, мете одређује армија на основу података. Друго, Путин је врховни командант и само одобрава.
Треће, не седим поред Путина и нисам у генералштабу да би ти дао конкретан одговор.
После качења оног попа, и узимањем његових небулоза за повод за оваква питања, само сам се прекрстио.
Mislio sam šta kažu ruski mediji, naravno da ne sediš pored Putuna. Mnogi mediji u Srbiji navode da je Putin naredio obustavljanje udara po dubini Ukrajine, to svakako navode i mediji u regionu. Ustaše su u slavodobitnoj ekstazi zbog toga. Pa sam te pitao ima li govora o tome u ruskom javnom mjenju, ti ipak živiš tamo.

Mislio sam šta kažu ruski mediji, naravno da ne sediš pored Putuna. Mnogi mediji u Srbiji navode da je Putin naredio obustavljanje udara po dubini Ukrajine, to svakako navode i mediji u regionu. Ustaše su u slavodobitnoj ekstazi zbog toga. Pa sam te pitao ima li govora o tome u ruskom javnom mjenju, ti ipak živiš tamo.
Не, није било на медијима.
Оно што сам ја чуо, иде се полако јер им је циљ да униште што више западног оружја. За сада одлично празне НАТО магацине.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back