- Poruka
- 12.133
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сконцетриши се, језик личи па можеш разумети бар пола.stavih na Yandex
ali ne mogu , nema prevodaaaa
neda , tj ne znam kako da prebacim sa Ruskoga na ILi SRPSKI ili barem na Engleskom
Fake news.
ma to i radimСконцетриши се, језик личи па можеш разумети бар пола.
Таман да вежбате...ma to i radim
morat cu da nadjem Ruskinju da me....
nauci...
Ponestaje im svega.Pogledajte prilog 1238436
Točno ono što su zapadne obavještajne agencije tvrdile da Rusima ponestaje raketa dugog dometa.
Сконцетриши се, језик личи па можеш разумети бар пола.
Fund or pay ne znači da je nešto uništeno nego da neko drugi finansira.
Izjava PR za medije, Šiptaru!Fund or pay ne znači da je nešto uništeno nego da neko drugi finansira.
Ali bosankama izgleda treba crtati.
Putin ti siptarIzjava PR za medije, Šiptaru!
Vidi se da si bakljavaPutin ti siptar![]()
dobroПродвижение русского языка
Россия поддержит создание международной организации по поддержке и продвижению русского языка под эгидой СНГ, сказал Владимир Путин. Президент напомнил, что в декабре 2020 года лидеры объединения решили объявить 2023 год в СНГ годом русского языка как языка межнационального общения.
https://yamal-media.ru/narrative/ra...mom-glavnye-zajavlenija-putina-na-sammite-sng
Tako to ide u demokraciji.
Samo malo mimo struje ide ti porezna i češlja.
Demokratska vlast ima raznih poluga discipliniranja, kao i diktatura, no postoji marketing odjel demokratskih država zadužen da to bude sofisticiranje i medijski prezentnije.
Kada ti crkne putin ako treba jesce se i baklava.Vidi se da si bakljava
Ništa pametnije ti nije palo na pamet?Kada ti crkne putin ako treba jesce se i baklava.
Да ти преводи или да те предводи?dobro
Rusija je podrzala saznanje medjunarodne organizacije za podrsku ruskoga jezika ..etc, etc
razumem , ali morat cu se i potruditi da imam pored sebe Ruskinju..
normalo koja zna
da me prevodi...
Samo rokajmislim da je ruskoj vojsci tak svejedno koje civile ubiju