Chinese-Built Loongson 3A6000 CPUs Achieve 68% Faster Single-Core Performance, Will Be Able To Rival Zen 3 & Tiger Lake
pocetak americkog kraja
to je sigurno u brzo vrijeme...
zato amerika zeli sukob sada sa kinom dok jos moze da je porazi i potpuno svrgne sa tog puta...
sokole, kina ima recimo tridesetak aviona poslednje generacije oni jos nijesu isprobani u sukobima, tek se dobro uvezbavaju, dok ameri ima recimo 200 poslednje generacije...brzo se to stize... kina ima tri nosaca ameri 11...
nuklearne su sile
dakle kina pocinje da ima najmodernije oruzje s tendencijom nezadrzivog i munjevitog rasta jer je privredno eksplodirala ...
za dve tri godine bice vrijeme ne sad...
sada treba izbeci sve ove provokacije koje usa cini oko tajvana... ne bi me cudilo da i zvanicno podrze tajvan, jer to cine svim drugim sredstvima... uplovljavanje u moreuz je dokaz da ameri to smatraju medjunarodnim vodama a ne kineskim samim tim to je priznanje tajvana...
i to je mamac za kinu... teorijski smo priznali, i vucemo vas za nos provociramo ispred citavog svjeta, a prakticno ijesmo, i ako reagujete mi ce se praviti ludi da nijesmo priznali tajvana a da ste nas napali...
dakle, samo jos malo strpljenja...
no, postoji i opasnost da usa udari na kinu ili iscenira izmisli njihov napad na tajvan ili svoja postrojenja kako bi imala razlog da je napadne... vec ako to nece uciniti kinezi onda moraju oni, jer usa ne zeli da padne sa mesta najmocnijeg u domenu vojne moci , ekonomske sile br 1...
definitivno dolazi do promjena u svetskom poredku...
siguran sam da ce anglo sasi rizikovati sve da to sprijece... jer su stoka i briga ih za ostatak svjeta...