А чему твоје будалаштине? Која то складишта горе у Белгороду, наведи тачно где се налазе да и ја знам?U Belgorodu snimaju film "Lepa skladista lepo gore".
Лупаш ко отворен прозор.
У граду нема апсолутно никаквих војних складишта. Све што постоји у граду од војних објеката то је војна школа ПВО. У дворишту им стоји стари С300, аншкола је на 10 минута пешке од мене.
У области има, уз границу, и то су привремена складишта, логистика.
У граду је у марту погођено складиште нафте, складиште које користи комунална служба (ђубретари и предузеће за одржавање путева) и пао је део ракете на приватне куће, почетком јула. То је све што се тиче самог града.
Уз границу су гађали нека села а од складишта погодили су два привремена и било је две диверзије на две локалне пруге.
Сада разбацују оне мале нагазне мине али већ су ухватили пар група које нису ни стигле да разбацују мине.
У суседној, Курској области, слична ситуација. Тамо су оштетили и далековод који обезбеђује сигурносно напајање нуклеарне електране Курск.
Само што им није нико рекао да има још два резервна напајања. Једно је серија огромних агрегата који служе да обезбеде хлађење реактора у ситуацији да остану без спољњег напајања. Лично сам на томе радио па знам шта причам.
Зато не млати глупости без преке потребе. Ако ти је писање глупости део терапије, онда ок.