Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iz Los Anegelesa pravu u Alepo.

Los.jpg

A prva iz Njemacku.

Hvala na intervenciji. :ok:
Izbrisacu svoje poruke koje sadrze pogresne informacije, a ovu tvoju ostaviti kao dokaz kvalitetnog doprinosa temi

@Dark Soul: ako je tvoja zamerka o neproveravanju informacija adresirana na mene, onda cisto da znas, ja nisam novinar, niti je ovo Reuters. Potkradu se greske. Nemam ja vremena da sve 3x proveravam pre postavljanja. Mozda bih i imao, ako bi ti, recimo, uplacivao 50 eur za pravo pristupa na ovu temu. A posto je ovo "open source" tema, molim te da svoja visoka ocekavanja prilagodis tome.

- - - - - - - - - -

Hassan Ridha ‏@sayed_ridha 5m5 minutes ago
Zabadani-Fuah deal which was made between Jaish Fateh & Iran is expected to fall apart as the liberation & recapture of Aleppo nears

Poslednja izmena:
Tit for tat

Elijah J. Magnier ‏@EjmAlrai 42m42 minutes ago
Tomorrow: Jihadists & rebels r gathering forces around Fua/Kefraya and #SAA & allies gathering forces around Zabadani & Madaya, ready 2storm
Elijah J. Magnier ‏@EjmAlrai 42m42 minutes ago
Tomorrow: Jihadists & rebels r gathering forces around Fua/Kefraya and #SAA & allies gathering forces around Zabadani & Madaya, ready 2storm

Pa jeste ali vidljivo je da je džepić sve manji i manji....na tviteru objava da je danas stradao veliki broj terorista. Nešto se krupno desilo....

Pa, zezam se ;)

Opaaaa, pao i Sheikh Lufti

Krupno, ako se ispostavi kao tacno
Aldin Abazović ‏@Ald_Aba 4m4 minutes ago
#Syria #Aleppo / Syrian MoD reporting that units of #SyrianArmy are in full control of Sheikh Lutfi & Marjeh Districts of Aleppo city.

http://wikimapia.org/#lang=en&lat=3...w=/14904925/Maqar-al-Anbiya-(Marjeh)-District
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=36.175158&lon=37.180824&z=14&m=b&show=/29895325/Sheikh-Lutfi

update:

24 Resistance Axis ‏@Syria_Hezb_Iran 3m3 minutes ago
@IvanSidorenko1 Confirmed by Syrian MOD

Poslednja izmena:
Koliko pratim, ovo pada sve redom....izgleda da su glavoseče pukle :mrgreen:....Gotovo...A baš sam u avgustu bio pesimista, kad su probili obruč kod Hikma škole....Bravo za SAA....:klap:

Sa nekog sajta, mislim Liveuamap:

"FSA Levant Front source: Situation in Aleppo getting worse and worse: Eye Hospital: enemy, Karam al Tahan: enemy, Al Maysar, Sadkop"

Poslednja izmena:
Koliko pratim, ovo pada sve redom....izgleda da su glavoseče pukle :mrgreen:....Gotovo...A baš sam u avgustu bio pesimista, kad su probili obruč kod Hikma škole....Bravo za SAA....:klap:

Sa nekog sajta, mislim Liveuamap:

"FSA Levant Front source: Situation in Aleppo getting worse and worse: Eye Hospital: enemy, Karam al Tahan: enemy, Al Maysar, Sadkop"

U Alepu su im dani odbrojani, no ima jos dosta posla istocno i zapadno od Alepa.

^

Неки су овде тада говорили да САА треба да се повуче из Алепа, да су готови. :mrgreen:

Heh baš TO nisam tvrdio da se povuku, ali neki jesu...verovatno...meni bilo krivo, što su glavoseče uspele da se provuku tuda. Međutim kad ono :super:

- - - - - - - - - -

U Alepu su im dani odbrojani, no ima jos dosta posla istocno i zapadno od Alepa.

Ma ta istočna Guta i Homs da se očiste od gov***, a posle sve ostalo :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back