Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
15253549_1865712643663068_3568816225519874391_n.jpg

Ovo je jedna od retkih tema na ovom pdf.-u koja me je zanimala,a na kojoj nisam aktivno učestvovao.Samo sam svakodnevno,pomoću nje,pratio razvoj događaja u Siriji.Mora joj se (temi) i učesnicima na njoj odati priznanje.Ovde sam se bolje informisao nego na bilo kojem drugom mestu.Razgovarajući sa ljudima koje interesuje ovaj planetarno bitan sukob sam shvatio da sam,po informisanosti,za korak ispred većine.Niko nije znao da je Krstarica moje tajno oružje :mrgreen :.Zvanični mediji u svetu su obavezno kasnili za onim što je obelodanjeno ovde.Svak čast svima vama koji ste sa puno entuzijazma prenosili informacije sa društvenih mreža i drugih izvora.

CzB7wNAWQAAOH0b.jpg:large

Ovo je jedna od retkih tema na ovom pdf.-u koja me je zanimala,a na kojoj nisam aktivno učestvovao.Samo sam svakodnevno,pomoću nje,pratio razvoj događaja u Siriji.Mora joj se (temi) i učesnicima na njoj odati priznanje.Ovde sam se bolje informisao nego na bilo kojem drugom mestu.Razgovarajući sa ljudima koje interesuje ovaj planetarno bitan sukob sam shvatio da sam,po informisanosti,za korak ispred većine.Niko nije znao da je Krstarica moje tajno oružje :mrgreen :.Zvanični mediji u svetu su obavezno kasnili za onim što je obelodanjeno ovde.Svak čast svima vama koji ste sa puno entuzijazma prenosili informacije sa društvenih mreža i drugih izvora.

Spread the word, bro :)

- - - - - - - - - -

CzB0pKMWQAEWDDp.jpg:large

- - - - - - - - - -

Opet nove glasine.
Ovaj put za kvart Bustan Kasr (jos uvek pod kontrolom dzihada)

wahiya sayyed ‏@Wsayyed11 7m7 minutes ago

some unconfirmed reports of mass exodus of civilians in Bustan Qasr #Aleppo. It's the end of the hostage crisis and beginning of a deal?

Rebel sources confirm that factions operating in eastern #Aleppo have now agreed to pullback completely.

Prevod vesti sa sajta Kasiun (glavno dzihadsko glasilo, jedno od)

''A military commander in the FSA said that they decided to leave Aleppo and that it's representative in Turkey was given the green light to start arrangements with the UN to begin evacuations under their supervision.This comes as the SAA offensive has pressed on with a major offensive that has recaptured many areas in Aleppo and the Rest of the city lacking in basic human needs. Edit : he said and i quote ''Al major factions agreed''

Ako puste ove dzihadiste iz dzepa oni su ludi. Valjalo bi ih nasankati da puste civile i onda ih sve potamaniti.

Ukoliko ih ne puste bice jos dosta zrtava kod SAA i saveznika, borice se kao pacovi do poslednjeg, bombasi samoubice.

Osnovni benefit oslobadjanja Alepa nije samo sam grad vec i oslobadjanje ogromnih trupa, tu se nalaze najbolje jedinice, ovo nije kraj rata vec prilika da se zgaze kao bubasvabe, ne treba se ta prilika propustiti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back