Jotanka
Domaćin
- Poruka
- 4.991
čudi me da ovi iz idliba ne priteknu u pomoć opkoljenima, čudi me njihova pasivnost u poslednje vreme
Одговор је: Ердоган тако наредио.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čudi me da ovi iz idliba ne priteknu u pomoć opkoljenima, čudi me njihova pasivnost u poslednje vreme
Либерста гоwвна, са мозгом ретарда.
Е мој грофе гологлави.
![]()
Ovo je jedna od retkih tema na ovom pdf.-u koja me je zanimala,a na kojoj nisam aktivno učestvovao.Samo sam svakodnevno,pomoću nje,pratio razvoj događaja u Siriji.Mora joj se (temi) i učesnicima na njoj odati priznanje.Ovde sam se bolje informisao nego na bilo kojem drugom mestu.Razgovarajući sa ljudima koje interesuje ovaj planetarno bitan sukob sam shvatio da sam,po informisanosti,za korak ispred većine.Niko nije znao da je Krstarica moje tajno oružje :mrgreen :.Zvanični mediji u svetu su obavezno kasnili za onim što je obelodanjeno ovde.Svak čast svima vama koji ste sa puno entuzijazma prenosili informacije sa društvenih mreža i drugih izvora.
Zauzeta i velika dzamija Omejada
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=3...=16&m=b&show=/216328/Ummayad-Mosque-of-Aleppo
wahiya sayyed @Wsayyed11 7m7 minutes ago
some unconfirmed reports of mass exodus of civilians in Bustan Qasr #Aleppo. It's the end of the hostage crisis and beginning of a deal?
Neće uspeti da stignu na vreme.
Rebel sources confirm that factions operating in eastern #Aleppo have now agreed to pullback completely.
Ako puste ove dzihadiste iz dzepa oni su ludi. Valjalo bi ih nasankati da puste civile i onda ih sve potamaniti.