Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.789
I Salhin oslobodjen .... ovo ide brze nego sto se mogu nacrtati nove karte ... he, he ...
![]()
Pa to znači da ova karta važi samo kratko, nadamo se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Salhin oslobodjen .... ovo ide brze nego sto se mogu nacrtati nove karte ... he, he ...
![]()
Ja? Jesi siguran da se obracas pravoj osobi?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
treba se malo bolje upoznati sa nacinom razmisljanja islamista i sa islamom jer oni ne percepciraju niti razmisljaju na nas nacin
oni vape za ratom i dzihadom jer samo tako mogu da zarade sehadet put u dzenet(raj) gde ih ceka 72 dzenetske djevice
oni pravi islamisti i dzihadisti se nikad nece predai jer ovo je prava prilika da zarade sehadet i postanu sehidi
Pa to znači da ova karta važi samo kratko, nadamo se
![]()
ЕУ и САД спремне за увођење санкција против Асадових присталица
Лидери САД, Велике Британије, Немачке, Француске, Италије и Канаде усвојили су заједничку изјаву о ситуацији у Алепу,
у којој је најављена могућност увођења санкција савезницима сиријског председника Башара ел Асада.
Даље: https://rs.sputniknews.com/svet/201612071109152697-EU-SAD-sankcije-Asad-pristalice-1/
Па, веома је тешко испратити све то
![]()
Лидери САД, Велике Британије, Немачке, Француске, Италије и Канаде усвојили су заједничку изјаву о ситуацији у Алепу,
у којој је најављена могућност увођења санкција савезницима сиријског председника Башара ел Асада.
Даље: https://rs.sputniknews.com/svet/201612071109152697-EU-SAD-sankcije-Asad-pristalice-1/

Kakav sraman poraz, kakav kukavičluk, kakva bežanija
Toliko brzo beže da ne mogu analitičari mape da nacrtaju.
Ode dvomilionski grad za dve nedelje, da mi je neko pričao ne bih mu verovao.
To su te Vendetine ljute vehabije, smešno, razularena banda ortodoksnih kukavica, koja ne zna ništa drugo osim da nabije golobrade dečake u automobile pune eksploziva i da ih pošalje da se zakucaju u protivnika.
Mene je sramota kakve su kukavice ispali na kraju i koliko su brzo pobegli sa ratišta.
Da ne bude da srbujem evo uzeću kontra primer, znate li koliko je ljudi na hrvatskoj strani branilo Vukovar i koliko je trebalo da se uzme grad koji je jedno 50 i više puta manji od Alepa.
Evo još jednog primera, Grozni u Čečeniji je 10 puta manji od Alepa, pa se sećate koliko je Rusima trebalo da ga uzmu i po koju cenu.
ВОЕННЫЕ ИЗ ЧЕЧНИ ОТПРАВЛЯЮТСЯ В АЛЕППО.СИРИЯ

Da budem iskren ja s ovakvom napredovanju u Alepu nisam nadao, SAA godinama piša krv za svaku ulicu a sada kao da je neka druga vojska...