RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Idete mi vise na neku stvar sa tom vasom otrcanom frazom "ti nisi bila u sklonistu, a ja jesam" i to uvek kad nemate sta argumentovano da odgovorite. Ja ne pisem sta ti mislis, nego o cemu si se dovoljno cesto jasno izjasnila. S vama svaka normalna i razumna rasprava nema smisla, pa verovatno onda ni to, ako ti kazem da 1999. da sam bila dole ama bas nista ne bi doprinela, jer na zalost nisam bila u vojsci, tako da nisam obucena za gadjanje aviona.:dash::dash::dash:

Ja nisam bezala u skloniste, sedela sam sa prijateljima. I nisam pobegla u Madjarsku, iako sam mogla, moje mesto je bilo sa mojim narodon. A ti iz Minhena sada meni solis pamet. FUJ!

kakva je to zona zabranjenog leta kad napadaju tenkove na zemlji??? jel to libijski tenkovi lete il je neshto drugo u pitanju? un su izglasale zonu zabrane leta, ne bombardovanje, ovo je takodje ilegalna operacija, sem ako libijski tenkovi stvarno ne lete

Па добро, нешто слично се десило 1999. само је Слоба био сувише неспособан да то разуме и искористи.
Крајем маја Норвешка је одбила даље учешће у агресији и повукла се, а Немци су требали одржати парламентарну дебату коју је Јошка Фишер ценио као за њега изгубљену, неки дан пошто је Слоба све закрмачио Кумановским споразумом.
Због опасности расцепа у НАТО-у могли су се добити знатно бољи услови него овако .

TACNO ... MADA , DRUGA JE PESMA BILA 99 - TADA SU HIJENE BILE NA VRHUNCU MOCI I JEDINSTVENE .

ALI OVO POCESE TRECI DAN ... :eek:

Нисам желео да те пријавим, јер то не радим женама, али ти си заиста јадно поступила и урадио сам оно што никада до сада нисам.
Пријављена си и то само због крајње некоректности.

Sto ne bi prijavio zensko? Ovo je 21vi vek, jednakost polova. Sto ti diskriminises? :lol:

МОСКВА, 21. марта - РИА Новости.

Присталице либијског лидера Муамера Гадафија, окружиле су генералнoг секретара УН Бан Ки Муна на Тахрир тргу у Каиру и покушали да га нападну, изјавио је у понедељак Франс Пресс.

Према агенцији, у покушају нападу је учествовало око 50 људи. Акција демонстраната принудила је генералног секретара УН да хитно потражи уточиште у непосредној близини седишту Лиге арапских држава.

Информација о здравственом стању Бан Ки Муна још није примљена.

rat-u-libiji-2-498.jpg

rat-u-libiji-498.jpg

rat-u-libiji-3-498.jpg

Ja nisam bezala u skloniste, sedela sam sa prijateljima. I nisam pobegla u Madjarsku, iako sam mogla, moje mesto je bilo sa mojim narodon. A ti iz Minhena sada meni solis pamet. FUJ!

I tako si verovatno doprinela odbrani familije i Srbije:dash::dash:..................dok si ti sedela sa prijateljima ja sam hvala Bogu bila u mogucnosti da radim i finansijski pomezem svoju familiju i tako doprinesem koliko mogu, i prvom prilikom sa punim autom sam i dosla, to je bio zadnji dan bombardovanja, posto nisam mogla vise da izdrzim,...............znam, za tvoja primitivna shvatanja, ja sam zakasnila. Tebi niko ne prebacuje sto osim sedenja sa prijateljima nisi mogla vise doprineti,jer nije ni bilo moguce, ali tvoje poredjenje mog "ne dolaska" iz drzave gde sam vec zivela i tvog "ne bezanja" iz Srbije je apsurd.

МОСКВА, 21. марта - РИА Новости.

Присталице либијског лидера Муамера Гадафија, окружиле су генералнoг секретара УН Бан Ки Муна на Тахрир тргу у Каиру и покушали да га нападну, изјавио је у понедељак Франс Пресс.

Према агенцији, у покушају нападу је учествовало око 50 људи. Акција демонстраната принудила је генералног секретара УН да хитно потражи уточиште у непосредној близини седишту Лиге арапских држава.

Информација о здравственом стању Бан Ки Муна још није примљена.

Obican sarlatan... Maskota...

I tako si verovatno doprinela odbrani familije i Srbije:dash::dash:..................dok si ti sedela sa prijateljima ja sam hvala Bogu bila u mogucnosti da radim i finansijski pomezem svoju familiju i tako doprinesem koliko mogu, i prvom prilikom sa punim autom sam i dosla, to je bio zadnji dan bombardovanja, posto nisam mogla vise da izdrzim,...............znam, za tvoja primitivna shvatanja, ja sam zakasnila. Tebi niko ne prebacuje sto osim sedenja sa prijateljima nisi mogla vise doprineti,jer nije ni bilo moguce, ali tvoje poredjenje mog "ne dolaska" iz drzave gde sam vec zivela i tvog "ne bezanja" iz Srbije je apsurd.

Zar nisi mogla da izdrzis jos taj jedan dan... :roll:

Zar nisi mogla da izdrzis jos taj jedan dan... :roll:

Cemu cinizam? Mediji su ovde onda, kao i sada uostalom javljali stvari koje nemaju veze sa realnoscu. Polazilo se od toga da ce bombardovanje trajati par dana, onda se ipak nastavilo, onda informacije kako se Milosevic predaje, i kako je bombardovanje pri kraju.......... Iz dana u dan je bila nova prica i ne izvesnost.Vise puta su najavljivali prekid bombardovanja, pa zbog toga nisam ni dolazila. Zasto bih dolazila da je bombardovanje trajalo par dana? Kada se to sve oduzilo, i kad su poceli masovno bombardovati i civile, postalo mi je jasno da mozda vise nikad necu videti zivu familiju.

Pa to je onda epska glupost, jer, sto bi ti eventualno poginula zato sto je Slobeks uvrteo sebi u glavu da je bog? Da bi bila sa svojim narodom? Za koji si bila potrebna ti svom narodu? Da gadjas tomahavke iz pracke, sta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back