gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Ti nisi dobio dovoljno.Stani u red na vreme.Mislim da ako nesto treba da dobijes onda moras prvo dati da bi nesto dobio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nisi dobio dovoljno.Stani u red na vreme.Mislim da ako nesto treba da dobijes onda moras prvo dati da bi nesto dobio.
Mislim da ako nesto treba da dobijes onda moras prvo dati da bi nesto dobio.
Бенгази, придружи се Мингу, док је за ладовине, отеће ти све дебеле, масне американске ****!
![]()

Naravno, ja mu biram one device- telohraniteljke...

Oni hoce dzaba Libijsku naftu zato sto ce im to ponuditi buduca Libijska vlada u svhu zahvalnosti zbog vojne intervencije.Inace Libija zeli da se veze za Amerikom kako bi mogla da se oporavi ekonomski i kako bi mogla biti jos bogatija nego sto je bila.Ja ti kazem prvo das a onda dobijes.
Oni hoce dzaba Libijsku naftu zato sto ce im to ponuditi buduca Libijska vlada u svhu zahvalnosti zbog vojne intervencije.Inace Libija zeli da se veze za Amerikom kako bi mogla da se oporavi ekonomski i kako bi mogla biti jos bogatija nego sto je bila.Ja ti kazem prvo das a onda dobijes.

da. vidim kako su se ekonomski usrecile i irak i avganistan i kosovo............................
Vrlo dobro znam da je Mubarak bio američki saveznik skoro 30 godina ali on je ionako trebao da siđe sa vlasti u septembru ove godine. Opet ponavljam, nije se rušio Mubarak, već njegov sin, naslednik na vlasti Gamal koji je najavio distanciranje Egipta od američke politike. Kada se stekne dovoljno uslova i kada se proceni da bi američki interesi mogli biti ugroženi, da bi moglo doći do ozbiljnijih promena ili zbog skorog prirodnog kraja lidera- američkog klijenta ili nadolazećeg kritičnog nivoa nezadovoljstva naroda, onda kreće mašinerija modela “kontrole nezadovoljstva”. Egiptu je na sceni američki model - “model kontrole nezadovoljstva”. Autori tog modela su okupljeni oko najuticajnije spoljnopolitičke organizacije u Americi - Saveta za spoljnu politiku. Taj model je definitivno uobličen na osnovu iskustava iz istočne Evrope i iz Južne Amerike. Tačnije, poražavajuća američka iskustva iz Južne Amerike su u najvećoj meri nametnula potrebu za definisanjem tog modela. Amerikancima je, naime, postalo jasno da za ostvarenje američkih interesa i dominaciju Amerike u nekoj zemlji nije dovoljna samo podrška lidera te zemlje, ma kakvi oni bili. Jer, postalo je jasno da slepa podrška američkoj politici znači, ustvari, urušavanje te zemlje. Podrška američkoj politici znači prihvatanje modela MMF-a, velikih američkih korporacija i banaka, sluganstvo takozvanom Vašingtonskom konsenzusu. U realnosti to znači nepravednu raspodelu bogatstva te zemlje, odliv ogromnog kapitala u inostranstvo, razaranje njene privrede, jednom rečju – pljačku te zemlje. Sasvim je, takođe, jasno da vremenom to rađa veliko nezadovoljstvo stanovništva. To autori tog modela dobro znaju. Kada to nezadovoljstvo dostigne kritičnu masu onda je uzaludna podrška političke vlasti Americi, jer sa promenom vlasti dolazi i do promena u kojima Amerika gubi svoje mesto. Zato je procenjeno da je daleko važnije uspostaviti kontrolu nezadovoljstva u određenoj zemlji. Samo tako Amerika može da obezbedi kontinuitet svoga prisustva i nesmetani nastavak ostvarenja svojih interesa. To je i jedino važno za Vašington, a ko će biti lider i kakav je diktator ili demokrata, to je manje zanimljivo. Suština je u kontroli nezadovoljstva
Ти се увек на теми конструктивно и активно јавиш само кад је звекетање у питању![]()

Gadafi je ratni zločinac i završiće na vešalima!
СТРАШНО!!!Ma nema veze.Ako prvo sa'rani plaćenike neka bude šta bude.Gadafi je ratni zločinac i završiće na vešalima!
Ej, lepa ti je ova slika u lila odori...![]()

10:12pm
US military: We are not coordinating our strikes with opposition fighters
У праву си мингић, немој да те секирају ови мангупи.... Прво даш нафту а после ти Амери кажу ХФАЛА и ти си срећан и богат јер није мала ствар америчко хвала! А долари мало морген! А школа за децу и болнице мало сутра! А посао и станови мало прекосутра! А бољи живот за твоју камилу мало.....![]()
СТРАШНО!!!
sigurna sam da vase misljenje mozete izneti na fin, kulturan i civilizovan nacin, jer ce se sve drugo brisati i kaznjavati.