RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Гадафи, крећи на Бенгази и сламај ту побуњеничку исламско-фанатичку гамад прије но што НАТО зликовци помогну побуњеничком шљаму.

I Kljinton je nas ubijao jer nas je voleo...uz uranijum nam je stigla demokraCija...sto ne spomenes koliko su ljudi ubili Ameri u Vijetnamu ako vec nabrajas sve te kasape (koji to jesu,ne sporim),nemoj tako selektivno

Mnogo, ali ja ne veličam američki kapitalizam, dok Milutin veliča komunistički sistem.

I koji su ti faktor ovde, da određuješ ko će šta da nabraja?

Mnogo ste bre bezobrazni i kočoperni.

Hebo vas Gadafi.

Vidite li samo sto je ucinio gadhafi?On je poddigao ruku na svoj narod i on misli da ce ga narod slusati.On zivi u magli i misli da je jos prisutan hladni rat.Niko nece da ga brani i svi zele da ga neko skine a ne zaboravimo da je izdata Fetva od Karadavija koji zahtjeva njegovu likvidaciju.Zato Libija zeli da bude dobar i da bude jedna demokratska drzava koja ce uzivati u svojoj slobodi i demokraciji ali bez Gadhafija nego sa ostatkom Libijskog naroda koji zeli da klanja u Dzamijama i da budu pravi muslimani.

Cim ne nosi uniformu..civil je,nema veze sto ima citav arsenal oruzja uz sebe....po demokratskim nacelima mora biti lepo uniformisan,mozda je krenuo u lov sa AK-47 ono nojevi trce brzo pa rafalna paljba efektivnija

Јел' то важи и за Талибане у Авганистану? Па што онда затиру целе свадбе небили кокнули кума Талибана? СТРАШНО!!!

Mnogo, ali ja ne veličam američki kapitalizam, dok Milutin veliča komunistički sistem.

Hebo vas Gadafi.

pa nisam rekao da je komunizam raj..................ali moras priznati da je kapitalizam robovlasnicki sistem iz 12 vek. onajko kako se narodi u njemu ponasaju ne razlikuju se mlogo od srednji vek............................vidis da oni jos uvek vode pljackaske ratove ...ko dzingiskan..................a komunizam je koliko toliko napredniji sistem. barem ne smatra narod za roblje i stoku............................i nemoj mi oma pomenuti s koreju i staljina. ti dobro znas da se komunizam ne odnosi na njih....kao ni na ove danasnje kineske komunisticke kapitaliste teski po par desetina milijardi dolara.

Hebo vas Gadafi.
Бенгази, придружи се Мингу, док је за ладовине, отеће ти све дебеле, масне американске ****!
:rotf::zcepanje::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back