RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
661pxlibyatopography.png

583px-LibyaOMC.png

Mapa Libije

Libvija je lijepa drzava da se od ljepote ne mozes nagledati.Libija je jedna drzava koja ima potencijala da bude najsnaznija drzava u regionu i da bude drugi Dubvai.Inace najvise do svega volim Libijske kamile.

a ja najvise volem gadafijevu telesnu gardu.

Prema navodima zvanične Libijske televizije, u napadima Savezničke koalicije je
poginulo 48 civila dok je preko 150 ranjeno.

Navodno nije poginuo nijedan vojnik, a glavne mete su bili PVO sistemi i vojne baze.

Pa u ovako nešto ne bi poverovali ni đaci iz specijalnog odeljenja.

Naravno, zvanična Libijska televizija ne navodi podatak, da su Gadafijeve horde danas
ubile više od 90 ljudi prilikom artiljerijskog napada na Bengazi.

Prema navodima zvanične Libijske televizije, u napadima Savezničke koalicije je
poginulo 48 civila dok je preko 150 ranjeno.

Navodno nije poginuo nijedan vojnik, a glavne mete su bili PVO sistemi i vojne baze.

Pa u ovako nešto ne bi poverovali ni đaci iz specijalnog odeljenja.

Naravno, zvanična Libijska televizija ne navodi podatak, da su Gadafijeve horde danas
ubile više od 90 ljudi prilikom artiljerijskog napada na Bengazi.
Tih 90 su svi odreda bili naoružani pobunjenici.

"150 000" pripadnika romske nacionalne manjine na sahrani djindjica su imali dobre dnevnice,neki videli kao dobar pokusaj da im vlastodrshci zapamte njuske pri nekom mogucem zaposljavanju i slicno,dok su Milosevicevih 150 000 dama i gospode,ljudi koji su izasli mimo namrshtenog pogleda djindjicevog totalitarnog rezima,nebo i zemlja.

:hahaha1::cepanje:

Inace, ako je socijalizam, tj. komunizam tako los, retrogradan, prepun anomalija i svakakih mogucih negativnosti, sto ga celni ljudi kapitalizma mrze i ruse?
Mislim, valjda je logicno da ono sto ne valja, po prirodi stvari mora da propadne samo od sebe.
Post je malo off topic (izvinjavam se) ali sam video negde iznad da se govori nesto na tu temu (neki nesporazum).

Kao sto sam mogao saznati Libijski narod zeli da osnuje republiku Libiju koja ce biti demokratska drzava i koja ce biti po uzoru na Zapadne drzave.Inace volim Libiju i volim da se ulicom setaju kamile kako bih mogao od njih dobijati mlijeko.

Inace, ako je socijalizam, tj. komunizam tako los, retrogradan, prepun anomalija i svakakih mogucih negativnosti, sto ga celni ljudi kapitalizma mrze i ruse?
Mislim, valjda je logicno da ono sto ne valja, po prirodi stvari mora da propadne samo od sebe.
Post je malo off topic (izvinjavam se) ali sam video negde iznad da se govori nesto na tu temu (neki nesporazum).

Pa on se i ruši sam od sebe, pa ga zato pokušavaju očuvati diktatorskim metodama...

Gde ti imaš komunistički režim i slobodan narod?

Pa da, ova civilizacija se razvila na temeljima socijalizma, a ne na robnonovčanom uređenju....:roll:

Takvo uređenje je uticalo na "oslobađanje" širokih masa, a pre tog su postojali robovi...

Dakle ili kapitalizam ili robovlasničko društvo... Ostalo je utopija...

ova civilizacija je pred izumiranjem........i tehnicki i populacijski i duhovno................................kao posledica pobede robnonovcanog sistema nad komunizmom.

Libija je nekada bila Italijanska kolonija i Libija se mogla izboriti protiv Italijanske kolonije tako da ce Libija moci da se izbori i protiv Gadhafija koji se ponasa agresivno prema svom narodu.Malo po malo Ustanici ce zauzimati dio okupirane teritorije tako da ce konacno ustanici umarsirati u Tripoli i odmah vjesati Gadhafija.

А ти си ми па нека др.мр.пх. референца :rotf:

Битно је да су Тома, Чедица и Бота сложни ко пацови кад угледају парче крвавог меса. :cool:

NE, bitno je da su najbitnije zivotne mudrosti, sledece :

1.Srpstvo cuvati kao zenicu oka svoga. Pleme je svetinja, drzava je tu samo tehnicka stvar koja okuplja pleme da bi mogli da kazemo da nismo bas toliki divljaci, i da smo moderni..

2. Za sve sto je lose u mom zivotu i mojoj drzavi kriva je teorija zavere, Trilateralna komisija, Ameri, CIA, masoni ili ljudi reptili. Ja nisam kriv uopste, posto sam debil koji se ne pita nista za bilo sta. SVAKA moja ili tudja odluka je uzrokovana nekom vecom organizacijom, koja ima neki interes kada me navodi da se tako ponasam, zivela megalomanija!!!

3. Bracala je patriota, a Boki 13 je sramota za ovu zemlju, gvno pedersko i treba ga proterati.

Ovo su 3 osnovne stvari u identitetu srpskog 'patriote'. Ko na njih reaguje sa 'Koji si ti bolid jbote' (normalna reakcija normalnog racionalnog bica) je izdajnik i covek koji ne razume tu pomahnitalo iracionalnu zivotnu mudrost sa kojom raspolaze pravi srpski 'patriota'.

Vi ste bre vicevi na peti stepen, uvek je zabavno druziti se sa vama i vasom pogubljenoscu.

Libija je nekada bila Italijanska kolonija i Libija se mogla izboriti protiv Italijanske kolonije tako da ce Libija moci da se izbori i protiv Gadhafija koji se ponasa agresivno prema svom narodu.Malo po malo Ustanici ce zauzimati dio okupirane teritorije tako da ce konacno ustanici umarsirati u Tripoli i odmah vjesati Gadhafija.

Ти мора да си на страни УАЕ значи да ниси чисто зелен него ’нако маслинасто.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back