Zaustavljeni su napadi nato-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al' ti je poredjenje...!!! Hitler i Gadafi...!!!! gde ti vidiš dodirnu tačku, svega ti? Koji narod na svetu Gadafi pokušava da istrebi? Protiv koga Gadafi vodi rat i kako se Gadafijeva politika može podvesti pod neonacističku?

Aхааа, значи Гадафи је почео рат против свог народа који сада бране племенити Французи и Енглези од самог Гадафија. Троше своје ресурсе ради либијског народа?
Jestel vidjeli razloge zbog cega medjunarodna Zajednica bombardira Gadhafija?Samo zbog toga da se ne bi desio neki novi genocid slican Srebrenici.Na primjer Gadhafijeva vojska je bila blizu Bengazija i gradjanima Bengazija je prijetilo istrebljenje.
Delovi libijske vojske su prešli na stranu opozicionara, posle naređenja da se puca na
civile. Više različitih plemena se pobunilo protiv Gadafija, takođe posle zločina nad
civilima. A plemenske starešine u Libiji poseduju sopstveno naoružanje. Sve kasarne
i magacini oružja na istoku su pali u ruke opozicije.
Eto odakle im oružje. Nemoj da se praviš baš toliko naivna.
Kada kažeš Libijci, pretpostavlja se da misliš na libijski narod. E, pa, nisu se pobunili. Šta više, uz njega su. Pobunila se šaka jada kojoj je važnije da zavede šerijat, nego da živi normalno. Oni su stoka koja ne ceni dobra većine ljudskog roda.
Koliko Libijaca poznaješ? Ja imam dosta prijatelja širom Libije, i niko od njih nije protiv Gadafija.

Western coalition forces have suspended attacks on Gaddafi’s defenses on the Libyan territory, including areas surrounding the two largest cities of Tripoli and Benghazi, Arab media reports say.
According to witnesses from opposition-controlled Benghazi, burned-out tanks and missile carrier vehicles were only left in the city’s suburbs, were the Libyan forces were recently deployed.
At the same time, the western city of Misrata is still under siege by Gaddafi’s forces. Libyan official media reported on the coalition’s attacks on civil facilities which killed nearly 50 people and injured another 150, mainly women and children.
агресори, гејеви, анархисти, капичићеви либерали, талибани и мингеци... добро је бити с друге стране

Ma, ne treba vama nikakav diktator. Vi ćete sve to osetiti u talasu borbi slobodnog sveta protiv fašističkih NATO država u sledećem velikom ratu, koji je neminovan.

Opet zamena teza.
Ista stvar kao sa Kosovom '99.
Ma ne nije trebao da ih natera da se školuju, trebao ih je tretirati kao robove...
Ebote o čemu ti pričaš u 21. veku... Tretiraš narode u Africi kao robove a njihove zemlje kao kolonije... Sinak, globalizacija je dovela internet u svaku kuću... Svi znaju šta su ljudska prava...
Meni su ankete na ovom forumu pokazatelj svega što je nazadno u ovoj državi...
Leglo neonacista, šovinista, dssovaca i radikala...

Jutrošnji vazdušni napadi međunarodnih snaga na glavni grad Libije Tripoli i na Bengazi, uporište pobunjenika, prekinuti su i sada je u njima mirno, javili su izveštači agencije Frans pres.
***** прекинуле напад чим је свануло, не смеју по дану нападају Пуковника. Дежа Ви на 1999.
Ista stvar kao sa Kosovom '99.

I meni ankete pokazuju koliko je vas ameba koji nemate nimalo u sebi onog što je Bog podario čoveku...slobodne volje. Vi ste beskičmenjaci koji pognutih glava kukavički trpite iživljavanje jedne sile nad ostatkom sveta, a taj svoj kukavičluk opravdavate navodno se opredeljujući za politiku koju siledžija sprovodi.
Vi ste bolesni bednici. Sreća, nema vas mnogo, što se opet po anketama vidi. Da je više takvih u svetu, Hitler bi i dan danas vladao Evropom.
Eto...a ipak smatram da ovo siledžijstvo NATO pakta neće ništa dobro doneti Libijcima.
vodi rat protiv svih koji drukčije misle od njega i unutar i van zemlje...šta ćeš više
naravno s time da ovi "unutrašnji" jedino naxe8u![]()
Ovde bih se složio sa tobom.
Mislim da ova intervencija neće doneti ništa dobro Libijcima (već će najverovatnije
samo pogoršati stvari), ali isto tako mislim da je Gadafi totalni ludak.
Tačka.
Videli su kako im je dobro prošlo s Kosovom, pa su rešili da ponove scenario. Svetsko javno mnjenje (zapadno,tačnije) je ekstremno osetljivo na ubijanje civila...osim ukoliko ih nije ubio NATO ...to je onda nešto drugo...'bem ti budale, kako ništa ne razumeju i koliko ne znaju da misle svojom glavom....strašno....