RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al' ti je poredjenje...!!! Hitler i Gadafi...!!!! gde ti vidiš dodirnu tačku, svega ti? Koji narod na svetu Gadafi pokušava da istrebi? Protiv koga Gadafi vodi rat i kako se Gadafijeva politika može podvesti pod neonacističku?

vodi rat protiv svih koji drukčije misle od njega i unutar i van zemlje...šta ćeš više :lol:

naravno s time da ovi "unutrašnji" jedino naxe8u :think:

Delovi libijske vojske su prešli na stranu opozicionara, posle naređenja da se puca na
civile. Više različitih plemena se pobunilo protiv Gadafija, takođe posle zločina nad
civilima. A plemenske starešine u Libiji poseduju sopstveno naoružanje. Sve kasarne
i magacini oružja na istoku su pali u ruke opozicije.

Eto odakle im oružje. Nemoj da se praviš baš toliko naivna.

NAJCINICNIJE OPRAVDANJE ZA BOMBARDOVANJE JE KADA KAZU DA TO RADE DA "ZASTITE JADNE LIBIJSKE CIVILE"!?

(Kakvi su to "jadni nenaoruzani civili" kojima su juce gadafijevci oborli MIG 24???)

I KOLIKO CE SAMO ISTINSKIH CIVILA, LJUDI, ZENA I DECE STRADATI U INTERVENCIJI NATO-a?

Stvarno onima koji smisljaju zapadnu propagandu za OVAJ SRAMNI RAT PONESTAJE IDEJA.....

Kada kažeš Libijci, pretpostavlja se da misliš na libijski narod. E, pa, nisu se pobunili. Šta više, uz njega su. Pobunila se šaka jada kojoj je važnije da zavede šerijat, nego da živi normalno. Oni su stoka koja ne ceni dobra većine ljudskog roda.

Koliko Libijaca poznaješ? Ja imam dosta prijatelja širom Libije, i niko od njih nije protiv Gadafija.

Spontano okupljena omladina sa Fejsbuka i Twitera :mrgreen:

url

Evo vesti:

Western coalition forces have suspended attacks on Gaddafi’s defenses on the Libyan territory, including areas surrounding the two largest cities of Tripoli and Benghazi, Arab media reports say.

According to witnesses from opposition-controlled Benghazi, burned-out tanks and missile carrier vehicles were only left in the city’s suburbs, were the Libyan forces were recently deployed.

At the same time, the western city of Misrata is still under siege by Gaddafi’s forces. Libyan official media reported on the coalition’s attacks on civil facilities which killed nearly 50 people and injured another 150, mainly women and children.

Opet zamena teza.

Ма шта замена теза, ради се о класичној агресији потпомогнутој петом колоном изнутра и дестабилизацијом ситуације у суседним државама Египту и Тунису, стратешки важним за притисак на Либију.

Ista stvar kao sa Kosovom '99.

Videli su kako im je dobro prošlo s Kosovom, pa su rešili da ponove scenario. Svetsko javno mnjenje (zapadno,tačnije) je ekstremno osetljivo na ubijanje civila...osim ukoliko ih nije ubio NATO ...to je onda nešto drugo...'bem ti budale, kako ništa ne razumeju i koliko ne znaju da misle svojom glavom....strašno....

Ma ne nije trebao da ih natera da se školuju, trebao ih je tretirati kao robove...

Ebote o čemu ti pričaš u 21. veku... Tretiraš narode u Africi kao robove a njihove zemlje kao kolonije... Sinak, globalizacija je dovela internet u svaku kuću... Svi znaju šta su ljudska prava...

Tantore
Za ovo nisi u pravu, upravo crnci u Libiji su dobili sva gradjanska prava kao nigde van crne Afrike.

Africka unija je ostro stala protiv intervencije u Libiji ceneci dostignuta prava crnaca u Libiji.

Protiv Gadafija jeste deo arapskih plemena ali to je medjusobni arapski rivalitet.

Medjutim nisam od onih koji posmatraju situaciju crno belo, eventualno se mozes pozivati na moguce, ali i to je pitanje i to treba analizirati, postupanje prema Berberima, oni jesu stari Gadafijevi protivnici i oni mogu imati koristi od ove situacije, uzgred tesko je oceniti koliko uistinu ima Berbera u Libiji.

Meni su ankete na ovom forumu pokazatelj svega što je nazadno u ovoj državi...

Leglo neonacista, šovinista, dssovaca i radikala...

I meni ankete pokazuju koliko je vas ameba koji nemate nimalo u sebi onog što je Bog podario čoveku...slobodne volje. Vi ste beskičmenjaci koji pognutih glava kukavički trpite iživljavanje jedne sile nad ostatkom sveta, a taj svoj kukavičluk opravdavate navodno se opredeljujući za politiku koju siledžija sprovodi.

Vi ste bolesni bednici. Sreća, nema vas mnogo, što se opet po anketama vidi. Da je više takvih u svetu, Hitler bi i dan danas vladao Evropom.

Jutrošnji vazdušni napadi međunarodnih snaga na glavni grad Libije Tripoli i na Bengazi, uporište pobunjenika, prekinuti su i sada je u njima mirno, javili su izveštači agencije Frans pres.

***** прекинуле напад чим је свануло, не смеју по дану нападају Пуковника. Дежа Ви на 1999.

A, pazi, napadaju Bengazi. Pa zašto bombarduju one koje su navodno došli da spasu?

Ista stvar kao sa Kosovom '99.

Чак горе него на Косову.

На Косову су тражили Рачак.

Ође су резолуцију која изричито штити суверенитет Либије - која тражи забрану летења либијских авиона без дозволе и ембарго на оружје, без идентификације носиоца активности - протумачили као право на агресију и употребу НАТО пакта, смјену режима и наоружавање сојих присталица.

I meni ankete pokazuju koliko je vas ameba koji nemate nimalo u sebi onog što je Bog podario čoveku...slobodne volje. Vi ste beskičmenjaci koji pognutih glava kukavički trpite iživljavanje jedne sile nad ostatkom sveta, a taj svoj kukavičluk opravdavate navodno se opredeljujući za politiku koju siledžija sprovodi.

Vi ste bolesni bednici. Sreća, nema vas mnogo, što se opet po anketama vidi. Da je više takvih u svetu, Hitler bi i dan danas vladao Evropom.

A ti si svetac

vodi rat protiv svih koji drukčije misle od njega i unutar i van zemlje...šta ćeš više :lol:

naravno s time da ovi "unutrašnji" jedino naxe8u :think:

Protiv koga je Gadafi vodio rat? Nisam čula da je Libija bila u ratu sa nekom državom?

Kad su već demonstracije protiv vlasti tako simpatične, pitam se zašto je policija intervenisala u Hrvatskoj ne tako davno?

Znaš u čemu je razlika izmedju demonstranata u Hr i u Libiji? U naoružanju. Hrvati demonstranti su zaista nenaoružani civili koji su izašli na ulice i protestovali zbog lopovluka u Vladi Hr. Demonstranti u Libiji su naoružane horde islamskih ekstremista.

Ovde bih se složio sa tobom.

Mislim da ova intervencija neće doneti ništa dobro Libijcima (već će najverovatnije
samo pogoršati stvari), ali isto tako mislim da je Gadafi totalni ludak.

Tačka.

I ja se sto posto slažem s tobom. I ja mislim da je Gadafi ludak, ali isto tako mislim da to nije opravdanje NATO da bombarduje Libiju.

Videli su kako im je dobro prošlo s Kosovom, pa su rešili da ponove scenario. Svetsko javno mnjenje (zapadno,tačnije) je ekstremno osetljivo na ubijanje civila...osim ukoliko ih nije ubio NATO ...to je onda nešto drugo...'bem ti budale, kako ništa ne razumeju i koliko ne znaju da misle svojom glavom....strašno....

samo razlika je u tome da Gadafi ide sa namerom da ubije demonstrante a NATO da onemogući Gadafija bombardovanjem vojne infrastrukture

tako da svakom kome je IQ veći od broja cipela neće sigurno da vodi dete il ženu na aerodrom, ili blizu vojnih objekata pogotovo kad svi svetski mediji govore unapred da će biti isti raketirani

šta ćemo sa tom konstatacijom reg? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back