RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ma ne... :roll: treba pustiti Gadafija da zapali pola zemlje:roll: samo da on i njegova bolesna familija ostane i narednih 30 godina na vlasti :roll:

izvini ali između dva zla - mudriji - bira manje:idea:

pobijenih nekoliko hiljada gadafijevih žrtava prema par desetaka od NATO bombardovanja ti biraš ovo prvo ? :think: "mudro" nema šta :roll:

Pokaži tih nekoliko hiljada! Ma, jednu stotinu mi pokaži! Pokaži mi neki deo zapaljene libijske zemlje!

Ko su oni ljudi koji prave žive štitove oko važnih objekata? Koliko vidimo takvih je mnogo više od onih koji ubijaju svoje sugrađane ako ne poštuju šerijat.

Done, od tebe se i ne očekuje da ti to sad shvatiš... Shvatićeš za 20 godina, ceneći po tome koliko ti je trebalo da shvatiš, da je tvoj heroj PUKOVNIK Šljivančanin dozvolio da se uđe u bolnicu , izvedu ranjenici i streljaju, kao što je to bilo u vukovarskoj bolnici...
Вероватно је имао другог посла, морао да гања усташе, што је наравно за сваку похвалу...

znao sam da ćeš se uhvatiti za tu reč (pa sam samo želio proveriti) inaće ne mislim tako...al kao što rekoh hteo sam samo videti kako ćeš reagovati

a nisi ništa rekla za bit konstatacije ...nemaš protuargument ili? :think:

Bit je u sledećem: ne može se i ne sme se bombardovati suverena zemlja ni pod kakvim izgovorom. Ne sme se koristiti oružje koje u sebi sadrži osiromašeni uranijum, zato što su posledice katastrofalne i osete se tek posle nekoliko godina. Evo podataka:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/242406/Drasticni-rast-broja-obolelih-od-raka

Dr Čikarić ove tvrdnje potkrepljuje i podatkom da od malignih bolesti u Srbiji umre za 27 odsto više ljudi nego pre osam godina.

E sad mi pričaj o Gadafiju diktatoru u čijoj je zemlji 25% visokoobrazovanih ljudi i čija je prosečna zarada 1000$, u koju dolazi na hiljade stranaca da radi.

Pokaži tih nekoliko hiljada! Ma, jednu stotinu mi pokaži! Pokaži mi neki deo zapaljene libijske zemlje!

Ko su oni ljudi koji prave žive štitove oko važnih objekata? Koliko vidimo takvih je mnogo više od onih koji ubijaju svoje sugrađane ako ne poštuju šerijat.

Еееее, ти што праве живе штитове нису народ, они су колатерална штета...

Našla ja i okačila, ali niko ne komentariše...i dalje trube da su to nenaoružani civili.........

a trebali su mirno stajati dok ih Gadafijeva vojska zatvara maltretiše i ubija, jel? :think:

to je isto kao da je slobina vojska udarila po narodu 5.oktobra...pa nije...jer i ti komadanti imaju pamet da ne ubijaju sopstveni narod :idea: kad im je već gazda lud i raspamećen :roll:

Ma ne nije trebao da ih natera da se školuju, trebao ih je tretirati kao robove...

Ebote o čemu ti pričaš u 21. veku... Tretiraš narode u Africi kao robove a njihove zemlje kao kolonije... Sinak, globalizacija je dovela internet u svaku kuću... Svi znaju šta su ljudska prava...

tantor, ajde malo na Kosovo da zivis kao Srbin (bez da muljas za siptare), pa dodji da pricamo o ljudskim pravima tvoje globalizacije.

Eto, ovaj noname, sebi daje za pravo da može prozivati i vređati na nacionalnoj osnovi... Ne samo što neće biti kažnjen, bez obzira što je to zabranjeno pravilima foruma, nego će prećutkivanjem moderatora, ovo direktno biti stimulisano... Verovatno i preko reputacija idu poruke "bravo care, ako si mu reako, e jesi ga zayebo i slična sr.anja..." :roll:

ти си први вређао на националној основи, написао си глупи овакви онакви срби

:dash:

da nemam glavu nebih imao prilike videti kakve gluposti lupaš....kamo sreće da ju nemam ;) pa da "odmorim oči" :hahaha1:

A da li si ti siguran da je to tvoja glava ?

Znaš, amerikanci su već toliko napredovali da znaju da prišiju tuđu glavu ..... recimo konjsku na ljudsko telo ili čovečiju na konja !!!

Oni obožavaju "demokratiju" pa imitiraju strare Grke i stvaraju kentaure, minotaure .... i slične živuljke a to su u zanje vreme malo osavremenili pa recimo napraviše i Frankenštajna....... aha ..... sad znam ..... to si ti !!!!

FRANKENŠTAJN ..... !

Evo isto lazu kao sa Sadamom, posle godinu dana ce da demantuju!!
Vise nisu ni domisljati da izmisle nesto drugo, vec sve na istu foru. :cool:

"Post" o Gadafiju i bojnim otrovima
IZVOR: TANJUG

12053838744d8579561ce04416129374_368x298.jpg

Vašington -- Sateliti zapadnih sila otkrili su lokaciju gde je smešteno oko 10 tona bojnog otrova iperita, u pustinji južno od Sirte u Libiji, piše “Vašington post”.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?nav_id=500442&dd=20&mm=03&yyyy=2011

Чудни неки демонстранти са митраљезима и бацачима ракета, мрзи ме сад да тражим слике..

Našla ja i okačila, ali niko ne komentariše...i dalje trube da su to nenaoružani civili.........

Pa ti demonstranti su u početku bili "naoružani" samo transparentima... Jel treba ja da kačim te like?

A kad su počeli da pucaju na njih, oni su preoteli oružje od vojske...

Inače, dragi moji, odakle njima naoružanje?

a trebali su mirno stajati dok ih Gadafijeva vojska zatvara maltretiše i ubija, jel? :think:

to je isto kao da je slobina vojska udarila po narodu 5.oktobra...pa nije...jer i ti komadanti imaju pamet da ne ubijaju sopstveni narod :idea: kad im je već gazda lud i raspamećen :roll:

Mi smo Slobu skinuli na izborima, ako se dobro sećam, bombardovanje je imalo drugi cilj. Ne pričaj ono što ne stoji.

Bit je u sledećem: ne može se i ne sme se bombardovati suverena zemlja ni pod kakvim izgovorom. Ne sme se koristiti oružje koje u sebi sadrži osiromašeni uranijum, zato što su posledice katastrofalne i osete se tek posle nekoliko godina. Evo podataka:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/242406/Drasticni-rast-broja-obolelih-od-raka

E sad mi pričaj o Gadafiju diktatoru u čijoj je zemlji 25% visokoobrazovanih ljudi i čija je prosečna zarada 1000$, u koju dolazi na hiljade stranaca da radi.

znaći po vama moramo jednostavno mirno sa strane stajati i promatrati kako će ovaj poubijati svakog ko mu se usprotstavi ... uključujući i celokupnu oporbu :think:

Ajde ti u Libiju ioanko samo seruckaš po forumu

Auuu vidi ti junačine.I ti u Libiju isto

Hajde ti u prkno! **** te, da li vi Hrvati uopšte znate normalno da diskutujete? Onaj Kyo nešto tvrdi, ja ga demantujem, i tražim mu dokaze, i na to dolazi podrška drugog hrvatskog forumaša-ice da sam junak koji treba da ide u Libiju. Kakve to veze ima sa mojim postom?

Eto, ovaj noname, sebi daje za pravo da može prozivati i vređati na nacionalnoj osnovi... Ne samo što neće biti kažnjen, bez obzira što je to zabranjeno pravilima foruma, nego će prećutkivanjem moderatora, ovo direktno biti stimulisano... Verovatno i preko reputacija idu poruke "bravo care, ako si mu reako, e jesi ga zayebo i slična sr.anja..." :roll:

Ma kakvi ... :whistling:

Al si ti neki paranoican Mongol ... :eek:

Sacu ja na temu - imama neke super fotke , samo da udelim jedno priznanje .. :cool:

Pa ti demonstranti su u početku bili "naoružani" samo transparentima... Jel treba ja da kačim te like?

A kad su počeli da pucaju na njih, oni su preoteli oružje od vojske...

Inače, dragi moji, odakle njima naoružanje?

Ма рвали се ненаоружани демонстранти са наоружаним снагама, па херојски отели велике количине оружја...
Наравно, догађаји у Тунису и Египту непосредно пре тога немају никакаве везе са Либијом, као ни брод који је снимљен како илегално упловљава у Бенгази, снимио руски сателит..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back