RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

okreni na CNN skanews....ma da ti nebih sad tu kačio slike :roll:

Trebalo je da okreneš ti pre nekoliko dana. Zaprepastio bi se šta je moglo da se vidi....do zuba naoružani ljudi čudnog izgleda.......verski fanatici koji kliču Alahu...

Ne bi ih poželeo za komšije, veruj mi....

news_58219.gif

slitunain.php

ова интервенција показује да живимо у времену у којем се успех не опрашта.
гадафи је изградио либију.
гадафи је постигао ово:
- бескаматни кредити
- у току студија прима се просечна плата за то занимање
- ако не нађеш посао након завршеног факултета, држава плаћа као да радиш у струци
- по ступању у брачну заједницу, држава поклања стан или кућу
...- возила по фабричкој цени
- бесплатно здравство и образовање
- 40 векни хлеба = 0.15$
- 25% људи високо образовано
- никоме не дугују ни цента.

гадафи је направио од ње земљу у коју су странци радо долазили да раде.
а то се не може толерисати.
ето зашто је извршена агресија на либију

Poslednja izmena:
Ма та Либија је бзвз. Замисли толики страни радници иду тамо да зараде. Код нас је права ствар, ови који су овде рођени беже главом без обзира, какви страни радници да нама долазе. Нама је супер кад нам дођу стручњаци попут Дежера и ЕУ комесара да нам соле памет...
И наравно белосветске лопуже са својим "инвестицијама".

Libija je jedna od retkih država gde su Švabe išle u pečalbu.

okreni na CNN skanews....ma da ti nebih sad tu kačio slike :roll:

Ево ја сам редовно пратио ЦНН и ниједном нисам видио ни једну слику где су Гадафијеви војници убијали цивиле. До сада таквих слика није било.

Али сигурно ће их сада бити као што су се након напада крстарећим ракетама појавиле на ЦНН избјеглице из Либије на египатској граници...сада ЦНН тврди да су то избјеглице које бјеже од Гадафијевог режима - ускоро ће се појавити и слике убијених цивила - и зна се коме ће бити приписане.

pa nadam se da Hrvatska neće nikad dovesti Gadafija, Slobu, Huseina na vlast pa da prvo trpi tiraniju takvih diktatora godinama...pa neće ni tih par kasetnih ili bombi sa navodno osiromašenim uranijumom :idea:

"Navodno"...kažeš....mislim da ću sada ućutati, pošto ono što bih ti sad rekla, nije ni malo lepo i ne priliči lepo vaspitanim gospođama...

Jutrošnji vazdušni napadi međunarodnih snaga na glavni grad Libije Tripoli i na Bengazi, uporište pobunjenika, prekinuti su i sada je u njima mirno, javili su izveštači agencije Frans pres.

***** прекинуле напад чим је свануло, не смеју по дану нападају Пуковника. Дежа Ви на 1999.

Reg, ja sam siguran da je Hrvatska osetila mnogo više od toga... I to baš od nas...

e pa sad ono NATO bombardovanje nek stavi u petogodinšnje bombardovanje hrvatske od strane njenih sugrađana...pa neka stavi prst na čelo...

a da ne pričam o mnogobrojnim minskim poljima koje su zasejani po Hrvatskoj

tako da konačan broj žrtava rata još NIJE KONAČAN :rtfm:

Ne bi me uopšte čudilo da pukovnik naredi da se bombarduju bolnice
po Libiji, a da onda optuži Amerikance i Francuze za pokolj civila.

To je ustaljeni metod nacističih NATO snaga.

Bombardovanje bolnica.

A a ko se setiš bombardovali su i našu bolnicu u centru Beograda i ne samo to.....

Pa ako ti imaš kratku pamet ti onda zamoli svog vrlog diktatora da te hrani ubuduće obogaćenim senom jer je vaš generalni problem što imate kratku pamet ...... i ne samo to ....

Ma ne nije trebao da ih natera da se školuju, trebao ih je tretirati kao robove...

Ebote o čemu ti pričaš u 21. veku... Tretiraš narode u Africi kao robove a njihove zemlje kao kolonije... Sinak, globalizacija je dovela internet u svaku kuću... Svi znaju šta su ljudska prava...

Ja tretiram narode u Africi kao robove? Na osnovu čega si to zaključio? Gde sam ja to pomenuo? I nisam ti sinak, budi kulturan ja se tebi nisam obraćao, a i sada kada to činim, bez obzira na tvoje stavove sa kojima se ne slažem odraćam ti se kulturno.

a to što Gadafi ne želi prevremene izbore a večina zemlje želi to pa onda ubija demonstrante po ulicama sopstvene države je po tebi HUMANO...ajde SIKTER od mene moronu :eek:

Кажи ми жели ли Јадранка превремене изборе? Шта мислиш како би полиција и војска реаговале да неко од демонстраната у Загребу или било ком граду потегне оружије и то противтенковске и противавионске лансере, аутоматске пушке, мачете,....? Велики Вођа у Србији ОДЛУЧНО одбија превремене изборе, каже тек сада ће нам бити боље...? А исто је и у Француској, Енглеској,.... Где је онај који је на власти расписао превремене изборе чим је то неко из опозиције затражио? Нигде! А сви протесте забрањују, разбијају полицијом, бацају сузавац, поливају шмрковима и ко зна шта још..... А жели ли ВЕЧИНА Либијаца изборе, е ТО их нико није ни питао нити су се ОНИ о томе негде изјаснили! СТРАШНО!

"Navodno"...kažeš....mislim da ću sada ućutati, pošto ono što bih ti sad rekla, nije ni malo lepo i ne priliči lepo vaspitanim gospođama...

znao sam da ćeš se uhvatiti za tu reč (pa sam samo želio proveriti) inaće ne mislim tako...al kao što rekoh hteo sam samo videti kako ćeš reagovati

a nisi ništa rekla za bit konstatacije ...nemaš protuargument ili? :think:

Djarmo fasistiska, ti nekome da je sovinista. Kako te nije sramota?!

Eto, ovaj noname, sebi daje za pravo da može prozivati i vređati na nacionalnoj osnovi... Ne samo što neće biti kažnjen, bez obzira što je to zabranjeno pravilima foruma, nego će prećutkivanjem moderatora, ovo direktno biti stimulisano... Verovatno i preko reputacija idu poruke "bravo care, ako si mu reako, e jesi ga zayebo i slična sr.anja..." :roll:

e pa sad ono NATO bombardovanje nek stavi u petogodinšnje bombardovanje hrvatske od strane njenih sugrađana...pa neka stavi prst na čelo...

a da ne pričam o mnogobrojnim minskim poljima koje su zasejani po Hrvatskoj

tako da konačan broj žrtava rata još NIJE KONAČAN :rtfm:

Пет година бомбардовања Хрватске - од кога од УН?

Пет година сте бомбардовали сељаке у Крајини...а УН (као средство НАТОа) ставио тешко оружје Крајине под кључ.

Ne, naravno da nije "humano".

Ali je svakako humano kada ih ubija Gadafi. Jer Gadafi nije priznao lažnu državu
Kosovo.

Ovde su mnogi doživljavali kolektivne orgazme, dok je Gadafi bombardovao libijske
gradove, a sada ti isti rone krokodilske suze jer su tobože zabrinuti zbog stradanja
civila.

Dokle ćeš ti, i tebi slični, da sereš o ubijanju civila i bombardovanju gradova, bez ikakvih dokaza, samo zato što to kažu Hilari, Sarkozi i CNN? Nije ubijao civile, nego teroriste sa oružjem u rukama. To što na sebi nemaju uniformu ih u takvoj poziciji ne svrstava u civile. Dalje, nije bombardovao gradove. Nigde ne postoji nijedan snimak bombardovaniuh gradova, a sada kada Amerikanci "spašavaju" libijski narod, imaćeš gomilu takvih snimaka. Bombardovao je samo pobunjeničke položaje, i to na otvorenom prostoru. retko u naseljima...tu i tamo tek po neka bomba po obodima naselja, iz kojih je evakuisano stanovništvo, i gde su islamisti postavili svoje položaje.

Ne lažite i ne serite više!

Кажи ми жели ли Јадранка превремене изборе? Шта мислиш како би полиција и војска реаговале да неко од демонстраната у Загребу или било ком граду потегне оружије и то противтенковске и противавионске лансере, аутоматске пушке, мачете,....? Велики Вођа у Србији ОДЛУЧНО одбија превремене изборе, каже тек сада ће нам бити боље...? А исто је и у Француској, Енглеској,.... Где је онај који је на власти расписао превремене изборе чим је то неко из опозиције затражио? Нигде! А сви протесте забрањују, разбијају полицијом, бацају сузавац, поливају шмрковима и ко зна шта још..... А жели ли ВЕЧИНА Либијаца изборе, е ТО их нико није ни питао нити су се ОНИ о томе негде изјаснили! СТРАШНО!

pa nisam primetio da je gadafijeva policije polevalka šmrkovima već MECIMA :rtfm:

i ti poređuješ Libiju sa Francuskom i Engleskom:roll: ...teška dijagnoza:roll:

Dokle ćeš ti, i tebi slični, da sereš o ubijanju civila i bombardovanju gradova, bez ikakvih dokaza, samo zato što to kažu Hilari, Sarkozi i CNN? Nije ubijao civile, nego teroriste sa oružjem u rukama. To što na sebi nemaju uniformu ih u takvoj poziciji ne svrstava u civile. Dalje, nije bombardovao gradove. Nigde ne postoji nijedan snimak bombardovaniuh gradova, a sada kada Amerikanci "spašavaju" libijski narod, imaćeš gomilu takvih snimaka. Bombardovao je samo pobunjeničke položaje, i to na otvorenom prostoru. retko u naseljima...tu i tamo tek po neka bomba po obodima naselja, iz kojih je evakuisano stanovništvo, i gde su islamisti postavili svoje položaje.

Ne lažite i ne serite više!

Done, od tebe se i ne očekuje da ti to sad shvatiš... Shvatićeš za 20 godina, ceneći po tome koliko ti je trebalo da shvatiš, da je tvoj heroj PUKOVNIK Šljivančanin dozvolio da se uđe u bolnicu , izvedu ranjenici i streljaju, kao što je to bilo u vukovarskoj bolnici...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back