turcin
Ističe se
- Poruka
- 2.287
Znaci zidov je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma on je bre jedan nevidjeni pro-desni pajac koga svi u Francuskoj koji imaju gram mozga mrzeOtac mu je Madjar, a majka Grkinja, ali on je Francuz, ima francuski mentalitet i bori se za Francusku i lojalan je Francuskoj.
Mislim da vam je potrebno brizljivo posmatranje i nega.Mislim da se Libija i Libijski narod nikada nece predati i da nece dozvoliti Gadhafiju da vrslja po Libiji.Libija je jedna lijepa zemlja koja ima potencijala da bude bogatija od ovoga sto jeste tako da Gadhafi vise nema prava da bude predsjednik jer je izdao povjerenje naroda.On je ubijao svoj sopstveni narod kao i Sadam Husejn tako da se njemu ne moze dozvoliti da vlada jos Libijom.Libijski narod iz Bengazija mora pod hitno da pozove Americke trupe kako bi napale Gadhafija jer jedino rjesenje za to je Americka intervencija koja je neopohodna u ovom slucaju jer Gadhafi ne haje za ljudska prava ni za demokraciju.Buduca Libija treba da bude demokratska LIbija i ona treba da bude bez Gadhafija i treba biti vezana za Ameriku koja je velikii prijatelj Arapskog naroda.Inace Libija je muslimanska zemlja i ona treba uvesti demokraciju kako bi se sagradilo puno Dzamija i kako bi Islam bio u prvom planu u drzavi.
Inace sto se tice Saudijske Arabije mislim da je to manjina izasla u proteste jer to su izisli manjinski Siiti koji nemaju snagu da svrgnu jednu prelijepu Monarhiju u Saudijskoj Arabiji.Inace ja sam Selefija i klanjam na nacin kako se klanja u Saudijskoj Arabiji.
Mislim da vam je potrebno brizljivo posmatranje i nega.
Nista krece i tamo,na istoku su prosvjedovali siiti a u glavnom gradu je uz pomoc velikog broja policije sprecen protest,kuva se pomalo,za oko par nedelja ce da dodje do pola vrenja,u S.Arabiji.
E, to je režim koji treba da padne. To su prave američke slugeranje.
Mislim da Kralj u Saudijskoj Arabiji nece psati jer on je covjek od autoriteta u Islamskim zemljama i na Zapadu.Saudijska Arabija ne bi nikada uspjela da postigne ovo sto je postuigla da nije bilo Amerike i Amerika je osvjezila Saudijsku Arabiju i ona je postala svjetskom ekonomskom silom.Zato narod nece rusiti Kralja iz Saudijske Arabije nego ce se narod stisati i imat ce novca koliko pozelis.Takav model odnosa sa Amerikom zelim za buducu drzavu Libiju koja treba biti demokratska i koja treba biti u prijateljskim odnosima sa Amerikom.

Zasto tako zakljucujes?Po cemu si zakljucio da mi je potrijebna njega i posmatranje? Da li samo zato sto sam musliman?! Sto brinem o mom narodu i zelim da bude dobro sa Amerikancima!!
Jos traje.
Libija : Gadafijeve snage ponovo bombardovale Ras Lanuf
Međunarodni Radio Srbija - Pre 31 minut
Snage lojalne libijskom lideru Moameru Gadafiju su danas ponovo bombardovale položaje pobunjenika kod luke Ras Lanuf, gde se nastavljaju žestoke borbe - javlja Frans Pres. Izveštači te agencije navode da Gadafijeve snage koriste avione, tenkove, tešku artiljeriju i rakete "grad", a da pobunjenici uzvraćaju "kaćušama". Za sada nema pouzdanih informacija o broju poginulih i povređenih, ali AFP navodi da je u jučerašnjem napadu režimskih snaga na Ras Lanuf poginulo najmanje 10 osoba, a više desetina ranjeno. Predstavnici komande pobunjenika navode da su antirežimske snage danas krenule u protivnapad kako bi povratile kontrolu nad naftnom lukom koja ima veliki strateški značaj za obe strane. Ocenjujući da se sukob u Libiji pretvara u građanski rat sa neizvesnim ishodom, AFP prenosi ocene lidera pobunjenika u Bengaziju, glavnom uporištu opozicije, koji navode da Gadafi raspolaže znatno boljim naoružanjem ali da nema dovoljno kopnenih snaga kako bi zadržao osvojene teritorije.
Mislim da mi jee njega data i ja se nje pridrzavam ali niko mi se ne moze mijesati u moje licno ubjedjenje jer ja vjerujem u Allaha i klanjam mu se tako da ja volim kazati da mi nije svejedno da mi neko dira moju Saudijsku Arabiju a moja politika je da se muslimani trebaju prikloniti Americi jer Amerika je duzna oporaviti sve zemlje muslimanske jer duzni su obnoviti Irak, Afganistan i sada Libiju.
А зашто мислиш ДА ЈЕ АМЕРИКА ДУЖНА ДА ОБНАВЉА МУСЛИЛМАНСКЕ ДРЖАВЕ ???
Jednostavno jer ona je ucestvovala u zbacivanju rezima u Iraku i Afganistanu i uz to Amerika gaji davnasnje dobre odnose sa Saudijskom Arabijom tako da bi politika muslimana trebala da se zasniva na politici nezameranja sa Amerikom i sa dobrom voljom muslimana da se Amerikancima uvijek izadje u susret.