draksson
Iskusan
- Poruka
- 5.674
Koja je bre ovo dileja sa nikom Bengazi,
ima slican stil pisanja kao ona dalabu Tribunal!!
ima slican stil pisanja kao ona dalabu Tribunal!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moze biti da je trabunj,lici na njega,ne znam jel mingov djed vidovit pa da nam kaze nesto o tome.

De si mingo,sta ima,de ti je trabunj,kako terapija,jesi se okupao,imas li ksalola.
Nenadmasno!Dobro mi ide terapija ali samo sto sa jutarnjom dozom spavam vise i spavam negdje do 13:00 casova.Na primjer popijem starcitin, risperidon i bensedin i onda spavam dugo.Inace dobro mi ide i osjecam se dobro tako da bih zelio poslije terapije da se odam Dzihadu kako bih mogao doprinjeti Islamu i razvitku Islama.Inace ja sam za to da Amerika preuzme sve Islamske drzave i da one budu dobri saveznici Amerike i da joj daju besplatno naftu kako bi barem Amerika imala besplatnu naftu.
Dobro mi ide terapija ali samo sto sa jutarnjom dozom spavam vise i spavam negdje do 13:00 casova.Na primjer popijem starcitin, risperidon i bensedin i onda spavam dugo.Inace dobro mi ide i osjecam se dobro tako da bih zelio poslije terapije da se odam Dzihadu kako bih mogao doprinjeti Islamu i razvitku Islama.Inace ja sam za to da Amerika preuzme sve Islamske drzave i da one budu dobri saveznici Amerike i da joj daju besplatno naftu kako bi barem Amerika imala besplatnu naftu.
Dobro mi ide terapija ali samo sto sa jutarnjom dozom spavam vise i spavam negdje do 13:00 casova.Na primjer popijem starcitin, risperidon i bensedin i onda spavam dugo.Inace dobro mi ide i osjecam se dobro tako da bih zelio poslije terapije da se odam Dzihadu kako bih mogao doprinjeti Islamu i razvitku Islama.Inace ja sam za to da Amerika preuzme sve Islamske drzave i da one budu dobri saveznici Amerike i da joj daju besplatno naftu kako bi barem Amerika imala besplatnu naftu.

Na primjer probudim se da klanjam sabah negdje oko pet sati i tada popijem lijekove i klanjam a poslije se vratim u krevet i spavam do 13:00 casova.Poslije popijem jednu dozu bensedina u sredini dana i uvece popijem risperidon i bensedin.Inace od svih doza najaca mi je jutarnja gdje popijem i starcitin.Inace sanjam ponekada da sam u islamskoj zemlji i da setam pustinjom sam i da je pored mene kamila.;Ponekad sanjam da sam u Jemnu i da klanjam sa mojom bracom muslimanima.
Nema ni Migija ni djeda mu,
dosadno na temi bez njia dva!![]()
Mislim da Libija mora da predadne svoju drzavu Americi jer Amerika ce najbolje urediti Libiju jer narod muslimanksi zeli da se pripoji Americi kako bi bili ekonomski jaki i kako bi Libija sutra bila za primjer ekonomske snage.Libija mora da se dogovori sa Amerikom da amerika moze uzimati besplatno naftu Libiji a da zauzvrat Amerika ulaze u Libiju i da je podrzava u svemu a Libija moze prodavati po skupljoj cijeni naftu Rusiji, Kini, EU i ostalim drzavama.Mislim da se Libija mora povesti primjerom Saudijske Arabije koja je u dobrim odnosima sa Amerikom.
СТРАШНО!Особито ће се овајдити продајом нафте Русима...Mislim da Libija mora da predadne svoju drzavu Americi jer Amerika ce najbolje urediti Libiju jer narod muslimanksi zeli da se pripoji Americi kako bi bili ekonomski jaki i kako bi Libija sutra bila za primjer ekonomske snage.Libija mora da se dogovori sa Amerikom da amerika moze uzimati besplatno naftu Libiji a da zauzvrat Amerika ulaze u Libiju i da je podrzava u svemu a Libija moze prodavati po skupljoj cijeni naftu Rusiji, Kini, EU i ostalim drzavama.Mislim da se Libija mora povesti primjerom Saudijske Arabije koja je u dobrim odnosima sa Amerikom.

Na primjer probudim se da klanjam sabah negdje oko pet sati i tada popijem lijekove i klanjam a poslije se vratim u krevet i spavam do 13:00 casova.Poslije popijem jednu dozu bensedina u sredini dana i uvece popijem risperidon i bensedin.Inace od svih doza najaca mi je jutarnja gdje popijem i starcitin.Inace sanjam ponekada da sam u islamskoj zemlji i da setam pustinjom sam i da je pored mene kamila.;Ponekad sanjam da sam u Jemnu i da klanjam sa mojom bracom muslimanima.
Vidis neznam kako bi reagovao da mu oduzmu Korziku smrad klempavi.
A ko kaže da je Tadić dobar? Mislim, to može da kaže samo lud čovek ili neki ljigavi
stranački dupelizac.
Mada, ni tvoj Vjekoslav nije ništa bolji, naprotiv, ali to je već druga tema.
Французи су етничко-културолошки изумрли народ. Када су они дозволили да им се испред улаза у Лувр инсталира стаклена пирамида која се састоји од 666 панела, види се колико је сати...![]()
nema onda mnogo izgleda da se predas Dzihadu? Kako ces udrogiran da stisnes dugme?
Mislim da Libija mora da predadne svoju drzavu Americi jer Amerika ce najbolje urediti Libiju jer narod muslimanksi zeli da se pripoji Americi kako bi bili ekonomski jaki i kako bi Libija sutra bila za primjer ekonomske snage.Libija mora da se dogovori sa Amerikom da amerika moze uzimati besplatno naftu Libiji a da zauzvrat Amerika ulaze u Libiju i da je podrzava u svemu a Libija moze prodavati po skupljoj cijeni naftu Rusiji, Kini, EU i ostalim drzavama.Mislim da se Libija mora povesti primjerom Saudijske Arabije koja je u dobrim odnosima sa Amerikom.