RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Французи су етничко-културолошки изумрли народ. Када су они дозволили да им се испред улаза у Лувр инсталира стаклена пирамида која се састоји од 666 панела, види се колико је сати...:)

De si mingo,sta ima,de ti je trabunj,kako terapija,jesi se okupao,imas li ksalola.

Dobro mi ide terapija ali samo sto sa jutarnjom dozom spavam vise i spavam negdje do 13:00 casova.Na primjer popijem starcitin, risperidon i bensedin i onda spavam dugo.Inace dobro mi ide i osjecam se dobro tako da bih zelio poslije terapije da se odam Dzihadu kako bih mogao doprinjeti Islamu i razvitku Islama.Inace ja sam za to da Amerika preuzme sve Islamske drzave i da one budu dobri saveznici Amerike i da joj daju besplatno naftu kako bi barem Amerika imala besplatnu naftu.

Dobro mi ide terapija ali samo sto sa jutarnjom dozom spavam vise i spavam negdje do 13:00 casova.Na primjer popijem starcitin, risperidon i bensedin i onda spavam dugo.Inace dobro mi ide i osjecam se dobro tako da bih zelio poslije terapije da se odam Dzihadu kako bih mogao doprinjeti Islamu i razvitku Islama.Inace ja sam za to da Amerika preuzme sve Islamske drzave i da one budu dobri saveznici Amerike i da joj daju besplatno naftu kako bi barem Amerika imala besplatnu naftu.
Nenadmasno!

Ziv je!!

De si bre Migi jesi li se probudio,

ovi dole neki kazu da si premino i vec setas po dzeenetu?

Na primjer probudim se da klanjam sabah negdje oko pet sati i tada popijem lijekove i klanjam a poslije se vratim u krevet i spavam do 13:00 casova.Poslije popijem jednu dozu bensedina u sredini dana i uvece popijem risperidon i bensedin.Inace od svih doza najaca mi je jutarnja gdje popijem i starcitin.Inace sanjam ponekada da sam u islamskoj zemlji i da setam pustinjom sam i da je pored mene kamila.;Ponekad sanjam da sam u Jemnu i da klanjam sa mojom bracom muslimanima.

ma ti si genije!...:hahaha::hahaha:

Na primjer probudim se da klanjam sabah negdje oko pet sati i tada popijem lijekove i klanjam a poslije se vratim u krevet i spavam do 13:00 casova.Poslije popijem jednu dozu bensedina u sredini dana i uvece popijem risperidon i bensedin.Inace od svih doza najaca mi je jutarnja gdje popijem i starcitin.Inace sanjam ponekada da sam u islamskoj zemlji i da setam pustinjom sam i da je pored mene kamila.;Ponekad sanjam da sam u Jemnu i da klanjam sa mojom bracom muslimanima.

Migi brate, batali te lekove neko hoce da te otruje sto bi stvarno bila steta.

Nego kad ne spavas i kad nisi na internetu cime se bavis u slobodno vreme?

Jel se ovako zamisljas?
camel.gif

Poslednja izmena:
Mislim da Libija mora da predadne svoju drzavu Americi jer Amerika ce najbolje urediti Libiju jer narod muslimanksi zeli da se pripoji Americi kako bi bili ekonomski jaki i kako bi Libija sutra bila za primjer ekonomske snage.Libija mora da se dogovori sa Amerikom da amerika moze uzimati besplatno naftu Libiji a da zauzvrat Amerika ulaze u Libiju i da je podrzava u svemu a Libija moze prodavati po skupljoj cijeni naftu Rusiji, Kini, EU i ostalim drzavama.Mislim da se Libija mora povesti primjerom Saudijske Arabije koja je u dobrim odnosima sa Amerikom.

Mislim da Libija mora da predadne svoju drzavu Americi jer Amerika ce najbolje urediti Libiju jer narod muslimanksi zeli da se pripoji Americi kako bi bili ekonomski jaki i kako bi Libija sutra bila za primjer ekonomske snage.Libija mora da se dogovori sa Amerikom da amerika moze uzimati besplatno naftu Libiji a da zauzvrat Amerika ulaze u Libiju i da je podrzava u svemu a Libija moze prodavati po skupljoj cijeni naftu Rusiji, Kini, EU i ostalim drzavama.Mislim da se Libija mora povesti primjerom Saudijske Arabije koja je u dobrim odnosima sa Amerikom.

Јеб...оте МИШ што вуче КОЛА, па знаш ли да су само данас Амери и њихови саучесници побили бар 50 муслимана широм света, од бебе у колевци до деде од 100 година, а ТИ пишеш овакве ГЛУПОСТИ!!! Или си стварно на јаким лековима или шириш ГАДНУ ПРОПАГАНДУ!? :think: СТРАШНО!

Особито ће се овајдити продајом нафте Русима...
Можда се чак пробије и на тржиште Саудијске Арабије и њима ували нафту!
:hahaha::rotf::hahaha:

nema onda mnogo izgleda da se predas Dzihadu? Kako ces udrogiran da stisnes dugme?

А видите овог Саркозија колико само мржње и зла има у њему - овим изјавама се придружио двојцу МеДлин Олбрајт - Џорџ Сорош ... И ПОСТАО ТРЕЋИ... сада имамо "ЦРНУ ТРОЈКУ МОНСТРУМА":

10. 03. 2011. 19:48h | Fonet

Sarkozi predlaže bombardovanje Gadafija

Komentara 13

Francuski predsednik Nikola Sarkozi namerava da predloži partnerima u Evropskoj uniji bombardovanje komandnog štaba Moamera Gadafija, rekao je agenciji AFP izvor blizak predsedniku Francuske. Libijska državna televizija odgovara vešću da "Tripoli poseduje jednu strašnu tajnu protiv Sarkozija", koja će ga oboriti sa vlasti.

64693_sarkozy1375359c_f.jpg
Sarkozi traži vojnu intervenciju​

Na samitu EU posvećenom krizi u Libiji, on će predložiti "bombardovanje veoma ograničenog broja tačaka koji su izvor najsmrtonosnijih operacija" koje izvode snage lojalne Gadafiju, precizirao je izvor koji je tražio da ne bude imenovan.

Radi se o tri lokacije - komandnom štabu Bab al-Azizija u Tripoliju, vojnoj bazi u Sirtu, istočno od Tripolija, i vojnoj bazi u Sebi, na jugu zemlje, dodao je ovaj izvor. Kancelarija Sarkozija je odbila da zvanično potvrdi ove navode, prenosi AFP.

Libijska državna televizija je, sa svoje strane, javila da će Tripoli poseduje jednu "strašnu tajnu" koja će, kada se otkrije,ubrzati odlazak Sarkozija sa vlasti.

Ova vest je objavljena neposredno nakon što je Francuska odlučila da prizna samoproklamovani pobunjenički nacionali savet u Libiji, prenosi AFP.

"Novinska agencija Džamahirije saznala je opasnu tajnu koja će dovesti do pada Sarkozija, možda i do suđenja zbog finansijskih sredstava koja je koristio u svojoj predsedničkoj kampanji", javila je libijska državna televizija.

Французи су етничко-културолошки изумрли народ. Када су они дозволили да им се испред улаза у Лувр инсталира стаклена пирамида која се састоји од 666 панела, види се колико је сати...:)

ti li si brojao?

ako ti smeta sto ti ne postavis kocku
ili krug?

pa i ja kazem
i na svaku dzamiju da se instalira jedna staklena 666 piramida
lepota

Nikakve reforme u Libiji sigurno nece sprovesti ti divlji krezavi pobunjenici i islamisti Al-Kaide nego samo ovaj Gadafijev sin moze da sprovede reforme u Libiji, ime mu je Seif el Islam Gadafi i on je DOKTORIRAO NA LONDON SCHOOL OF ECONOMICS - a to je najelitniji ekonomski fakultet u Evropi, upravo je on bio inicijator nekih reformi koje su do sada sprovodjene u Libiji:

gaddafi_son.jpg

saif_415x275.jpg

Poslednja izmena:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::rotf::rotf::rotf:

a sto ti toliko mrzis muslimane

Losa ti je kombinacija oci djedove...fali ti sildenafil zbog boljeg ispustanja sjemene tekucine, jer izaziva onu lijepu slatkocu ka da si u Dzenetu. Posle njenog ispustanja ti buse lakse da se molis i da sanjas o bambusanju djevica bez bespotrebnog krucenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back