RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Original postavio eremita Pogledaj poruku
"Zavija kakvu ste znali više ne postoji. Gadafijeve snage bombarduju grad od 10 ujutro do 11.30 uveče. Nema struje, nema vode i potpuno smo odsečeni od spoljašnjeg sveta", rekao je jutros stanovnik Zavije Ibrahim Rojtersu telefonom, dodajući da su ulice pune leševa.

Eto šta radi zlokovac. cccc đubre

I sta ce biti kada budes video slike tog grada i kada konstantujes da grad ipak jos uvek postoji i kada se ispostavi da gotovo ni jedna zgrada nije srusena i da na ulicama nema uopste leseva (osim mozda leseva tih divljih pobunjenika)? Sta ce onda biti?

Ne i nije... ovo je sve bilo posle 1991. i pre 2003:

http://en.wikipedia.org/wiki/1991_uprisings_in_Iraq

http://en.wikipedia.org/wiki/Kurdish_Civil_War

http://en.wikipedia.org/wiki/Kurdistan_Islamist_Conflict

Dakle cak i ako Ameri uvedu no-fly zone iznad Libije Gadafi ce nastaviti da pamprci te "tvoje" pobunjenike i to sve u 16. samo ne avionima nego nekim drugim borbenim sredstvima.

Mislio sam na period posle 1991. godine, a Kurde ne računam u opoziciju. Isto kao
što Albanci nisu bili opozicija u SRJ već nacionalna manjina.

Opozicija su bili Vuk Drašković koji je zadao Slobi prvi udarac i Zoran Đinđić koji je
zadao završni.:mrgreen:

Mislim da je vrijeme da Americka armija intervenise i da pomogne Libijskom narodu jer Libijski narod zeli svrgnuti diktatora.Amerika mora da intervenise i mora da pomogne narodnoj armiji da ima oruzja i da ima snafge da zauzme Tripoli a ako za to ne budu imali snage onda bi Americka ramija trebala kopneno da napdnu Gadhafija i da ga svrgnu silom.Mislim da je to jedini nacin kako bi se Libija mogla demokratizirati i da postane zemljom muslimana.

I sta ce biti kada budes video slike tog grada i kada konstantujes da grad ipak jos uvek postoji i kada se ispostavi da gotovo ni jedna zgrada nije srusena i da na ulicama nema uopste leseva (osim mozda leseva tih divljih pobunjenika)? Sta ce onda biti?

A šta ako ne bude takvih slika? Isto kao što nije bilo pobijenih albanskih civila na
Kosovu, kad ono posle 5.oktobra 2000. godine isplivale hladnjače sa leševima širom
Srbije.:think:

A šta ako ne bude takvih slika? Isto kao što nije bilo pobijenih albanskih civila na
Kosovu, kad ono posle 5.oktobra 2000. godine isplivale hladnjače sa leševima širom

I gde su te hladnjace? I gde su te masovne grobnice? I gde su ti logori? I gde su ta spaljena siptarska sela? Te lazi su odsluzile svoje. Idi ti bolje trazi oruzje za masovno unistenje u Iraku pa mozda tamo nadjes i koju hladnjacu iz Srbije, sta kazes?

Pise da grad Zavija kakvog ga svi tamo znaju vise ne postoji, a to znaci da je sravljen sa zemljom... a sta ce biti kada se pojave slike i kada konstatujes da prakticno ni jedna zgrada nije srusena?

I gde su te hladnjace? I gde su te masovne grobnice? I gde su ti logori? I gde su ta spaljena siptarska sela? Te lazi su odsluzile svoje. Idi ti bolje trazi oruzje za masovno unistenje u Iraku pa mozda tamo nadjes i koju hladnjacu iz Srbije, sta kazes?

Ne, nije bilo nikakvih zločina. Važi.

Samo nemoj posle da se čudiš, što niko neće da nam izruči osumnjičene za ratne
zločine nad Srbima i što nas niko ne hebe 5%.

Cekaj, znaci nama oni ne izrucuju ratne zlocince, koji su masakrirali, proterivali i ubijali Srbe, zato sto mi njima izrucujemo sve redom i one koji su krivi i one koji nisu krivi?

Sto ne odgovoris na pitanje? NATO od kako je dosao na Kosovo je preorao celu teritoriju uzduz i popreko; gde su dakle te masovne grobnice i nekadasnji logori i spaljena siptarska sela? Nije valjda da smo ih mi genocidni Srbi tako dobro sakrili.

Sto ne odgovoris na pitanje? NATO od kako je dosao na Kosovo je preorao celu teritoriju uzduz i popreko; gde su dakle te masovne grobnice i nekadasnji logori i spaljena siptarska sela? Nije valjda da smo ih mi genocidni Srbi tako dobro sakrili.

Nema potrebe za patetikom. Ne postoje "genocidni" narodi, ali postoje genocidni
pojedinci.

A za vreme ratova devedesetih su činjeni zločini na svim stranama.

Ali vratimo se na temu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back