Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ovo je moj ljubimac Dr. Jusuf Karadavi aurtoritet medju Islamskim svijetom i doktor Islamskih nauka.Mislim da on ovdje jasno objasnjava nesto sto smo razgovarali bas preko foruma i mislim da objasnjava pojam masturbacije.
Dr. Jusuf al Karadavi je jedan ucen covjek koji je autoritet u Islamskom svijetu i on je bio prije dvije godine u Sarajevu i posjetio je Bosnu tako da je on jedan od znacajnih Islamskih mislilaca koji znaju islam u prste i koji se vode jednom slijedjenju Islama i klanjaju prema Allahu i pridrzavanje Islamskih propisa.Kao sto ste mogli zapaziti bila je rasprava i o tome da Islam podrzava poligamiju i da muskarac koji nema djece moze uzeti drugu zenu i imati s njom djece i drzati svije zene.Zatim imao reakciju gadhafija na fetvu Karadavija i zatim imao raspravku o masturbaciji jer Jusuf Karadavi misli da je puno losije da masturbira zena jer moze se povrijedti i tako obescastiti.
Ovo je moj ljubimac Dr. Jusuf Karadavi aurtoritet medju Islamskim svijetom i doktor Islamskih nauka.Mislim da on ovdje jasno objasnjava nesto sto smo razgovarali bas preko foruma i mislim da objasnjava pojam masturbacije.
Dr. Jusuf al Karadavi je jedan ucen covjek koji je autoritet u Islamskom svijetu i on je bio prije dvije godine u Sarajevu i posjetio je Bosnu tako da je on jedan od znacajnih Islamskih mislilaca koji znaju islam u prste i koji se vode jednom slijedjenju Islama i klanjaju prema Allahu i pridrzavanje Islamskih propisa.Kao sto ste mogli zapaziti bila je rasprava i o tome da Islam podrzava poligamiju i da muskarac koji nema djece moze uzeti drugu zenu i imati s njom djece i drzati svije zene.Zatim imao reakciju gadhafija na fetvu Karadavija i zatim imao raspravku o masturbaciji jer Jusuf Karadavi misli da je puno losije da masturbira zena jer moze se povrijedti i tako obescastiti.
Zatim imao reakciju gadhafija na fetvu Karadavija i zatim imao raspravku o masturbaciji jer Jusuf Karadavi misli da je puno losije da masturbira zena jer moze se povrijedti i tako obescastiti.
Forces loyal to Libyan leader Muammar Gaddafi have launched new air raids on the oil city of Ras Lanuf and are closing in on the western town of Az Zawiyah.
Fresh reports of rockets landing on Ras Lanuf came on Wednesday, leading to a growing concern for the city's gas facilities, which if bombed, could spell disaster for people living in the area.
Jacky Rowland, Al Jazeera's correspondent in Ras Lanuf, said fighter jets were circling overhead and the rebels were firing back.
"What we are hearing is intense and repeated attacks by Gaddafi's airplanes on the rebels," she said. Read more of our Libya coverage "The air force is concentrating on the big junctions at the entrance to the town. The fact that it’s such consistent black smoke could well means there is oil underneath it. It is continuing to burn.
"The opposition fighters are extremely panicked."
Khaled Kwafi, a member of the opposition forces based on the outskirts of Ras Lanuf, told Al Jazeera that people were killed and injured in the attack.
"An hour ago we saw warplanes in the sky. We heard very huge explosions and lots of smoke. Our people tried to go there but they were stopped," he said.
"We heard there are people killed and injured there."
Mislim da ste mogli nesto nauciti od govora Dr. Jusufa al Karadavija koji je govorio o masturbaciji zena i da je to pogubno po njihov moral.Mislim da morate razumijeti da je Karadavi jedna utjecajna licnost i da je on autoritet u Islamskom svijetu i da je on jedan od najvecih Islamskih ucenjaka i on je ujedno doktor Islamskih nauka.Mislim da Gadhafi nema sta pricati o Karadaviju koji je jedan dobar covjek i koji bi bio dobar pretendent za Kalifu jer ako bi se osnivao Kalifat onda bi sigurno jedan od kandidata za Kalifu bio Jusuf al Karadavi koji je jedan plemeniti covjek i koji puno toga zna o Islamu i o zivotu.
Libija je jedna lijepa zemlja i Libija treba da bude slobodna kako bi bila dobra i slatka.Mislim da Libija mora teziti da bude Americki partner i da mora se vezivati za Ameriku kako bi postala bogatom drzavom jer Libija ima puno nafte da moze izvoziti u sve zemlje koje pozele naftu.Libija pored toga ima lijepe gradove i ima lijepu pustinju tako da se svaki musliman moze osjecati ugodno jer Libija je muslimanska zemlja i u njoj se cuju Ezani tako da ljudi vole ici da klanjaju i da se mole Allahu.Libija zato treba skinuti sa vlasti Gadhafija koji treba otici sa vlasti i Libijski narod pretvoriti Libiju u jednu demokratsku zemlju koja ce biti na bazi Islama jer Libijom moraju vladati muslimani i Islam.
Vidiš kako si ti glupav, a glumiš nekog vojnog eksperta. Kako možeš da upoređuješ
ta dva slučaja, kada u Iraku nije postojala nikakva opozicija, dok u Libiji imaš hiljade
naoružanih opozicionara u svim delovima zemlje?
Dakle cak i ako Ameri uvedu no-fly zone iznad Libije Gadafi ce nastaviti da pamprci te "tvoje" pobunjenike i to sve u 16. samo ne avionima nego nekim drugim borbenim sredstvima.
Ja mislim da Libijke veoma vole da masturbiraju i da ce se sve slobodoumne Libijke pobuniti protiv teza ljubitelja pjedofila koji umesto da bambusaju gde stignu ispustaju sjemenu tekucinu u gace ili postelju.