RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
тек сад видим да је трабуњаш банован али нисам успео да пронађем ни када ни због чега.........то је он 100%
Pa nema ko drugi da bude, ko se još toliko loži protiv Gadafija, osim njega i mindžoslava. Pretpostavio sam da je banovan, zato sam i napisao onaj post kolegi Poznavalacu.

@Крагуј
Čudo je Tribun, očekujem njegove vesti sa lica mesta iz Bengazija, sve sa linkovima BBC-a i CNN-a.

Nema ništa jadnije nego pljuvati u sopstveni tanjir. Dno dna.

Zašto nisi otišla u nebesku Rusiju? Ili u bratsku Moldaviju?:per:

Joj ti ces nesto da mi kazes, bolje se pokri usima.
Ima nesto gore, pljuvati svoj narod, a to ti radis. Trabunje, trabunje, ti nekome o moralu...
Ja ne pljujem nikog, samo kazem istinu i kako je zapravo, zaista ovde.
Verovatno nisam otisla tamo, jer me je roda donela u Bec, a i nisam tebe pitala za savet.

Joj ti ces nesto da mi kazes, bolje se pokri usima.
Ima nesto gore, pljuvati svoj narod, a to ti radis. Trabunje, trabunje, ti nekome o moralu...
Ja ne pljujem nikog, samo kazem istinu i kako je zapravo, zaista ovde.
Verovatno nisam otisla tamo, jer me je roda donela u Bec, a i nisam tebe pitala za savet.

Za vas naci-talibanske kvazi patriote, svako ko napiše neku činjenicu "pljuje svoj
narod".

Jedna od tih bolnih činjenica je i ta, da ste svi redom odvukli dupeta u Austriju,
Nemačku, Englesku, Ameriku, Kanadu i sada se odatle kunete u majčicu Rusiju i
gurate Srbiju u savez da Severnom Korejom i Moldavijom.:hahaha1:

Da imaš obraza ne bi ni pominjala reč "moral", u bilo kom kontekstu.

Da to ne smemo da zaboravimo, da ne tiltuje, od prevelike kolicine informacija.
Valjda smo "patriote", ucinicemo toliko za naseg trabunja.
Па наравно..
Он је наш, макар и угомнан!
Али молио бих цењене форумаше, уколико знају, да нам проследе информацију о разлозима погибије трибуна.
Макар и на ПП.

Za vas naci-talibanske kvazi patriote, svako ko napiše neku činjenicu "pljuje svoj
narod".

Jedna od tih bolnih činjenica je i ta, da ste svi redom odvukli dupeta u Austriju,

Tvoj jedini problem je taj, sto ti pominjes cinjenice, koje ne piju vodu, trabunje.
Ja se nisam nigde odvukla, vec sam rodjena ovde.
Takodje bi trebao da vec jednom ukapiras i prestanes stereotipno da pljujes, po onima koji pricaju istinu. E, sad ako ta tvoja jedna siva celijica, nema kapaciteta, da percepuje stvari i dogadjanja, iz uze i sire okoline i sveta uopste, to je samo tvoj problem, a ne i nas.
Jedino cime su tebi puna usta je majcica Rusija. Sve u svoje vreme, vreme ce pokazati, ko je od nas bio u pravu.
I tako dok je vecina tih koji su odvukli dupeta (kako ti kazes), izlazili na ulice sirom sveta i gadjali americke ambasade, skupljali pomoc i slali u Srbiju, ti i tebi slicni ste kolektivno "sv..savali", na svaku bacenu bombu i vikali jos!
Da ti i malo imas normalnu percepciju i morala, ne bi stereotipno pljuvao na sve sto ne radi ono sto ti radis i na sve sto ne dele tvoje misljenje.

narod".

Ево ја, рецимо, сам овде, а ти си збрисао у Србију из НДХ, ко последња чкапи и још величаш комунизам, НАТО, U-92, лижеш се ујканима на форуму када год пљују по Србима и у животу ниси ни очина радио.
И држиш банку о поштењу.
Мрш!!!

Da ti i malo imas normalnu percepciju i morala, ne bi stereotipno pljuvao na sve sto ne radi ono sto ti radis i na sve sto ne dele tvoje misljenje.

Ne, već ti, Poznavalac i slični upravo to radite. Čim neko napiše nešto što se vama
ne sviđa odmah ga nazivate "ustašom", "balijom", "čederom", "izdajnikom", "stranim
plaćenikom"...blablabla...

A rezultati vašeg "rada" su veoma vidljivi, pa ste zgadili srBstvo čak i
ljudima poput Dragana Bjelogrlića, a on je ljudina od čoveka.

Mada, kada VI nekoga vređate to je u stvari najveći kompliment. Najozbiljnije.:cool:

Poslednja izmena:
Ne, već ti, Poznavalca i slični upravo to radite. Čim neko napiše nešto što se vama
ne sviđa odmah ga nazivate "ustašom", "balijom", "čederom", "izdajnikom", "stranim

Mada, kada VI nekoga vređate to je u stvari najveći kompliment. Najozbiljnije.:cool:
Дакле ти до данас ниси успео, после свих ових вести из западних медија и њиховог потрчка Ал Џазире, да препознаш исту матрицу којом је јавност широм света ,,препарирана" зарад НАТО агреције на СРЈ 1999.
Заиста, синак, за тебе ово сунце греје!

Ne, već ti, Poznavalac i slični upravo to radite. Čim neko napiše nešto što se vama

Ti i dalje ne shvatas, da se babe i zabe ne mesaju.
Ako je vredjanje izjasniti se kao Srbin/Srpkinja, ako je vredjanje braniti dalje rasturanje drzave, ako je vredjanje braniti tradiciju, porodicu, cast, pravo na normalan zivot, protiviti se "ropstvu", onda sta vise reci?
Znaci i vredjanje je braniti i sve one zrtve koje su Siptari, Hrvati, muslimani, NATO, masakrirali, proterali, ubijali?
Svaka cast, onda ne samo da ti se treba crtati, vec i obojiti, ali sumnjam da bi i tada ukapirao.

Ебте, ово болдовано је очит доказ да ти везе са животом немаш!
Не би ме чудило да је и Анте Павелић за тебе људина.
:sad2:

НЕ, него се ради овде код нас О ПОРЕМЕЋЕНОМ СИСТЕМУ ВРЕДНОСТИ... ако имаш BN tv - ено сада јсе баш завршила емисија о Енглезима, њиховој култури, пореклу - ПА ТУ МОЖЕШ НА ОЧИГЛЕДНОМ ПРИМЕРУ ДА ВИДИШ КОЛИКИ СУ И КАКВИ СУ ОНИ НАЦИОНАЛИСТИ... ми Срби им нисмо ни до колена...

Libija je jedna drzava koja zeli poruciti svom narodu da zeli biti slobodna i demokratska i mislim da se duh Dzordza Vasingtona siri Libijom i borba za demokraciju i nezavisnost se siri u svim dijelovima Libije.Amerika kao Amerika zeli da pomogne Libijskom narodu i ja pozdrzavljam svaku odluku NATO Pakta da pomogne Libijskom narodu u nastojanju da svrgne diktaturu u svojoj drzavi.Amerika mora da reagira brzi i efikasno i mora da neutralise Gadhafija time sto ce bliokirati cijeli Tripoli odakle ne bi mogao niko izaci i tako spustiti padobreance u Tripoliju kako bi zauzelu znacajne ktoe u gradu i kako bi se dali u potragu za Gadhafijem.Sa driuge strene Libijski narod ce nacvaljivati ka Tripoliju i nastojace da osvoji Tripoli tako da ako Amerika uradi sve sto je potrijebno imat cemo slobodnu Libiju za tili cas.

Poslednja izmena:
13:45

Svjedok navodi da su tenkovi približavaju centru grada Ez-Zavija. On je rekao da su Gadafijeve snage 1500m daleko. Prema njegovim riječima, pola grada je uništeno zračnim napadima.
Ranije ove sedmice rođak Gadafija je poginuo u borbi, i "to je razlog zašto je bombardiran grad. Oni su htjeli doći do tijela i zato to rade ", rekao je Ibrahim.
On je također rekao da je oko 60 boraca otišlo napasti vojnu bazu oko 20 km od Zavije u utorak. "Niko od njih se nije vratio, ne znamo da li su mrtvi ili živi. Nismo čuli više ništa za njih ", kazao je on.
------------------------------------

Ево ја, рецимо, сам овде, а ти си збрисао у Србију из НДХ, ко последња чкапи и још величаш комунизам, НАТО, U-92, лижеш се ујканима на форуму када год пљују по Србима и у животу ниси ни очина радио.
И држиш банку о поштењу.
Мрш!!!

Дакле ти до данас ниси успео, после свих ових вести из западних медија и њиховог потрчка Ал Џазире, да препознаш исту матрицу којом је јавност широм света ,,препарирана" зарад НАТО агреције на СРЈ 1999.
Заиста, синак, за тебе ово сунце греје!

Ебте, ово болдовано је очит доказ да ти везе са животом немаш!
Не би ме чудило да је и Анте Павелић за тебе људина.
:sad2:

Moram da te citiram jer si Bengaziju na ignor :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back