RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да ли се питате ко је следећи, тј. која је држава следећа? Ја чух на неким снимцима на јутјубу, како Саудијска Арабија шаље своје тенкове на границу са Бахреином, а за 11. март је Муслиманско братство најавило "Дан беса" (Деј оф Рејџ :) ...) у С. Арабији...

Podržaću revoluciju u Saudijskoj Arabiji- ona nam je neprijatelj.

:hahaha:........ немој зезати...... дај да и ја видим тај снимак из Книна који је проглашен снимком у Либији....... ПА ТО ЈЕ НЕВИЂЕНО ДОБРА ВЕСТ ЗА НЕКЕ НОВИНЕ........
Ма то је тамо у оној поплави клипова, рецимо, пре 100. странице.
Мислим да је ту лаж први провалио Донкихот!

Наравно да не!
Познавалац напада постове а не постављача!

Е сад ако неко за снимке сукоба код КНИНА тврди да су снимци окршаја у ЛИБИЈИ онда шта рећи?!?
:think::sad2::think:

Još jedna laž. Neprocenjivo.:mrgreen:

Ne, ti ne vređaš ljude. Svašta...

Твоја мајка би показала завидну одговорност да је абортирала.
:think:

I ova uvreda nije bila upućena meni. Poznavalac redovno "časti" neistomišljenike
ovakvim uvredama.

Ali dobro, pošto sam ja glavni negativac na temi, neću više da vas
deranžiram.:mrgreen::bye:

Poslednja izmena:
A ne vidiš to da mene Poznavalac Stvari naziva lažovom i vređa tokom cele teme? To
ne vidiš, je li?

Od 150 postova koje je napisao, u 140 me vređa i naziva lažovom.

I ti to ne vidiš? U čemu je tvoj problem?
Ti ne vređaš samo njega, već svakoga ko ne misli kao ti,.Eto sad oko te sahrane pitaš ga prosto zašto on tvrdi da to nije u Libiji? Ako ne zna , ti onda njega nazoveš lažovom.što i nije neka posebna uvreda.

vazhno samo da su skoro svi nashi izashli iz libije, brod sveti stefan 2 uplovio u luku bar

sveti-stefan-2-498.jpg

http://www.srbijanet.rs/vesti/vesti-iz-zemlje/76810-sveti-stefan-danas-uplovljava-u-bar.html

a bice interesantnije kad pochne show u arabiji, ovo u libiji je vec provaljeno, klintonka je priznala da su usa izgubile propagandni rat

Ma samo da Gadafi otrebi ove pobunjenike i da se nasi ljudi vrate na svoja radna mesta u Libiji, jer i onako nemaju sta da rade u ovoj propaloj drzavi
a Tribun i Slonce neka vredjaju koliko hoce docice i njima pamet iz dooopeta u glavu samo malo kasnije.

Još jedna laž. Neprocenjivo.:mrgreen:

Ne, ti ne vređaš ljude. Svašta...

I ova uvreda nije bila upućena meni. Poznavalac redovno "časti" neistomišljenike
ovakvim uvredama.

Ali dobro, pošto sam ja glavni negativac na temi, neću više da vas
deranžiram.:mrgreen::bye:
To jeste vređanje i to ono najgore, niko ne kaže da su drugi cvećke. Nego mene ti nisi jasan zašto sve shvataš tako preozbiljno kao da ti život zavisi od toga, toliko si se primio kao da je ovde na forumu borba na život i smrt. Što se mene tiče nema potrebe da ideš sa teme, nastavi i dalje da pišeš ali bar kada diskutuješ samnom nema potrebe za vređanjem, zezanje naravno dolazi u obzir i uvrede tipa glup si, pišeš gluposti, lažeš itd.

vazhno samo da su skoro svi nashi izashli iz libije, brod sveti stefan 2 uplovio u luku bar

sveti-stefan-2-498.jpg

http://www.srbijanet.rs/vesti/vesti-iz-zemlje/76810-sveti-stefan-danas-uplovljava-u-bar.html

a bice interesantnije kad pochne show u arabiji, ovo u libiji je vec provaljeno, klintonka je priznala da su usa izgubile propagandni rat

Naprotiv, ne podlezite CNN propagandi.

Uopste nisu trebali ni da dolaze u Srbiju iz Libije, tamo bar imaju posla a i sve je jeftinije.
Naravno, uopste nije tako kako se montira po svetskim medijima,
situacija je stabilna i pukovnik drzi sve pod kontrolom.

Znaci, manje CNN-a i BBC-a a vise se informisite iz nezavisnih izvora. :think:

Znaci, manje CNN-a i BBC-a a vise se informisite iz nezavisnih izvora.

Па Драксоне наведи нам бар неке од НЕЗАВИСНИХ ИЗВОРА!!!!..... до којих,искрено,је мало теже доћи,док пљувачких имаш колико хоћеш !?

Podržaću revoluciju u Saudijskoj Arabiji- ona nam je neprijatelj.

E al tamo nema revolucija , bozirom da je tu drzavu napravila Amerika .
Al eto ima u Iraku , bas sad velikih nemira , i dosta zrtava , pa niko o tome ne izvestava nista, niti tamo ima zapadnih humanitaraca niti se gospodja Amanapur interesuje za to , obzirom da ta revolucija nije njihova .

ЗЛО НЕ МИРУЈЕ :

САД потврдиле намеру да разместе у Пољској ПРО и одреде ратног ваздухопловства

04.03.2011. -

Државни секретар САД Хилари Клинтон потврдила је намеру САД да разместе у Пољској елементе ПРО и одреде ратног ваздухопловства. Како су изјавили наши председници у децембру, планирамо да разместимо на сталној основи у Пољској одреде ратног ваздухопловства САД, да израдимо елементе ПРО, а такође смо пристали да разрадимо план одбране Пољске,(???) рекла је државни секретар новинарима пред преговоре са пољским министром иностраних послвоа Радославом Сикорским.

Извор: Голос России

Samo zaboravih da napomenem:

Puna podrška libijskom narodu u Bengaziju.:ok:

A kada razvale Gadafijeve plaćenike (kao što su ih razvalili kod grada Brege, uprkos
tome što su Gadafijevi plaćenici bili mnogobrojniji, imali podršku avijacije i bili bolje
naoružani) i isteraju pukovnika iz Tripolija, neka se ne zaustavljaju sve do Beograda.:mrgreen:

DO POBEDE.:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back