RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MA bre nisi razumeo...ubijali su cetnike iz 41. ,a za oslobodjenje 44.su konacno pobedili i te izdajnike zvane cetnike pobili...
Ma ne to nego što si pričao došli 91.-ve neki četnici iz Srbija, neki Šešelj,Arkan i napali na vas ''miran svijet''...Pa ste im pokazali...To znam za 45.-tu ovo je bio drugi pu sećaš se šta si pričao nemoj sad da se praviš đojo jedna:mazipsa:
Gledo si kako bombarduju Knin i curila ti bala niz usta sećaš se...

Nisam bio clan partije jer sam bio mali.Ja sam generacija iz '75 godine.Inace moj otac je bio komunista Milicioner i kad je doslo vrijeme da se stara on se obratio vjeri i poceo je da klanja redovno i samo je rekao Allahu Aqbar (Allah je Velik) i pricao bi da mu je ostala ljubav prema Titu ali da vjeruje u Allaha.A pricala mi je majka kad je bio mlad otisao bi u Tursku kod mojih ujaka i tada bi rekao ispred svih Muhammed s.a.v.s. je kao Tito a oni bi ga grdili da je to hulenje na Allahovog Poslanika.Ipak i pored toga moj otac kad je ostario se pokajao i shvatio je da je Tito samo jedan obican covjek koji je bio predsjednik SFR Jugoslavije

Nisma bio clan partije jer sam bio mali.Ja sam generacija iz '75 godine.Inace moj otac je bio komunista i kad je doslo vrijeme da se stara on se obratio vjeri i poceo je da klanja redovno i samo je rekao Allahu Aqbar (Allah je Velik) i pricao bi da mu je ostala ljubav prema Titu ali da vjeruje u Allaha.A pricala mi je majka kad je bio mlad otisao bi u Tursku kod mojih ujaka i tada bi rekao ispred svih Muhammed s.a.v.s. je kao Tito a oni bi ga grdili da je to hulenje na Allahovog Poslanika.Ipak i pored toga moj otac se pokajao i sjhvatio je da je Tito samo jedan obican covjek koji je bio predsjednik SFR Jugoslavije
PA kako to ,komunist a vernik...

Ma ne to nego što si pričao došli 91.-ve neki četnici iz Srbija, neki Šešelj,Arkan i napali na vas ''miran svijet''...Pa ste im pokazali...To znam za 45.-tu ovo je bio drugi pu sećaš se šta si pričao nemoj sad da se praviš đojo jedna:mazipsa:
Gledo si kako bombarduju Knin i curila ti bala niz usta sećaš se...

Pomesao si me ,nisam pricao...

Nisma bio clan partije jer sam bio mali.Ja sam generacija iz '75 godine.Inace moj otac je bio komunista Milicioner i kad je doslo vrijeme da se stara on se obratio vjeri i poceo je da klanja redovno i samo je rekao Allahu Aqbar (Allah je Velik) i pricao bi da mu je ostala ljubav prema Titu ali da vjeruje u Allaha.A pricala mi je majka kad je bio mlad otisao bi u Tursku kod mojih ujaka i tada bi rekao ispred svih Muhammed s.a.v.s. je kao Tito a oni bi ga grdili da je to hulenje na Allahovog Poslanika.Ipak i pored toga moj otac kad je ostario se pokajao i shvatio je da je Tito samo jedan obican covjek koji je bio predsjednik SFR Jugoslavije

......

zao mi Libijaca...
ne zbog ovih protesta,vec zato sto im posle ove vlasti,dolazi neka "demokratska" vlast,kao sto je kod nas DOS.
jer pravila Zapada su jasna:ostvariti svoje ciljeve,po bilo koju cenu.
Libiji zapreceno sankcijama,ukoliko ne smene Gadafija.
odnosno,idu sankcije ako ga ne smenite,a ako ga smenite,unisticemo vas sistematski.
p.s. imacemo i mi posledice,jer ce nova vlast kupovati samo NATO opremu,a nas posao u Libiji ce biti zavrsen.napominjem,jer sigurno ne znate da imamo vise milionske poslove tamo,u raznim regionima vojske(odrzavanje,prodavanje nase opreme,itd)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back