Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.094
Seselj je jedan obican klovn i u Srbiji nema neku podrski. Kako to da ga sad Mingo podrzava?![]()
У смислу да ако Шешељ освоји власт у Србији, сугурно ће кренути на муслимане, па ће вољена Америка да их заштити.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seselj je jedan obican klovn i u Srbiji nema neku podrski. Kako to da ga sad Mingo podrzava?![]()
Не.(сада има преко 5 карактера)Ako su ga i porušili, popraviće to. Vetno si ti iz Belgrejda?
Vecina americkog naroda je izrazito protiv muslimana.
Што нема ама баш никакве везе са америчком политиком.
Mislis?
Па зар није још стиго у Венецуелу како су рекли Британци?
Mislim da je jedini nacin da se svrgne Gadhafi a to je da se pobuni Libijska vojska i da izvede puc kako bi se svrgnuo Gadhafi.Libijski narod zeli mir i zeli da se svrgne Gadhafi kako bi na njegovo mjesto mogao doci covjek koji ce imati vise glasova od naroda.Molim se za Libiju i Libijski narod da sto prije svrgne predsjednika Gadhafija i da uspostave vlast koja ce se bazirati na Islamu.
Ako su ga i porušili, popraviće to. Vetno si ti iz Belgrejda?
Па зар није још стиго у Венецуелу како су рекли Британци?

Ako se vrati Seselj iz zatvora onda Srbiji ne gine jedna slicna revolucija kao u Egiptu i sada u Libiji.Seselj moze povesti narod za sobom i moze da nariodom osoviji svaki dio zemlje.
Evo, ja sam spremio gostinsku sobu ako navrati ovuda....
Јес бре ено га код Блајбија!
![]()
Kako gođ. Benghazi je u rukama naroda, tamo slave, pršti vatromet... A, Trabulusu (Trablisu) predstoji još krvavijeh neizvjestnosti. Možda i rušenja.Не.(сада има преко 5 карактера)

Мингец, немој измишљати.To je samo privremeno jer Gadhafiju je bilo lako zauzeti Tripoli ali mislim da ce se u Tripoli jos odvijati pobuna i da ce trek vojska uvidjeti da mora intervenirati i uhapsiti sve placenike kako bi mogli svrgnuti Gadhafija.Tripoli mora da se osvoji i mora pasti tako da je ovo samo privremeno i demonstranti ce sa oruzjem u rukama da osvoje Tripoli i mozda ce se njima prikloniti vojska.