RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vojislav_seselj_irak-1.jpg

Mislim da je jedini nacin da se svrgne Gadhafi a to je da se pobuni Libijska vojska i da izvede puc kako bi se svrgnuo Gadhafi.Libijski narod zeli mir i zeli da se svrgne Gadhafi kako bi na njegovo mjesto mogao doci covjek koji ce imati vise glasova od naroda.Molim se za Libiju i Libijski narod da sto prije svrgne predsjednika Gadhafija i da uspostave vlast koja ce se bazirati na Islamu.

A sta je ovo sto sada pokusavaju. Bal pod maskama. Dal ti ikad znas sta pises/mislis ili samo napises sto ti prvo padne na pamet!!!
Molim se ti za koga hoces, samo tvoj problem..

Poslednja izmena:
Ako se vrati Seselj iz zatvora onda Srbiji ne gine jedna slicna revolucija kao u Egiptu i sada u Libiji.Seselj moze povesti narod za sobom i moze da nariodom osoviji svaki dio zemlje.

I ti brkas slova, gutas ih? Rano si ustao za molitvu pa nisi dovoljno pajkio?
Seselj je dvorska luda, koja ima podrsku samo zatucanog dela naroda. Mislis da ce nekog boleti ona stvar sa kojom ti piskis u zenske rupe za zelje Seselja!!!

Evo, ja sam spremio gostinsku sobu ako navrati ovuda....

Гадафи обично када иде у посету понесе и шатор.
Чини ми се да Британци лажу да је хтео да бежи за Венецуелу, али ми се чини да има и оних који у те лажи верују.
Ти Британци попут својих владара који су били познати трговци опијумом, бахато и безобразно се понашају и ослањају се на људску глупост, надајући се да ће на основу туђе глупости одржати доминацију у свету.
Јад и беда људског морала, а све због британског нагона похлепе.

Гадафи је пријатељ Србије и српског народа. Треба да изгази те исламисте тако да им наредна два века не падне на памет да потежу оружје на власт. Тако је покојни Хафез Ел Асад(отац Башаров) урадио у Сирији и тамо данас нема демонстрација! :per:

Znaci vec je pocela vojska Libija da odbija naredjenja predsjednika Gadhafija i nadam se da ce i ostali dijelovi vojske da se pridruze tome i da se priklone demosntrantima jer vo je prilika za Libiju da bude jedna razvijena i demokratska drzava.Libija je jedna slatka drzava i moze se samo pozeljeti takva drzava za izvot i za provod.Ima puno Dzamija i moze se uci u svaku Dzamiju za svaki vakat klanjanja i mogu se posjetiti lijepe kahvedzinice.

To je samo privremeno jer Gadhafiju je bilo lako zauzeti Tripoli ali mislim da ce se u Tripoli jos odvijati pobuna i da ce trek vojska uvidjeti da mora intervenirati i uhapsiti sve placenike kako bi mogli svrgnuti Gadhafija.Tripoli mora da se osvoji i mora pasti tako da je ovo samo privremeno i demonstranti ce sa oruzjem u rukama da osvoje Tripoli i mozda ce se njima prikloniti vojska.

ГАДАФИЈЕВА ПОБЕДА У ТРИПОЛИЈУ!

Раздрагане присталице су похрлиле у центар града на "Зелени трг" након гадафијевог обраћања на државној телевизији.
Гадафи је позвао у свом говору народ на оружје против "Банди страних плаћеника које желе да од Либије направи Исламску државу и опљачкају народ"

Ово су у ствари оне сирене са кола које је она наша болничарка описала синоћ када сам пренао како је рекла да неки људи иду колима и свирају.

Гадафи против исламизације Либије! ЖИВЕО ГАДАФИ!

Poslednja izmena:
To je samo privremeno jer Gadhafiju je bilo lako zauzeti Tripoli ali mislim da ce se u Tripoli jos odvijati pobuna i da ce trek vojska uvidjeti da mora intervenirati i uhapsiti sve placenike kako bi mogli svrgnuti Gadhafija.Tripoli mora da se osvoji i mora pasti tako da je ovo samo privremeno i demonstranti ce sa oruzjem u rukama da osvoje Tripoli i mozda ce se njima prikloniti vojska.
Мингец, немој измишљати.
Све је то Моамер погазио, а сад кад изведе заробљене плавокосе и плавоке,,народне" снајперисте, са ШвеЦким пасошима и затражи откуп од смрдљивих Британаца.

Ljudi ne prenagljujte , ja nisam ni za gadafija ni protiv gadafija .
Vesti koje odande dolaze su kontradiktorne.
Mnogi su se od vas upalili i hvataju se za snimke i pričaju kako narod gine.
Ne sumnjam ja u to da ima mrtvih i ranjenih tamo , ali da bi smo nekoga sa sigurnošću mogli da osudimo ili podržimo moramo znati tačnu situaciju , a ne ovamo postavljamo neke snimke gde se vide policija i demonstrati kako se lemaju ili juriš demonstranata na policiju pa posle toga bežaniju istih kada policija počne da puca , pa naravno da će da pucaju da brane svoje živote , to im niko ne može oduzeti pravo na to.
Dajte da vidimo da li je bilo organizovanog masakra običnog sveta pa da osudimo ga s pravom , neki kažu vojni avioni bombardovali civile s druge strane kažu bombardovali su magacin oružja , što je po meni legitimna meta u bilo kakvom sukobu , naravno da ima žrtava.
I da još nešto ne počinje se neka promena vlasti u pizdincima to je trebalo da bude u Tripoliju , ma to bi bilo isto kao što bih ja sada rušio vlast u beogradu praveći nered u somboru , bezveze zar ne?
Da su bile mirne demonstracije i da se skupilo 100000 ljudi na ulicama Tripoliju Gadafi ne bi imao nikakvog izbora sem da ode jer bi se sve dešavalo ispred kamera i ispred očiju celog sveta, ovako sve je sumnjivo šta se tamo dešava i zato sve što stiže odatle prihvatam sa velikom dozom skepse.i opreznosti pogotovu realnosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back