Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
А све је почело када су Руси и Кинези пустили долар низ воду.
XE,XE ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako izgube saudijsku arabiju ameri su pukli
pa ja mislim da bi pre zapocheli treci svetski nego da to dopuste
u okupiranom iraku bi bili sa svih strana opkoljeni neprijateljskim islamskim dzamahirijama

bila je tema, neko reche da su kinezi izboksovali na sastanku g20 da americhke federalne rezerve plate dug amerike prema kini, duzhni su im grdilo para, neki trilioni se pominju... drugim rechima: americhke federalne rezerve su postale obichan novac u opticaju. to znachi izmedju ostalog i da neko mozhe da ih kupi
e sad, ako je to istina - sve je dalje moguce

Od A do S ! potpis .Znam zenu koja je 7 god .radilka kao medicinska sestra is ve najlepse uspomene ima odande .Donela pare i za dva meseca napravilakucu i uselili se komplet...I tada je bio Gadafi inace Beogradski student ako se ne varam.Подржавам Гадафија,
1% говнара прави хаос у држави. Треба их ракетама уништити.
To je vec stara dijagnoza.
Mada, iskren da budem, zanimljivo mi je da je ustao gotovo ceo islamski svet. Arabijsko poluostrvo se jos drzi, ali zakljucno sa Libijom, kompletna severna Afrika je ili bila ili je u protestima. Egipat, Tunis, Alzir, Maroko, Libija, na Arabijskom poluostrvu Bahrein i Jemen. Da ne ismevam teoreticare zavere, zaista bih pomislio da je Mosad umesao prste![]()
Ne podrzavam ni jedne ni druge. Gadafi je diktator, a ne volim ni talibane. Podrzavam Izrael.

Varaš se , istina je da je SFRJ , jedna od zemalja koje je on poštovao ali nikada nije studirao i učio školu ovde.Od A do S ! potpis .Znam zenu koja je 7 god .radilka kao medicinska sestra is ve najlepse uspomene ima odande .Donela pare i za dva meseca napravilakucu i uselili se komplet...I tada je bio Gadafi inace Beogradski student ako se ne varam.

Ne podrzavam ni jedne ni druge. Gadafi je diktator, a ne volim ni talibane. Podrzavam Izrael.
Па, пријатељу, са чиме ће да плаћају нафту? Са виртуелним доларима?![]()
Ja koliko ispratih sinoc, protiv Gadafija su ustale radikalne islamske vodje, verske vodje...dakle, sudeci po nasim forumasima, Ameri su organizovali proteste da bi na vlast doveli neke talibane. Interesantno![]()
12:33 Prvi energetski šokovi zbog nemira
Evropski blok pretrpio je prve energetske šokove zbog nemira u Libiji, jer je Italija morala da zatvori gasovod "Zeleni tok", čime gubi 13 odsto dnevnog uvoza ovog energenta. Međutim, stručnjaci upozoravaju da najgore tek predstoji.
Odluka o zatvaranju "Zelenog toka" donijeta je iz zabrinutosti u bezbjednost za radnike italijanske energetske firme "ENI" u Libiji, a koji pomažu u radu 520 kilometara dugog gasovoda iz libijske luke Melita do Gele na Siciliji.

Brate , daj repku . Jos pre par dana sam to napisao ....
A sad o nasim ljudima koje je nasa vlast zaboravila - ali braca Rusi nisu .
По данным МЧС России, всего планируется эвакуировать из Ливии 1 тысячу 263 человека.
Это 563 работающих в Ливии граждан РФ и 700 граждан Сербии, работающих по договору с ОАО "РЖД" в Джамахирии.
NEKA SE ZNA KO SE BRINE O SRBIMA . RUSKO MINISTARSTVO ZA VANREDNE SITUACIJE EVAKUSE IZ LIBIJE SAMO SRBE I RUSE !!!
533 RUSA I 700 SRBA EVAKUISACE RUSIJA !!
Боро мајсторе! 
Прати мало новију историју па ћеш видети колико пута су то већ урадили.
Иран, тамо су имали прозападног шаха Резу Пахлавија, који је убрзано модернизовао (читај европеизовао) Иран, па су га скинули и на његово место довели Хомеинија, право из Париза....

Gadafi treba da pobije sve ove teroriste. Drugo vlast u srbiji nije srpska vec izdajnicko kvislinska
Pa nema većeg talibana od Gadafija.
Pošle godine je pozvao muslimane na džihad protiv Švajcarske.
Ne smem da reklamiram svoj forum .![]()