RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvi bolesni šabani podržavaju GADafija. Samo se reklamirajte...:klap::klap::klap:

laza-lazarevic-x.jpg

:bye:

Jel dobra ta bolnica Laza Lazarevic.Jel se neko izlijecio od nje?

homeini,bin laden,izetbegovic,tachi,jaser arafat,sami talibani kao borci protiv sssr-a...
dopuniti

Jerste.
Podrzavaju ih dok im trebaju,a posle ih proglasavaju za teroriste.Al nije mi jasno,terorista je kada covek iz jedne predje u neku drugu drzavu i pocne da ubija njene gradjane?Sta su ameri radili?Pa logicno je da ce da dobiju odgovor,terorizmom na terorizam!
Kada covek ubija ljude u zemlji u kojoj zivi,on nije terorista,nego ubica,masovni ubica,predsednik....

Covece, daj, kako se zove taj drugar u tvojoj glavi. Jel mu tepas? Kada se pojavljuje?
A sta cekas? Pa idi vec jednom. Bori se sa tvojoj ludom bracom Libijcima.

Ako treba podmazacu svoje staro oruzje i krenuti za Libiju da branim moju bracu.Mada bih najvise volio kad bi vojno intervenirao Egipat i kad bi pomogao demonstrantima da svrgnu Gadhafija.Neko mora da pomogne Libiji ili Egipat susjedni ili Amerika i NATO.

Ti mislis da je Americi i zapadu (Izraelu pogotovo) milo sto je otfijugo Mubarak?
Jes kuratz bas, Mubarak je bio odlicni saveznik zapada i Izraela i jedan od njihovih najvecih arapskih miljenika. Sad kad ga vise nema State Department je dao kiselu izjavu kao da ''pozdravljaju'' volju Egipatskog naroda :lol:

To zapad mora da kaze jer se predstavljaju kao demokratske zemlje.

saudijska arabija je najvazniji americhki vazal medju celim islamskim svetom
ako bi pala saudijska arabija ameri bi totalno izgubili uporishte u muslimanskom svetu
to ne bi dozvolili bez ogromnog krvorpolica
prvo bi pustili sultana emira ko god tamo vladao da istrebi i ceo narod ako treba i ni jedna zapadna stanica o tome ne bi izveshtavala
a ako ni to ne bi bilo dovoljno umeshali bi se i vojno
o naftnim rezervama kao strateshkom znachaju za ameriku da i ne govorimo

Ako treba podmazacu svoje staro oruzje i krenuti za Libiju da branim moju bracu.Mada bih najvise volio kad bi vojno intervenirao Egipat i kad bi pomogao demonstrantima da svrgnu Gadhafija.Neko mora da pomogne Libiji ili Egipat susjedni ili Amerika i NATO.

Staro oruzije? Mislis onaj noz za pisma. Tesko, treba ti nesto vece..
A treba. Kakva si ti to kukavica. Hoces da koristis blagodeti lepe i slatke zemlje Libije a neces da im pomognes. SRAMOTA!!!!

Разочараваш ме Мингославе, као човек и џихадиста.

Glasao sam za Moamera . :D

Mada zadrzavam pravo da promenim stav ako Putin danas u Briselu izjavi nesto sto bi me pokolebalo . :cool:

Danas ce biti veselo u Briselu ... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Путин «следит за ситуацией» в Ливии, в Брюсселе он даст оценки, «которые ранее в прессу не попадали» :per::per::per::per::per::per::per:

Премьер-министр Владимир Путин в ходе предстоящих 24 февраля в Брюсселе переговоров с президентом Евросоюза Херманом Ван Ромпеем выскажет свою позицию относительно событий на Ближнем Востоке и севере Африки, в частности, по Ливии.

Об этом ранее во вторник сообщил журналистам замглавы аппарата правительства Юрий Ушаков, курирующий внешнеполитические вопросы.
По его словам, состоится «открытый разговор по сложившейся ситуации», «в том числе, будут высказаны оценки, которые ранее в прессу не попадали».
!!!!!!!!! :per::per::per::per::per::per::per::per:
«Владимир Путин следит за ситуацией, – цитирует Ушакова ИТАР-ТАСС. – Ему есть, что сказать». :cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Ушаков сообщил об этом еще до того, как о ситуации в арабских странах высказался президент Дмитрий Медведев.
Медведев заявил, что череда бунтов будет оказывать «прямое воздействие» на ситуацию в России, но в любом случае «такой сценарий не пройдет».

«Такой сценарий они и раньше готовили для нас, а тем более они сейчас будут пытаться его осуществлять – в любом случае этот сценарий не пройдет», – заявил глава государства на заседании Национального антитеррористического комитета во Владикавказе, не конкретизируя, кто именно готовил такие сценарии для России.
:cool::cool::cool::cool::cool:
«Речь идет о перспективе десятилетий, давайте будем честными перед самими собой, не надо самообманываться и вводить граждан в заблуждение: это – большая, сложная проблема, по которой нам придется предпринимать очень серьезные усилия на протяжении очень длительного времени», – оценил ситуацию Медведев.

Как сообщила пресс-служба правительства, Путин 23–24 февраля посетит Бельгию с рабочим визитом. В Брюсселе премьер примет участие в очередной встрече в формате правительство России – Европейская комиссия, а также проведет переговоры с председателем Еврокомиссии Жозе Мануэлом Баррозу и президентом Европейского союза Херманом Ван Ромпеем.

RUSIJA JE POCELA DA TALASA !! :think:

Ti mislis da je Americi i zapadu (Izraelu pogotovo) milo sto je otfijugo Mubarak?
Jes kuratz bas, Mubarak je bio odlicni saveznik zapada i Izraela i jedan od njihovih najvecih arapskih miljenika. Sad kad ga vise nema State Department je dao kiselu izjavu kao da ''pozdravljaju'' volju Egipatskog naroda :lol:

To zapad mora da kaze jer se predstavljaju kao demokratske zemlje.

shta hocesh da kazhesh, da je sad posle odlaska mubaraka veca opasnost od rata egipta i izraela? i da si zadovoljan time?

saudijska arabija je najvazniji americhki vazal medju celim islamskim svetom
ako bi pala saudijska arabija ameri bi totalno izgubili uporishte u muslimanskom svetu
to ne bi dozvolili bez ogromnog krvorpolica
prvo bi pustili sultana emira ko god tamo vladao da istrebi i ceo narod ako treba i ni jedna zapadna stanica o tome ne bi izveshtavala
a ako ni to ne bi bilo dovoljno umeshali bi se i vojno
o naftnim rezervama kao strateshkom znachaju za ameriku da i ne govorimo

Brate - sledeca je Arabija .... Kralj je vec odapeo .

Amerikancu su prebacili jos prosle godine uvoz u :

1. Kanada

2. Meksiko

3. Venecuela

4. Rusija

5. Arabija

6. Zemlje zapadne Afrike

Postavljao sam grafinone ...

Ovo je udar na EU , Kinu ... a steti i Rusiji koja je tamo imala jake ugovore ..

Brate - sledeca je Arabija .... Kralj je vec odapeo .

Amerikancu su prebacili jos prosle godine uvoz u :

1. Kanada

2. Meksiko

3. Venecuela

4. Rusija

5. Arabija

6. Zemlje zapadne Afrike

Postavljao sam grafinone ...

Ovo je udar na EU , Kinu ... a steti i Rusiji koja je tamo imala jake ugovore ..

ako izgube saudijsku arabiju ameri su pukli
pa ja mislim da bi pre zapocheli treci svetski nego da to dopuste
u okupiranom iraku bi bili sa svih strana opkoljeni neprijateljskim islamskim dzamahirijama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back