RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa eto ti apsurda..ipak se preuvelićava moć amerike,mnogi ovde koji mrze ameriku joj i odaju priznanje i imaju strahopoštovanje prema organizaciji poznatoj kao cia

Dokaz dvosmernog razmišljanja kolega forumaša. Ako nisi protiv Amerike, onda si za njih, Pošto je Gadafi protiv Amerike, automatski to mora da znači da su Ameri iza ustanka naroda.

Hoću i ja takav mozak.

To je vec stara dijagnoza.

Mada, iskren da budem, zanimljivo mi je da je ustao gotovo ceo islamski svet. Arabijsko poluostrvo se jos drzi, ali zakljucno sa Libijom, kompletna severna Afrika je ili bila ili je u protestima. Egipat, Tunis, Alzir, Maroko, Libija, na Arabijskom poluostrvu Bahrein i Jemen. Da ne ismevam teoreticare zavere, zaista bih pomislio da je Mosad umesao prste :think:

Ma ovo u Libiji i sirom Islamskih zemalja niko nije organizovao sem muslimani koji su nezadovoljni svojim statusom gradjanstva i zele samo da se promijeni sistem drzave i da drzava bude bliska Islamu.Vidjecemo kako ce proci izbori u Egiptu ali nadam se da ce pobijediti Islamisti i da ce Egipat biti Islamska drzava.

Mada, iskren da budem, zanimljivo mi je da je ustao gotovo ceo islamski svet. Arabijsko poluostrvo se jos drzi, ali zakljucno sa Libijom, kompletna severna Afrika je ili bila ili je u protestima. Egipat, Tunis, Alzir, Maroko, Libija, na Arabijskom poluostrvu Bahrein i Jemen. Da ne ismevam teoreticare zavere, zaista bih pomislio da je Mosad umesao prste :think:

ko misliš?došli im ješovani i rekli:ajde narode,organizuj se,protiv vaših vlasti:)?

sve je počelo zbog one lopine u tunisu gde narod radi za 100$,pa se prelilo u egipat i tamo se crnči za sto zelembaća...

a šta ćemo tek sa apsurdnom situacijom kada je predsednik irana rekao da su dešavanja u egiptu ravna dešavanjima u iranu 1979?

a zatim,kada su pokušane demonstracije u teheranu izjavio kako iran nije egipat i tunis?

ko misliš?došli im ješovani i rekli:ajde narode,organizuj se,protiv vaših vlasti:)?

sve je počelo zbog one lopine u tunisu gde narod radi za 100$,pa se prelilo u egipat i tamo se crnči za sto zelembaća...

a šta ćemo tek sa apsurdnom situacijom kada je predsednik irana rekao da su dešavanja u egiptu ravna dešavanjima u iranu 1979?

a zatim,kada su pokušane demonstracije u teheranu izjavio kako iran nije egipat i tunis?

Ma neee, nego ono kao malo ubaceni obavestajci cisto da malo poguraju.

Smesno je pomisliti da oni mogu da pokrenu, kao sto ovi nasi forumaski paranoici misle da je bilo kod nas 2000. Nego, ono, malo `pripomognu`, nista vise.

10:15
Srbi su prvi strani plaćenici koji su stigli u Libiju! Naime, nekoliko desetina srpskih plaćenika u ovom trenutku ratuju na ulicama libijskih gradova na strani trupa vjernih Muameru el Gadafiju, prenose beogradski mediji.
Srpski plaćenici dobijaju desetine hiljada dolara za ovaj posao, a u Libiju dolaze mahom iz drugih afričkih država, u kojima već godinama rade kao "psi rata“. Osim iz afričkih zemalja, plaćenici stižu i iz Srbije, ali preko bosanskih i hrvatskih agencija koje se bave angažovanjem za ovu vrstu poslova.
Doktor Salem Zavi, član Nacionalne konferencije libijske konferencije, potvrdio je za britanski BBC da je Gadafi pored vojske i policije angažovao i veliki broj plaćenika iz Afrike i Evrope. "Gadafi je uključivanje stranih plaćenika u sukobe u Bengaziju platio velikom količinom novca. Taj novac je došao iz državnog budžeta Libije i znamo da se veliki broj plaćenika javlja kako bi pomogao sadašnjoj libijskoj vlasti."

1848/49, širom Evrope dižu se nacionalne revolucije. Bez Interneta, bez Mosada i bez CIA. Svega nekoliko zemalja, uključujuči i Srbiju, su ostale imune na tu revolucionarnu zarazu.

ja ne verujem da ovo ima veze sa amerikancima, jer njima nije u interesu nestabilnost i radikalna islamizacija celog regiona, bas ni ko njhovim starim drugarima izraelcima. da li podrzavam gadafija? iskreno, ne dotice me previse ako budu drzali evropske granice dovoljno zatvorene za morske pokusaje dolaska do evrope i slicno :neutral: sta vise svi oni koji su centrale i proizvodnju prebacivali u te banana drzave zbog povoljnijih uslova ce sad trkom da se vrate u juznu i istocnu evropu:))) mada sa jedne strane, mislim da je u tim muslimanskim zemljama mozda i bolje da postoje kojekakvi diktatori, seici,kraljevi i sta god vec, jer alternativa njima nije oksidentalna organizacija drzave, demokratija, slobode i sve ostalo za cim trube demonstranti tamo, vec islamizacija regiona i samim tim pretvaranje mediterana u veciti region sukoba naroda,interesa,religija. pa ce umesto jednog hamasa da ih bude deset itd...

I Srbi se svuda nadju.Ipak nadam se da ce ih Libijski narod pobiti kao pse.Uvijek je Gadhafi bio za Milosevica i odrzavao njegovu politiku i zato on treba da ide sa vlasti jer ovako vise ne moze.Ipak se nadam da ce se neko naci da ga ubije, mislim na Gadhafija.

Sto znaci da su Srbi deo regularnih snaga.

:mrgreen:

10:15
Srbi su prvi strani plaćenici koji su stigli u Libiju! Naime, nekoliko desetina srpskih plaćenika u ovom trenutku ratuju na ulicama libijskih gradova na strani trupa vjernih Muameru el Gadafiju, prenose beogradski mediji.
Srpski plaćenici dobijaju desetine hiljada dolara za ovaj posao, a u Libiju dolaze mahom iz drugih afričkih država, u kojima već godinama rade kao "psi rata“. Osim iz afričkih zemalja, plaćenici stižu i iz Srbije, ali preko bosanskih i hrvatskih agencija koje se bave angažovanjem za ovu vrstu poslova.
Doktor Salem Zavi, član Nacionalne konferencije libijske konferencije, potvrdio je za britanski BBC da je Gadafi pored vojske i policije angažovao i veliki broj plaćenika iz Afrike i Evrope. "Gadafi je uključivanje stranih plaćenika u sukobe u Bengaziju platio velikom količinom novca. Taj novac je došao iz državnog budžeta Libije i znamo da se veliki broj plaćenika javlja kako bi pomogao sadašnjoj libijskoj vlasti."

Regularno, u cemu je problem?

ma ne verujem da ima srba tamo, pre ce biti da ima rvata i ostalih, al na strani pobunjenika, a srbi su dezhurni medijski krivci, stara pricha iz devedesetih

taj alo je smece od novina, to niko ni ne kupuje

Poslednja izmena:
hahhahahhahaha

ma koja zavjera, ma nema sanse...narod se spontano digo protiv terora:hahaha:

e tako je to kad vam je izvor informacija aldzazira koju je osnovala engleska obavjestajna sluzba i slicne "medijske kuce". ma da, eto slucajno ameri prebacuju oruzje preko egipta, slucajno se milioni zelembaca dijele ti nesretnicima, slucajno opet otpor itd.

ajde mi vi prodemokrate odgovorite na jedno vrlo jednostavno pitanje.:

da li, sa ove distance, i dalje mislite da je milosevic bio diktator? "milosevic diktator koji terorise svoj narod i vodi osvajacke ratove" ako se i dalje pecate na ovo onda je normalno i da vjerujete na sve sto dolazi iz libije, sutra irana, prekosutra iz kine.... a to je bila mantra koja je forsirana da bi se pomoglo etnicko ciscenje srba i kasniju okupaciju drzave.

a ako nekome nije jasno da ekstremni islamisti, cionisti i cia idu zajedno, neka se malo okrene oko sebe.

Ja koliko ispratih sinoc, protiv Gadafija su ustale radikalne islamske vodje, verske vodje...dakle, sudeci po nasim forumasima, Ameri su organizovali proteste da bi na vlast doveli neke talibane. Interesantno :think:

Pa americka porodica Bush bila je u odlicnim prijateljskim odnosima sa Bin Ladenom tokom sovjetskog rata u Afganistanu a danas ga kobajagi jure.
Svi ti toboznji najradikalniji islamisti su njihovi ljudi.

Znaci Srbi opet cine zlocine.To ne valja i ako bude trebalo otici cu sutra da pomognem mojoj braci Libijcima da svrgnu Srbina Gadhafija koji je podrzavao Milosevica.Ima da ratuje i ima da budem ljut kao svaki musliman.Ipak na kraju Gadhafi ce morati da da ostavku a Srpski placenici se nece dobro provesti.

11:22
Glavni savjetnik za diplomaciju francuskog predsjednika Sarkozy-ja Jean David Levitte izjavio je kako svakog ko počini takve zločine, poput Gadafija, međunarodna zajednica mora proglasiti neuračunjljivim i kao i da EU mora sankcionisati Gadafijevo ponašanje, zabranom putovanja i zamrzavanjem imovine.

11:33
Prema pisanju katarskih novina Al Arab Egipat je zvanično upozorio Libiju da bi mogao vojno intervenirati kako bi spasao egipatske državljane koji se nalaze u toj zemlji.

Znaci Srbi opet cine zlocine.To ne valja i ako bude trebalo otici cu sutra da pomognem mojoj braci Libijcima da svrgnu Srbina Gadhafija koji je podrzavao Milosevica.Ima da ratuje i ima da budem ljut kao svaki musliman.Ipak na kraju Gadhafi ce morati da da ostavku a Srpski placenici se nece dobro provesti.

Ајде не ****ј, мајке ти.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back